Etusivu Jälkiruoka Loma Helsingissä ja viihtyisä Radisson Blu Seaside hotelli

Loma Helsingissä ja viihtyisä Radisson Blu Seaside hotelli

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Vietimme kaksi ihanaa lomapäivää kesäisessä Helsingissä. Lomalla oli tarkoitus löytää lapsille mielekästä tekemistä sekä viettää norsunluuhäitämme. Korkeasaari, hyvä ruoka, leppoisa tunnelma ja hotellimajoitus, kuuluivat lomasuunnitelmiimme. Hotellin löytäminen perheellemme tuotti aluksi ongelmia, koska yhteen huoneeseen piti mahtua kaksi aikuista, kolme lasta ja koira. Olemme matkustelleet paljon ja joutuneet toteamaan, ettei Suomesta ole helppo löytää hotellia, jossa on tilavat huoneet ja samalla hotelli on myös lemmikkieläinystävällinen.

Radisson Blu Seaside hotelli oli  vastaus perheemme ongelmaan. Hotellihuone oli viihtyisä sekä tilava. Hotellista löytyi eri-ikäisille lapsille taaperosta teiniin, paljon puuhaa. Lautapelejä, Wii-pelikonsoli, kaksi leikkihuonetta, leikkialue ja oma aamupalapöytä sekä ruokalista. Lemmikkieläimet toivotettiin hymyssä suin tervetulleeksi vastaanotossa ja mukaan sai vielä herkkupussin ilahduttamaan nelijalkaista ystävää. Hotellin vieressä oli puisto, jonne pääsi kätevästi koiran kanssa kävelylle. Tästä oli helppo jatkaa loman viettoa.

Lapsille riitti paljon tekemistä.
Huone oli tilava ja jokaiselle löytyi oma levähdyspaikka.

Onni kiitti herkkupussista ja tutustui siihen perusteellisesti.

Hyvin nukutun yön jälkeen suuntasimme Korkeasaareen, joka on juuri täyttänyt 125 vuotta! Eläimet, kaunis miljöö ja koko tunnelma jaksaa ilahduttaa ihmisiä vuodesta toiseen, eikä ihme, koska harvoin sitä tervehtii vikkelää magnustia tai käärmettä muutaman sentin päästä. Korkeasaaressa oli ollut kesäkuussa hiekanveiston SM-kilpailut ja saimme ihastella kilpailutöitä eläinten lisäksi. Päivä oli todella lämmin ja sen takia suurin osa eläimistä oli etsineet itselleen viileimmän paikan mitä saaresta vain löytyi. Eläinten etsiminen helteessä kävi välillä meille aikuisilta työstä ja päivän aikana tulikin käveltyä paljon. Päivä oli hieno eikä hymyt tai lasten vikkelät jalat hyytyneet.

Palattuamme hotellille, siellä odotti meitä yllätys! Hotelli toivotti  meille onnellista hääpäivää ja hemmotteli meitä virvokkeilla, kuohuvalla sekä tuoreilla hedelmillä. Pitkän päivän jälkeen herkut ja kylmä juotava maistuivat makealta ja paljon ihania muistoja tulvahti taas mieleen. Rakastan, rakastan!

Illalla päätimme tutustua hotellin ravintolaan, Violaan. Ravintola oli kotoisa ja lapsille löytyi ravintolasta oma ruoka- ja drinkkilista. Taikarannekkeella, jonka lapset saivat hotellista puuhapaketin mukana, tarjoiltiin mansikkainen juoma ruuan kanssa ilmaiseksi. Ruoka oli kaikilla hyvää ja tuoreista raaka-aineista tehty. Lapset saivat annoksensa aiemmin, jotta he pääsivät leikkimään vieressä olevaan leikkitilaan. Meidän aikuisten odottelu pääruuan tarjoiluun koitui kuitenkin haasteelliseksi viihtyisästä leikkitilasta huolimatta, koska jouduimme odottamaan pääruokaamme noin tunnin verran. Kun saimme annoksemme, lapset olivat jo valmiita poistumaan ravintolasta. Mieleistä jälkiruokaa perheemme ei saanut, koska keittiö oli jo suljettu meidän asiasta tietämättä. Tarjoiliaja löysi minulle kylmiöstä valmiin Pannacotta annoksen ja minulle se sopi. Makeahammas jäi kolottamaan muilla, koska he olisivat halunneet suklaakakkua. Niinpä huoneessa syötiin muutaman pala suklaata kolotukseen ja jatkettiin iltaa elokuvan parissa.

Ravintola Viola.
Snack platter, mansikat ja blonde suklaadippi.

Snack platter, mini kevätkääryleet ja mango-chilidippi.

Minulle äyriäispannu.

Miehelle chili hot dog.

Teinille kana-vuohenjuusto burger.

 Vaniljainen jogurtti Pannacotta.

Loma oli onnistunut. Lapset, koira sekä me aikuiset viihdyimme aurinkoisessa Helsingissä. Kun seuraavan kerran yövymme siellä, tiedämme minne olemme aina tervetulleita. Oli aika pakata matkalaukku, lapset sekä koira autoon ja jatkaa matkaa……

                                                    Yhteistyössä: Radisson Blu Seaside

Lue myös nämä

2 kommentit

inkku 25 heinäkuun, 2014 - 7:09 pm

Täälä kanssa Helsinki suuntana maanantaina kesäloman merkeissä :)
Matkaan lähtee mies ja lapset, koira jää hoitoon Mutta hyvä tietää että noinkin koiraystävällisä hotelleja löytyy.

Tosi kivan näköösiä lomakuvia, kuinka tässä malttaa enää maanantaita odottaakaan! :)

Peggy 26 heinäkuun, 2014 - 7:09 am

Ihanaa tulevaa lomaa teille! :) Tuli uusi lomakuume, kun luin kirjoituksesi!

Meillä ei ole koiranhoitomahdollisuuksia, joten Onnin pitää lomailla meidän mukana. Vihdoinkin löysimme hotellin, mihin koira on aidosti tervetullut ja huoneen johon koko suur-perhemme mahtuu :D

Kommentointi on suljettu.