Etusivu Aamiaiset ja brunssit Pekoniparsasalaatti ja kurvien metsästys

Pekoniparsasalaatti ja kurvien metsästys

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Maukas ja helppo pekoniparsasalaatti maistuu makoisalta kalan, kanan, lihan ja monien grilliruokiena kanssa. Pekoniparsa antaa salaatille mukavaa mehukkuutta ja pähkinät sekä siemenet rouheaa makua. Lisää salaattikastiketta makusi mukaan ja nauti!

Kurvien metsästystä

Voi kun pitäisi aloittaa uudet elämäntavat eli elämäntapa-kevennys! Painoa on kertynyt aivan liikaa muutamassa vuodessa! Jokaisen lapsen eli neljän lapsen jälkeen kiloja on tullut ”muutama” ja sitten sitä on taas kevennetty! Milloin 20 kg ja milloin jopa hurjat 40 kg! Kahden viimeisen lapsen jälkeen kilot ei karissutkaan niin helpolla ja motivaatio katosi. Ikä, ruokatottumukset ja laiska emäntä ovat täysin syynä tähän soppaan. Kun lapseni totesi viime viikolla minun olevan kuin ihana hyytelö, kuulitte oikein HYYTELÖ! Ainoa lohtu oli, että lapsi totesi samaan syssyyn minun olevan ihanan halittava! Päätin nyt muuttaa hieman ruoka-annoksieni kokoa ja katsoa tarkemmin mitä suuhuni laitan. Kurvikkaana aion edelleenkin pysyä jatkossakin, se sopii minulle paremmin ja Walesin tiikerikin tykkää. Josko kuitenkin saisin ne kurvit esiin sieltä jostain menneisyydestä. Se olisi tavoitteeni. Rakastan ruokaa ja minulla ei ole monia muita paheita sen lisäksi, joten huh, vaikeaa tulee olemaan!

Tiedän ruoasta, ravinnosta ja yleensäkin järkevästä elämäntapa-kevennyksestä todella paljon, mutta niin ne kurvit vain katosi. Metsästys siis alkakoon….. pekoniparsasalaatilla! Johan vitsin murjaisin, tiedetään!

Pekoniparsasalaatti 

2 pss salaattia (eri lajiketta)
1 nippu retiisiä
4 pekoniparsaa
1 dl siemeniä/pähkinöitä

Valmista pekoniparsa. Pese, kuivaa ja pienennä salaatti.
Lisää pesty ja pienennetty retiisi sekä siemenet joukkoon.
Pilko pekoniparsa kolmeen osaan ja ripottle palat salaatin päälle.

 

Lue myös nämä

6 kommentit

Sari 12 toukokuun, 2015 - 8:05 am

Ihana postaus! Tuo taitaa olla tuttu juttu monelle, kurvien metsästys. Minäkin olen yrittänyt nyt pari kk ihan tosissani, mutta ei siitä vaan tule mitään kaiken kiireen keskellä. Ainakin näin uskottelen itselleni. Onnea sinulle kurvien metsästykseen :)

Nimetön 12 toukokuun, 2015 - 4:39 pm

On se niin vaikeaa ja kun se ei edes ole vaivannut minua kovin. Sana hyytelö sai ajattelemaan, jos nyt edes muutama kilo :D Sinnekin tsemppiä!

Nanna 12 toukokuun, 2015 - 2:38 pm

Jos on salaattikin herkullinen, niin onnea varsinkin uudelle blogin valkoiselle pohjavärille 150x parannus! Hyvä Peggy!

Nimetön 12 toukokuun, 2015 - 4:44 pm

Kiitos Nanna, kommenttisi ulkoasusta lämmitti eritoten mieltä. Jännitin hieman miten lukijat ottavat muutoksen, koska omaan silmään blogin ulkoinen persoonallisuus muuttui täysin. Muutaman hetken tässä katsottuna, olin yllättynyt miten paljon valokuvat muuttuivat valkoisella pohjalla ja parempaan suuntaan! Ei hassumpaa :)

Anonyymi 12 toukokuun, 2015 - 5:16 pm

Ihana salaattiohje:) Samojen asioiden äärellä kamppaillaan eli johonkin hukkuneet kurvit! Ei ole helppoa, kun pitää hyvästä/herkullisesta ruoasta ja leipominenkin on niin mukavaa puuhaa:) Tsemppiä sinulle…minä oon hengessä mukana ja yritän myös kiinnittää huomiota noihin annoskokoihin! Kevät terkuin , Minna Karhu

Nimetön 12 toukokuun, 2015 - 5:39 pm

Kiitos Minna ja mukava kun kommentoit :) Minäkin tykkään niin ruoasta ja leipominenkin on niin mukavaa, että varsin on tahmaista tämä minun aloitus kepeämpään elämään. Sen takia ajattelin syödä järjellä kaikkea mitä yleensäkin, mutta hieman pienemmissä määrin. Muutoin elämän yksi suuri ilo menee hukkaan :)
Ihanaa aurinkoista viikkoa sinne päin!

Kommentointi on suljettu.