Etusivu Jälkiruoka Mistä kaikki alkoi?

Mistä kaikki alkoi?

by
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Kun kaksi vuotta sitten aloitin blogin kirjoittamisen, en ollut eläissäni lukenut yhtään blogia, oikeakirjoitukseni oli surkeaa, tietokone aika vieras kapistus ja kamerani toistakymmentä vuotta vanha kaverini. En edes ymmärtänyt mitä tai millainen blogimaailma oikeastaan on. Se oli oli hetken mielijohde, yhteydenpitokokeilu sukulaisia ja ystäviä varten.

Tarkoitukseni oli alunperin kirjoittaa ja räpsiä muutamia kuvia silloin tällöin Brittaniassa asuville sukulaisillemme ja ystävillemme, kertoa perheemme arkielämästä suomessa. Suomalaisesta ruoasta, kasvavista lapsista, neljästä vuodenajasta ja asioista, jotka koskettavat perhettämme. Muistan kuinka iloitsin nähdessäni, kun blogissa oli kaksikymmentä katselua kuukaudessa. Silloin tiesin ystävien, mummujen ja tätien olevan meitä lähempänä. Muutama kuukausi meni ja katselukerrat lisääntyivät. Pelästyin ja luulin blogissani olevan viirus, joka lisää lukijakäyntejä. Kunnes minulle kerrottiin, että blogia voi lukea kuka vain! Silloin vasta ymmärsin, että ruudun toisella puolen olevan muitakin lukijoita, kuin sukulaiset. Tuli mietinnän paikka, millainen blogimaailma oikeasti on, jatkanko blogin kirjoittamista ja mitä yleensä kirjoitan blogiin yksityisyyden vuoksi. Päätin jatkaa, mutta hieman uudistuneempana. Niin syntyi Peggyn pieni punainen keittiö-blogi, jossa kokkaillaan, leivotaan, käydään lomamatkoilla ja taas kokkaillaan sekä juhlitaan mitä milloinkin. Blogi, joka kuvastaa meidän arkielämää pienin punaisin maustein.

Tämän kahden vuoden aikana olen oppinut paljon ruoanlaitosta, leipomisesta, itsestäni ja elämästä. Blogistani on tullut minulle rakas harrastus ja työ! Olen saanut ystäviä, kavereita  ja yhteistyökummppaneita blogini kautta, oikeastaan aivan uuden maailman.

Nyt olen kaksi vuotta vanhempi suurperheen kotiäiti ja monta kokemusta sekä kiloa rikkaampi. Avoimin mielin ja uusia seikkailuita odottaen, aloitan kolmannen blogi vuoteni. Tahdon kokea ja oppia uutta. Valmistaa uusia ruokia, mitä en ole koskaan kokeillut, käydä paikoissa, joissa en ole koskaan ollut ja yksinkertaisesti nauttia tästä ainoasta elämästä mitä minulla on. Arki on juhlaa ja se tarkoittaa kunnon juhlaputkea läpi elämän. Mikäs sen parempaa! Ja kiitos sinulle, sinä teet blogistani ainutlaatuisen.

-Peggy-

Lue myös nämä

15 kommentit

Kati Perälahti 31 tammikuun, 2015 - 7:22 pm

Kaunis kiitos sinulle Peggy. Ilolla luen tarinoitasi, reseptejäsi ja myös nautin niistä kokeilemalla välillä itsekkin. Ja juuri sinultahan se meidän perheen lemppariruoka on "kaapattu" ;) koen että olen saanut sinusta uuden ystävän tai no ei ehkä enää niin uutta kun onhan tässä jo ns. tutuksikin tultu kommentteja vaihdellen :D
Kaikkea hyvää sinulle, perheellesi ja blogillesi. Ja myöskin onnea <3
-kati ?

Peggy 1 helmikuun, 2015 - 8:37 am

Kiitos Kati <3 Ilolla luin kirjoitustasi ja on hienoa, kun saan tuntea sinut. Oikein hyvää alkavaa kevättä sinulle ja teidän perheelle. Kuullaan taas :)

Kati Perälahti 2 helmikuun, 2015 - 2:08 am

Kiitos <3

Anonyymi 1 helmikuun, 2015 - 7:54 am

Paljon onnea! Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden ja tehnyt Igorin kanaa monta kertaa. Kiitos reseptistä :)

Annukka

Peggy 1 helmikuun, 2015 - 8:38 am

Kiitos Annukka ja mukava kun tulit vierailulle :)

Andalusiana 1 helmikuun, 2015 - 11:47 am

onnea ihanainen :-) and many happy returns <3

Peggy 1 helmikuun, 2015 - 5:34 pm

Thank you <3 :)

Petra 2 helmikuun, 2015 - 4:37 am

Mahtavaa Peggy! :)
Toivotaan sinulle ja blogille vielä monia, rikkkaita vuosia yhdessä.

Rakuunaporkkanoita odotellessa… ;)

Peggy 2 helmikuun, 2015 - 9:54 pm

Kiitos Petra :) Viikonloppuna pitää kyllä tehdä piffin kyytipojaksi ;) Oi, niitä muistoja!

Sanja A. Sokerivaltakunta 2 helmikuun, 2015 - 9:23 am

Onnea ♥

Peggy 2 helmikuun, 2015 - 9:54 pm

Kiitos Sanja <3

Piparkakku Akka 2 helmikuun, 2015 - 3:23 pm

Paljon onnea blogillesi ja tietysti sinulle! Hienoja reseptejä kivalla, lämpimällä asenteella. <3

Peggy 2 helmikuun, 2015 - 9:56 pm

Kiitos kauniista sanoistasi <3 Bloggaaminen on ihana harrastus ja toivottavasti perhe jaksaa syödä pöperöitäni vielä pitkään :D

Herkkuhovi 13 huhtikuun, 2015 - 7:27 am

Onnea Peggy! Olet blogimaailman ihana väriläiskä! <3

Nimetön 13 huhtikuun, 2015 - 3:00 pm

Voi Herkkuhovi, sait minulle tipan linssiin, kiitos <3

Kommentointi on suljettu.