Etusivu YHTEISTYÖT

YHTEISTYÖT

by Peggy

Olen Peggy Thomas – ruokavaikuttaja, sisällöntuottaja ja yrittäjä. Peggyn pieni punainen keittiön sivuilla vierailee keskimäärin n. 100 000 uniikkia ruoasta, juomasta ja positiivisesta elämäntavasta kiinnostunutta vierailijaa. Resepteistäni tunnetuin on hittiruoka Igorin kana, joka on saanut näkyvyyttä niin lehtien palstoilla, ravintoloiden ruokalistoilla kuin somessakin.

 

Esikoiskirjani, parhaat kalareseptit ja Juhlaruokakirja ilmestyivät vuonna 2019. Kesäruokakirja ilmestyy keväällä 2021. Vuonna 2019 syntyi tuotesarja Muikut by Peggy Thomas x Muurla kanssa yhteistyönä. Yhteistyö piti sisällään kaksi yhdessä suunnittelemaa tuotetta, tarjoilu/leikkuulauta ja tarjotin.

 

Kaupallinen yhteistyö

Teen mielelläni reseptiikkaa ja sisältöyhteistyötä. Suunnittelen somekampajoita blogiin sekä yrityksen omiin kanaviin. Tuotekehittely ja tuotesuunnittelu on lähellä sydäntäni. Pidän myös ruokakursseja ja esiinnyn tapahtumissa.

 

Peggyn pieni punainen keittiö-blogi valittiin Suomen suosituimmaksi ruokablogiksi huhtikuussa 2017, Cision. Tyytyväisiä asiakkaita ovat mm. Hätälä Oy, Lejos Oy ja Kultajousi.  Tutustu yhteistöihini.

 

Ideoidaan yhdessä ja maustetaan markkinointisi ripauksella punaista.

 

Yhteydenotot

peggynpienipunainenkeittio@gmail.com

 

Peggyn pieni punainen keittiö somessa