Etusivu Jälkiruoka Arvonta suoritettu, kiitos ihanaiset lukijat!

Arvonta suoritettu, kiitos ihanaiset lukijat!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Peggyn pieni punaisen keittion 1v. juhlat on nyt juhlittu ja suuri, suuri, kaunis kiitos siitä teille <3 Sain paljon iloa, uusia ideoita ja ajatuksia teidän viesteistänne, siitä mikä on teitä koskettanut ja mistä resepteistä olette eniten pitäneet. Muutama aihe nousi ylitse muiden. Joten tulen jatkossakin ilahduttamaan teitä brittiruuilla, makeilla sekä suolaisilla leipomuksilla ja hellavahti Onnikin, taitaa seikkailla kanssani enemmän keittiössä, ainakin makurina!

Arvontaan osallistui hurja määrä lukijoita ja nyt on aika julkaista arvonnan onnellinen voittaja. Onnetar nosti kulhosta, valvojien läsnäollessa yhden arvan! Arvontaan osallistunut kertoi; halloween-teeman sekä minun 80-luvun teemasynttärit omaksi suosikikseen, kaiken muun ohella. Tiesin heti, millainen palkinto kuuluisi olla. Syntymäpäiväjuhlissani oli 80-luvun tapaan sähköinen musta/fuksia väriteema, iloinen ja hassutteleva tunnelma sekä tietysti oman suosikkini Madonnan, Material girlin tavoin, paljon bling, blingiä. Sitähän se elämä pitäisi vieläkin olla, säihkettä ja väriä! Joten palkinnoksi valitsin voittajalle:

Kitchen Craft-uuni hanska timantilla  (blin, blingiä ja synttärini väriteemaa)
Keittiön-kuningatar keittiöliina (muistuttaa sinua kuinka upea olet, siivotessakin)
Antskun romahuttavan hyvä pasta-karponaara ohje (iloa ja hassuttelua ruokaan)

Ilolla kerron arpaonnen menneen tällä kertaa; Anulle! Onnea Anu! Postimies polkee sinulle ensi viikolla palkinnon, jotta pääset kokkailemaan keittiössä timantin kera, no ainakin melkein timantin :D

Lue myös nämä

3 kommentit

Anu Lahti 16 helmikuun, 2014 - 9:18 am

Voi ihana mikä palkinto <3 Kiitos <3 Maltan tuskin odottaa, että postipoika löytää tiensä meille :)

Peggyn pieni punainen keittiö 16 helmikuun, 2014 - 9:24 am

Ihana kuulla, että on mieleinen :) Huomenna lähtee posti polkemaan, sanon että ptä vauhtia ;)

Nanne 16 helmikuun, 2014 - 5:11 pm

Onnittelut Kääpiölinnaan, ihan huippukiva palkinto!!! :)

Kommentointi on suljettu.