Etusivu Jälkiruoka Blogivideo ja makumatka Britanniaan
Blogivideoiden suosio on lisääntyneet huimasti viime vuosina. Ulkomaalaisilla leivonta- ja ruokablogien sivuilla näkeekin jo usein videotervehdyksen tai videoreseptin ilahduttamassa. Missä sitten videoiden suosio piilee? Lähdetään ottamaan selvää.
En ole koskaan ollut mikään tekniikan ihmelapsi, päin vastoin! Saan jokaisen laitteen sekaisin, jo pelkällä katseella. Videoita ei ole tullut kuvattua, mutta muutamassa kotivideossa olen ollut pitkin hampain. Videoissa oma minä muuttuu. Ääni kuulostaa omaan korvaan todella vieraalta ja sitten päästään siihen ulkonäköön! Jos joku sanoo että kamera lihottaa + 5 kg lisää siihen vielä + 10 kg. Silmäpussit ja huonosti nukutut yöt näkyvät myös reaaliajassa videolla, ikävä kyllä. Miehelleni tokaisin heti videon nähtyäni, mikset ole sanonut, että näytän tältä? Videolla olen kuin muukalainen vai kuvittelenko vain sittenkin? 
Tänään päätin siis kokeilla miltä tuntuu tehdä blogivideo tervehdyksen muodossa. Omaan luonteenpiirteen joka tekee ensin ja sitten vasta miettii, joten video-projekti alkoi. Tyttäreni kuvasi, kun minä yritin saada puhuttua jotain järkevää. Siinä vaiheessa kun tyttäreni sai hikan, jännitys laukesi. Nauroimme niin paljon ja joka kerta kun avasin suuni, tyttäreni hikkasi. Ei auttanut muuta kuin yrittää suoriutua tervehdyksestä ripeästi ja suurempia ajattelematta. Tässä videossa ei ole käytetty minkäänlaisia rajauksia, leikkauksia tai sensuuria. Se on aitoa pilkesilmäkulmassa tehtyä kerralla purkkiin videointia ja se kyllä varmasti näkyy. Hauskaa oli ja nauru raikui! Tässä se nyt on, mitäs pidätte? Vieläkö minulla on lukijoita jäljellä tämän videon jälkeen? Olisin myös kiinnostunut kuulemaan, seuraatko itse videoreseptejä tai kiinnostavatko ne sinua ollenkaan?
Makuja Britanniasta löydät kuvineen ja reseptineineen täältä!
Hymyillään, kun tavataan!
-Peggy-

Lue myös nämä

21 kommentit

minttu 28 lokakuun, 2014 - 1:55 pm

Sä oot aivan upea! Ihana nainen ja herkulliset reseptit. Itse en oo videoresepteihin tutustunu ainakaan vielä, oman mausteen kaikkeen tekemiseen tuo kaksi pikku viikaria jotka pyörii keittiössä joten ainakin toistaseksi helppoa kun voi lukaista aina uudelleen uudelleen mitä tarvitsee ja tekee. Toki vaihekuvia kaipaisi välillä niin siihen varmaan videot toisi avun. :)

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 4:25 pm

Kiitos ja kiitos Minttu! Tuo on muuten totta, itsellänikin vipeltää kodissa aika monta nopsajalkaa käsiensä kanssa ja reseptin katsominen on aika ajoin hieman haasteellista ;) Jos se olisi videon muodossa, saisin katsoa videon aika monta kertaa!

Sirkka Eskelinen 28 lokakuun, 2014 - 2:09 pm

Wau, todella kiva juttu tuo video. Olet niin upea nainen ja ihanat herkkureseptit sinulla, voi kun saisimme sinut telkkariin omaa ruokaohjelmaa pitämään vaikka :) <3

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 4:28 pm

Oi, kiitokset Sirkka kauniista sanoistasi!

Olen niin kova höpöttamaan, että se ohjelma missä olisin, ohjelmanaika loppusi aina varmasti kesken ja ruoka lopulta jäähtyisi :D

Herkkuhovi 28 lokakuun, 2014 - 2:31 pm

Ihana Peggy! Pieni hikotus taustalla olisi tuonut vain vähän lisämaustetta lisää :D
Videoreseptejä olisi varmaan aika hauska silloin tällöin katsella. Välillä olisi kiva nähdä jonkin reseptin vaiheet videolta, esimerkiksi edellisen appelsiinikakkuni jonka reseptiä luin moneen kertaan! :D

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 4:30 pm

Oli todella hauskaa olla hikan armoilla ja naurukaan ei meinannut loppua. Vieläkin mietin oliko tämä video oikea teko, mutta nyt on kokeiltu! :) Itse pidän hyvistä videoresepteistä, joten innolla sinun ruusuvideota odotellessa :)

Kati Perälahti 28 lokakuun, 2014 - 2:37 pm

Ihanaa Peggy! Olen tainnut joskus aiemminkin sanoa että minusta tuntuu kuin me tuntisimme toisemme kun päivittäin seuraan postauksiasi ja ihania herkkuluomuksiasi. Ihan kuin olisit kaukainen ystävä mutta kuitenkin niin lähellä ja nyt sinulla on äänikin ;) Innolla odotan videoblogeja ja muitakin postauksia :) Piristät päivää ja arkea ja tuot aina ihania uusia oivalluksia meidänkin perheen arkeen. Ihanaa kynttilänlämpöistä, tunnelmallista ja ennenkaikkea herkullista talven ja joulun odotusta sinulle ja perheellesi <3
-kati

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 4:33 pm

Sama tunne on minullakin :) Toivottavasti ääneni ei kuulostanut sinun korvissa niin oudolta, kuin omissani. On outoa katsoa videota itsestään, mutta hauskaa oli tehdä sitä!

Kaunis kiitos sinun lämpimistä sanoistasi. Oikein ihanaa syksyä ja alkavaa talvea teidänkin perheelle <3 Unohtamatta tunnelmallista joulua!

Kati Perälahti 28 lokakuun, 2014 - 5:41 pm

Kiitos :) Hyvältä kuulosti äänesi. Jatka vaan. Innolla moni jo odottelee jatkoa :)

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 6:41 pm

Tai pelolla ;) Kiitos <3

Kati Perälahti 28 lokakuun, 2014 - 7:11 pm

Höpöhöpö ;) :D

Petra 28 lokakuun, 2014 - 2:58 pm

Iiiih! <3
Mä en enää muistanutkaan, miltä sun ääni kuullosti.

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 4:34 pm

Petra!!! Iiik, toivottavasti ei ollut järkytys :D

sari 28 lokakuun, 2014 - 3:16 pm

Ihana,Peggy! You go girl!

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 4:36 pm

Kiitos Sari! Videoreseptiä ei taida vielä hetkiin tulla, kun en osaa leikata, mutta aika näyttää :)

Mika 28 lokakuun, 2014 - 5:05 pm

Näitä kehiin vaan! Taidanpa kokeilla itsekin, esim. makkaranteko vois olla selkeempi videolla.

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 6:37 pm

Makkaranteko videolle olisi kyllä kova juttu, meille jotka ei ole sitä koskaan kokeillut. Videota siis odotellessa :)

Nanne - Elämää Koivurannassa 28 lokakuun, 2014 - 5:43 pm

Rohkea nainen, wau!! ♥ Minäkin tahdon näitä lisää!!!!! :)

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 6:39 pm

Kiitos Nanne ja ehkä tyhmänrohkea on oikea sana :D Voi, kun vieläkin mietin; mitä tuli tehtyä?

Kokkailija 28 lokakuun, 2014 - 6:33 pm

Ihanaa Peggy, mutta loppui kesken ;)
No, jatkoa odotellessa – oot ihana!

Peggy 28 lokakuun, 2014 - 6:40 pm

Lämmin kiitos Tarja <3 Pikkujoulujen aikaan voisi tehdä jotain, kun silloin saa luvan kanssa tonttuilla :D

Kommentointi on suljettu.