Etusivu YHTEISTYÖT

YHTEISTYÖT

by Peggy

Olen Peggy Thomas – ruokavaikuttaja, sisällöntuottaja, kirjailija ja yrittäjä. Peggyn pieni punainen keittiön sivuilla vierailee keskimäärin n. 100 000 uniikkia ruoasta, juomasta ja positiivisesta elämäntavasta kiinnostunutta vierailijaa. Resepteistäni tunnetuin on hittiruoka Igorin kana, joka on saanut näkyvyyttä niin lehtien palstoilla, ravintoloiden ruokalistoilla kuin somessakin.

Esikoiskirjani, parhaat kalareseptit ja Juhlaruokakirja ilmestyivät vuonna 2019, kuten myös tuotesarja Muikut by Peggy Thomas x Muurla kanssa tehty yhteistyö. Yhteistyö piti sisällään kaksi yhdessä suunnittelemaa tuotetta, tarjoilu/leikkuulauta ja tarjotin. Viimeisin kirjani ilmestyi loppuvuodesta 2023, Peggyn pieni punainen joulu. Jouluhulluna ihmisenä tämän kirjan kirjoittaminen oli suuri ilo ja onni.

Kaupallinen yhteistyö

Teen mielelläni reseptiikkaa, sisältöyhteistyötä sekä suunnittelen somekampanjoita niin blogin kuin Instagramin puolella.

Peggyn pieni punainen keittiö-blogi valittiin Suomen suosituimmaksi ruokablogiksi huhtikuussa 2017, Cision. Tyytyväisiä asiakkaita ovat mm. Hätälä Oy ja Kultajousi. Tutustu yhteistöihini.

Ota yhteyttä ja maustetaan markkinointisi ripauksella punaista.

Yhteydenotot

peggynpienipunainenkeittio@gmail.com

Peggyn pieni punainen keittiö somessa