Etusivu Jälkiruoka Suklaaviikset

Suklaaviikset

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty
Suklaaviikset.

 Marraskuu ja ne viikset! Viiksiä vilisee nyt niin, että joka kadunkulma täyttyy karvakuonoista. On punaisia, mustia, ruskeita, vaaleita, tuuheita, haituvia, muotoiltuja ja listä jatkuu loputtomiin. Netistä löytyy myös vinkkejä, miten mies löytää itselleen ne juuri oikeat viikset ja miten hoitaa viiksiä oikein. Movember-juokot valtaavat kadut, työpaikat, koulut, urheiluseurat ja monet muut yhteisöt. Viikset eivät aina ole kovin edustavat tai kasvoihin sopivat , mutta se ei olekkaan viiksien kasvatuksessa se tärkein asia. Kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja  Movember järjestetään yli 20 maassa. Viiksillä kerätään varoja ja nostetaan tietoisuutta miesten terveysongelmista kuten eturauhassyöpä. Paljon melua viiksistä ja hyvä niin! Annetaan siis kaikkien viiksien kukkia vaan, ensi kuussa ne ovat jo kuitenkin poissa tai ainakin vähentyneet ;)

Viikset on nyt muutenkin muotia. Niitä vilisee vaatteissa, koruissa, karkeissa, sisustuksessa ja niissä miehissä. Lempiviikseni ovat ehdottomasti Hercule Poirotin kasvoissa, siinä vasta viikset! Onko sinulla lempiviiksiä? Tykkäätkö viiksistä tai haluaisitko viikset? 

Paljastettakoon ettei omalla miehelläni ole ”vielä” viiksiä ja itse en halua viiksiä ;)

Miehelleni kuitenkin halusin antaa yhdeksi päiväksi viikset ja itse maistella makeita viiksiä. Isänpäivän kunniaksi kasvatetaan suklaaviikset ja hemmotellaan päivän supersankaria!!
Suklaaviikset pääsevät sunnuntaina komeilemaan kakun päälle. Koko perhe osallistui viiksien tekoon, pienimmästä lähtien. Yksi piirsi viikset paperiin, toinen päätti viiksien värin ja kaksi muuta myhäili salaisuutta. Tälläiset viikset siis meillä :)

Lahjavinkki: Tee pieniä viiksiä ja anna lahjaksi miehisessä rasiassa viiksiniekalle, viiksiä ja vaikkapa partavaahtoa.

100 g tummaa suklaata
leivinpaperia
hammastikku

Piirrä viikset leivinpaperiin.
Sulata suklaa ja laita sula pursotin pussiin.
Pursota viikset piirtämäsi mallin mukaan ja jäähdytä hetki.
Tee hammastikulla kuvioita viiksiin.
Siirrä hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Tarjoile viikset kakun ja kahvin kera :)

Lue myös nämä

2 kommentit

Tita 8 marraskuun, 2013 - 8:29 pm

Tämmöset viikset vois itelleen ottaa hetkeks – kunnes söis ne :)

Peggy 8 marraskuun, 2013 - 9:58 pm

Minäkin ;) Saapa nähdä mitä mieheni sanoo, kun sunnuntaina saa viikset :D

Kommentointi on suljettu.