Etusivu Aamiaiset ja brunssit Mansikkapirtelö

Mansikkapirtelö

by Peggy

Vihdoinkin voin ylpeänä esitellä Peggyn pieni punaisen keittiön -blogin uudet sivut! Sivuja on nyt shake, shake, shakettu ja lopputulos on sekä makea että värikäs, kuin tämä mansikkapirtelö. Tästä eteenpäin löydät sivuilta reseptit helpommin. Etsitpä sitten inspiraatiota arkiruoan valmistukseen, viikonlopun herkutteluun tai vaikkapa ruokapöytääsi Brittein saarten rustiikkisia maalaismakuja. Tervetuloa siis uuteen blogiin, jossa helpoista resepteistä, ruoanlaiton ilosta ja rennosta fiiliksestä ei tingitä. Toivottavasti viihdyt!

Mansikkapirtelö

Suomen Top -10 ruokablogit

Uuden ulkoasun myötä minulla on muutakin iloittavaa! Cision listasi huhtikuun Suomen parhaat Top 10 -ruokablogit 2017 ja Peggyn pieni punainen keittiö-blogi sijoittui listalla ykköseksi. Tästä kunniasta saan kiittää teitä aktiivisia lukijoita, jotka käytte päivittäin vierailulla. On hienoa, kun päivässä tuhannet lukijat löytävät sivulta mieleistään luettavaa sekä reseptejä ruoanlaittoon. Top -10 ruokablogi listalta löytyy monta suosikkiblogiani, joten upeassa seurassa ollaan. Onnea vielä kerran kaikille listalla olleelle.

Ruoanlaiton ilo

Ruoanlaiton ilosta saan kiittää äitiäni, perhettäni ja teitä lukijoita. Äitini on ollut aina inspiraationi keittiössä. Ei väliä oliko arki tai juhla, äitini teki lämpöisen tunnelman ruokapöytään. Sitä samaa perinnettä ja niitä kauniita muistoja olen halunnut jatkaa perintönä omille lapsilleni. Kun perhe kiittää hyvästä ruoasta pöydästä noustuaan, se saa sydämeni hymyyn. Rakastan ruoanlaittoa!

Nyt kun olen saanut jatkaa ruoanlaittoa teille muillekkin hauskojen sattumuksien kautta blogiini, tunne on ollut uskomaton! Te ihanat lukijat olette piristäneet minua päivittäin kysymyksillä, ideoilla ja olemassaolollaan. On ollut hienoa jakaa keittiöfiiliksi. Kiitollisena ja nöyränä jatkan kattilat laulaen ruoanlaiton iloa.

Kiitos te ihanat lukijat ja skool

Tahdon kiittää teitä kaikkia lukijoita! On ollut hienoa tehdä yhdessä ruokaa, innostua resepteistä, jakaa epäonnistumiset ja onnistumiset. Saada teiltä kommentteja ja riemuita yksinkertaisesti ruoanlaiton ilosta rennoin fiiliksin. Kaikkia näitä ihania asioita skoolataan nyt lasillisella mansikkapirtelöä. Kylmä ja makean mansikkapirtelö saa makuaistit iloitsemaan ja suun hymyyn. Juo sellaisenaan tai nauti vaikka hampurilaisen kaverina. Skool!

Mansikkapirtelö-milk shake

Erityiskiitokset

Tahdon kiittää Veeraa suuresta avusta, tuesta ja siitä työstä mitä hän on tehnyt. Enkä tarkoita pelkästään nyt, vaan monen monet kertaa. Ilman Veeraa ja hänen ammattitaitoaan, uusi blogini ei olisi nähnyt päivän valoa. Mistään pienestä muutoksesta ei todellakaan ollut kysymys. Veera siirsi koko blogini sisällön Bloggerista WordPressiin, asensi teeman ja mukautti sen asetukset. Huh, jo pelkkä ajatus huimaa. Kiitos Veera, olet kultaa suurella sydämellä päästä varpaisiin. Jos siis mietit blogimuutoksia, suosittelen lämpimästi kääntymään Veeran puoleen. Huippunainen kerta kaikkiaan.

 Mansikkapirtelö - resepti

Mansikkapirtelö – resepti

  • 5 dl maitoa
  • 1/2 l mansikkajäätelöä
  • 2 dl mansikoita
  • 1 dl vispikermaa
  • koristerakeita

 

  1. Paloittele jäätelö pienemmäksi. Poista mansikoista kanta.
  2. Mittaa tehosekoitimeen kaikki aineet ja surauta sileäksi.
  3. Vispaa kerma. Annostele mansikkapirtelö laseihin.
  4. Koristele kermavaahdolla, mansikoilla ja koristerakeilla.

 

Milk shake

 

Lue myös nämä

14 kommentit

Ariela/Andalusian auringossa-ruokamatkablogi 18 huhtikuun, 2017 - 6:57 pm

Onnea vielä kerran upeasta rankingista ja uudesta blogi-ilmeestä – ihanan freesi <3

Peggy 18 huhtikuun, 2017 - 8:29 pm

Kiitos Ariela <3 Vanha blogi alkoi kuvien osalta sanoa jäähyväisiä. Ensin tuli stressi, mutta nyt olen asiasta iloinen. Rohkaistuin Veeran tuella tekemään kerta heitolla blogiin suuria muutoksia ja lopputulokseen olen niin tyytyväinen :)

Elina/Chocochili.net 18 huhtikuun, 2017 - 8:09 pm

Blogin uusi ulkoasu näyttää tosi hyvältä ja raikkaalta! :)

Peggy 18 huhtikuun, 2017 - 8:34 pm

Kiitos Elina :) Jotain uutta, jotain vanhaa ja paljon opeteltavaa. Olen ihan tohkeissani uusista asioista, mitä on tullut tämän matkan varrella opittua. Bloggaamisen ilo jatkuu….

Sari 18 huhtikuun, 2017 - 8:22 pm

Hyvältä näyttää uudet sivut. Samalla tutut, mutta kuitenkin uudistuneet, eli meni suunnitelmat nappiin! :)

Peggy 18 huhtikuun, 2017 - 8:37 pm

Kiitos Sari <3 Suunnitelmat meni tosi sujuvasti Veeran opeilla ja avuilla. Sivuista tuli omannäköinen ja tutun oloinen :) Tästä on mukava jatkaa.

Beachhousekitchen/Heli 19 huhtikuun, 2017 - 7:24 pm

Ai miten leppoisa makumatka onkaan scrolloilla sivuillasi – todella jäsenneltyä ja selkeätä, silti niin kodikkaan peggymäista ripauksella punaista! Hieno muutos, sinulla hyvä tyylisilmä ja Veera melkoinen tekninen velho!

Peggy 19 huhtikuun, 2017 - 11:11 pm

Kaunis kiitos Heli! Muutos pelotti ensin aikalailla, mutta todella hienosti ja soljuvasti Veera teki suuret muutokset. Nyt tässä harjoitellaan uusien työnäkymien kanssa :)

Anne 19 huhtikuun, 2017 - 9:57 pm

Onnea hienosta ykkössijasta ja tosi makeasta uudesta blogi-ilmeestä! :)

Peggy 19 huhtikuun, 2017 - 11:13 pm

Kiitos Anne ja paljon onnea myös sinullekin. Lihapullainnostus on kantanut hedelmää :)

anne/ 52weeksofdeliciousness 20 huhtikuun, 2017 - 8:14 pm

Lihapullat <3 ;D

Peggy 20 huhtikuun, 2017 - 11:17 pm

:D <3

NelliL 21 huhtikuun, 2017 - 10:18 am

Paljon onnea :)

Peggy 21 huhtikuun, 2017 - 11:16 am

Kiitos Nelli :)

Jätä kommentti