Etusivu Jälkiruoka Iloa, inspiraatioita ja onnea voittajalle

Iloa, inspiraatioita ja onnea voittajalle

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Viime viikolla kurkistettiin yllätyskassiin ja sen herkullisiin uutuus tuotteisiin. Kyselin teiltä samalla vinkkejä, mitä sinä tekisit tuotteista. Sain mielettömän hienoja sekä inspiroivia vastauksia teiltä. Pirkka Tyrni ja Pirkka maidoton sitruunajäätelö nousi kassin suosikeiksi, mutta myös muut marjat, granaatinomenan siemenet sekä gluteeniton riisipiirakka saivat iloisia mietteitä. Suuri kiitos kaikille vastanneille. Ilolla luin vastauksia ja siitä innostuneena meidänkin perhe saa nyt uusia makuja ruokapöytään.

Pirkka täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja sen kunniaksi pidettiin arvonta, jossa yksi vastanneista voitti 30€ arvoisen K-ruoka lahjakortin. Arvonta on suoritettu random.org toimesta ja onnetar suosi kommenttia numero 71. Paljon Onnea Mia! Olen laittanut sinulle sähköpostia, kurkkaa siis sinne. Paljon onnea voittajalle ja kiitos vielä kaikille osallistuneille.

Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa.

Lue myös nämä

7 kommentit

Juli 3 maaliskuun, 2016 - 9:00 am

Oi.. en tiennytkään, että granaattiomenan siemeniä saa pakasteena! Jee! Tyrnin oon löytänyt ja toimii tosi hyvin aamupirtelössä! :)

Nimetön 3 maaliskuun, 2016 - 12:49 pm

Nämä taitaa olla ihan uusinta uutta ja maistuu muuten tosi hyvältä :) Tyrnipirtelö työnalla…

Jael 3 maaliskuun, 2016 - 6:18 pm

Onnea voittajalle:)

Nimetön 4 maaliskuun, 2016 - 9:54 am

:)

Satu /Talossano23 3 maaliskuun, 2016 - 8:31 pm

*mainostuksen uhrina* kävin ostaa tyrniä ja granaattiomansiemeniä. Tein tyrneistä vispipuuron ja noita punaisia siemeniä koristeeksi. Oli muuten hyvää <3

Satu /Talossano23 3 maaliskuun, 2016 - 8:36 pm

siis granaattiOMENANsiemeniä…hitsin lukihäiriö! :)

Nimetön 4 maaliskuun, 2016 - 9:55 am

Mun pitää kanssa kokeilla tyrnivispiä. Pääsiäisenä sopisi aamiaispöytään. Nauratti, mä oon joskus kirjottanut kranaattiomena :D

Kommentointi on suljettu.