Tuorepuuro

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty
Tuorepuurosta on tullut meidän perheessä melkein hittiruokaa. Puuroa ei tarvitse erikseen lämmitellä tai hauduttaa, riittää kun se saa tekeytyä jääkaapissa yön yli ja sitten se onkin jo valmista. Hiutaleilla, mausteilla ja nesteellä esim. maito, jogurtti, vesi…. saa muunneltua puuron makua mielensä mukaan. Teini on syönyt tuorepuuroa joka aamu kuukausia ja nyt tuorepuuroa popsii jo koko meidän perhe. Tuorepuuro sopii mökkiolosuhteisiinkin hyvin, jos siellä ei ole tappeeksi kattiloita tai mikroa. Onko tuorepuuro sulle jo tuttu maku?

 

Tuorepuuro yhdelle

1 1/2 dl neljän viljan puurohiutaleita
1 1/2 dl maitoa
ripaus kanelia
2 dl marjoja

Kaada puurohiutaleet, kaneli ja maito kulhoon. Sekoita ja nosta jääkaappiin yöksi tekeytymään.
Ota puuro jääkaapsita, sekoita hyvin ja ripottele marjoja päälle. Puuro on valmis nautittavaksi.

 

Lue myös nämä

2 kommentit

Lapastaivas 3 heinäkuun, 2016 - 9:14 am

Eipä se mökkiruoka tarvitse helppoa olla. Jos on vire päällä voi loihtia vaikka millaisen gourme-aterian. Tai olla tekemättä sitäkään. Yli puolivuotta
40 vuoden ajan saarimökkiläisyys on opettanut elämään omien sekä luonnon oikkujen ehdoilla. Inhoan kertakäyttöastioita tai ainaista makkaragrillausta. Kokeilen ja värkkään ruokia niinkuin talvikotonakin. Niin tai istun mukavasti terassilla bloggailemassa tai lueskelemassa tai vain ohi meneviä veneitä ihailemassa. Hiljaisuudessa, auringonlaskussa vain linnunlaulut musiikkina sielu lepää. Hyvää ja rikastavaa mökkiviikkoa Sinulle ja perheelle.

Nimetön 6 heinäkuun, 2016 - 7:20 am

Kiitos kommentistasi. Se sai mökkitunnelmani ja ajatukset jo etukäteen uusille tuulille. Mökkiloma on alkanut mukavasti. Olin yllättynyt hyvästä keittiötarvikkeiden varustelusta, joten ruokaa on päässyt tekemään monipuolisesti. Ei ole tarvinnut mennä helpomman kautta :) Grillaus tuotti hieman haastetta, kun en ole monestikaan grillannut hiiligrillillä. Hauska kokemus sekin.

Oikein aurinkoista heinäkuun päiviä sinulle!

Peggy

Kommentointi on suljettu.