Etusivu Jälkiruoka Uusi ulkoasu ja uudet kujeet

Uusi ulkoasu ja uudet kujeet

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Olen niin innoissani ja tyytyväinen, kun vihdoinkin sain pitkään haaveissa olleen uuden ulkoasun blogilleni. Uuden ulkoasun myötä, blogista löytyy nyt helpommin kaikki hyväksi havaitut reseptit, ruokavinkkivideot ja muuta mukavaa-osio. Keittiössä siis jatkuu sama pilke silmäkulmassa meininki ja maukkaat reseptit, joita tehdään rennolla fiiliksellä. Paitsi silloin, kun pursotinpussit ryppyilee, emäntä unohtaa ruoan uuniin tai pahimmassa tapauksessa ostokset kaupan kassalle.

Uusi ulkoasu ei kuitenkaan tullut blogiini itsestään. Kaikki ketkä minut tuntevat, voivat paljastaa, että minä ja teknologia ei vain sovita yhteen! Onneksi valmis mallipohja ja mm. viestintäalan ammattilainen, keittiövelho Veera R.-blogiakin pitävä ihanainen Veera, teki haaveistani totta ja laittoi blogini ulkoasu kuntoon jokaista nippelisäätöä myöden. Kiitos Veera ihan tuhannesti. 
Uudet kujeet
Uudet kujeet odottaa jo nurkan takana ja tässä pieni sneak peak tulevaan.  Kesän aikana on tulossa paljon herkullisia reseptejä, mukavia blogipostauksia ja monta ihanaa arvontaa, joita ei kannata missata. Myös Peggyn kesäkeittiön starttaa! Silloin pääset piipahtamaan minun sekä muun Kiljusen herrasväkeni kanssa mm. Walesin maalaismaisemiin, laivaristeilylle Tukholmaan sekä Kuopioon, missä etsitään Tonttu Toljanterin ystävää, Kuopion tonttua ja sitä maistuvinta kalakukkoa! Kalakukkovinkkejä otetaan muuten mieluusti vastaan!
Toivottavasti pidät uudesta ulkoasusta, viihdyt matkassa mukana ja innostut resepteistä! Nimittäin, voin luvata hauskan, herkullisen ja kujeilevan kesän yhdessä. Mitäs sanot?

Lue myös nämä

25 kommentit

Minna E 9 toukokuun, 2016 - 5:31 am

Tosi kiva blogin ulkoasu, raikas ja houkutteleva!

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 5:58 am

Kiitos Minna. Pieni raikastus oli tervetullutta ja olen aika tohkeissani siitä. Viikonloppuna tuli kotonakin tehtyä varaston ja komeron siivous. Nyt tuntuu heti kepeämmältä :)

Pirja 9 toukokuun, 2016 - 5:58 am

Näyttää oikein hyvältä! Raikas :) Uusia reseptejä ja vinkkejä odotellessa!

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 6:01 am

Kiitos kommentistasi Pirja :) Mukava kuulla, että ulkoasu miellyttää muitakin. Paljon ihania reseptejä on pian tulossa, lupaan.

Huli/Meanwhile in Longfield.. 9 toukokuun, 2016 - 6:00 am

Näyttää tosi freesiltä ja hyvältä! Mahtia kesää koko teidän köörille!

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 6:39 am

Superisti kiitoksia! Täällä koko kööri odottaan innolla kesää. Tuleva putkiremppa hieman vie fiiliksiä, mutta matkaillaan sitten senkin edestä. Ehkäpä jopa Horation huudeille :D

Hannele 9 toukokuun, 2016 - 6:56 am

Parasta kalakukkoa ei tarvitse etsiä. Se on Hanna Partasen kukko, ja niitä saa sekä torilta että parin korttelin päässä olevalta vanhalta ja tunnelmalliselta leipomolta. Myös Hannan lihapiirakat on ihan mielettömiä, ainoita lihiksiä, joita syön.

(huom. älä sekoita Hanna Partasta toiseen samoja tuotteita myyvään Partaseen)

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 7:22 am

Kiitos, nyt tiedämme minne suunnata ensimmäisenä! Haaveilen jo kalakukon mausta. Siitä on todella kauan aikaa, kun olen kalakukkoa viimeksi maistanut! Liian pitkä aika.

Satu /Talossano23 9 toukokuun, 2016 - 7:50 am

Ei entisessäkään valittamista ollut, mutta nyt on selkeä ja jotenkin valoisa<3

Uudet tuulet ovat aina tervetulleita! Jään odottamaan mielenkiinnolla ja pilke silmäkulmassa ;)

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 8:08 am

Kiitos Satu <3 Itsekin hahmotan sivut nyt paremmin. Pilke on aina hyvästä ja sitä on luvassa paljon :D Aurinkoa viikkoosi!

inspirations 9 toukokuun, 2016 - 8:20 am

Onpa kaunis ja raikas ulkoasu <3

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 11:11 am

Kiitos <3 Olen niin tyytyväinen ja heti sai uutta puhtia sormiinkin :)

Tiia K 9 toukokuun, 2016 - 9:43 am

Aivan ihanan raikkaalta näyttää ja sun blogissahan on edustettuna omat lempivärit! Kunpa joskus saisin itsekin aikaiseksi. <3

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 11:15 am

Kiitos Tiia <3 Minulla on menossa jokin remontti-buumi. Varasto sekä komeron vaatteet on saanut kyytiä ja nyt blogi. Kun vielä sais itsensä tuuletettua :D Tosin eilen ostin kerrankin värikkäitä vaatteita musta tilalle, se oli jo aika repäisy.

Jenni 9 toukokuun, 2016 - 11:30 am

Jee Peggy! Pirteä ja raikas, tykkään! Ihana Veera kun jaksaa ja osaa auttaa :) Itse unohdan aina miten sain minkäkin nippelin toimimaan heti kun urakka on ohi – pitäisi varmaan aina dokumentoida kaikki :D

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 3:45 pm

Kiitos Jenni :) Ilman Veeraa olisin ollut ja olinkin ensin pulassa. Minä olen niin mahdoton nippelijuttjen kanssa, sekoitan kerralla kaiken. Täystuho :D

Kokkailija 9 toukokuun, 2016 - 5:20 pm

Ihana, selkeä, houkutteleva… Tulisipa joku Veera ja laittaisi munkin blogin uusiksi :D

Nimetön 9 toukokuun, 2016 - 9:14 pm

Kiitos <3 Veera auttaa taatusti, jos haluat blogiin uusia tuulia :)

Veera R. 10 toukokuun, 2016 - 3:48 pm

Laita Kokkailija viestiä jos tarvitset uudistusapua. Löydät yhteystiedot tuolta mun blogista.

Tiina Varjus 10 toukokuun, 2016 - 2:49 am

Upealta näyttää! Aivan mahtavat värit. Hienoa työtä olette tehneet !

Nimetön 10 toukokuun, 2016 - 9:50 am

Kiitos Tiina! Olen itsekin iloinen muutoksesta. Kauan oli mielessä, mutta nyt vasta rohkaistuin, kun löytyi tekijäkin :)

Meemu 10 toukokuun, 2016 - 9:44 am

Wau, onpas nyt raikas ja hieno! Minäkin vaihdoin blogiin viime viikolla pohjan, alkoi se beessi tuntumaan niin tylsältä. Mutta ihan Bloggerin valmispohjan otin tähän hätään, säädän sitten paremmin jossain vaiheessa, kun on aikaa koodata oma pohja.

Nimetön 10 toukokuun, 2016 - 9:56 am

Bloggerin omat mallit on tosi hyviä. Reseptihaun vuoksi vaihdoin selkeämpään malliin. Uusi ulkoasu on ollut kauan haaveissa, mutta koodaaminen ei ole ollenkaan minun juttuni :D Asia on sen takia vaan siirtynyt ja siirtynyt. Onneksi apu oli lähellä. Uusi lookki piristää kummasti omaakin fiilistä :)

Herkkuhovi 11 toukokuun, 2016 - 4:25 pm

Tosi kivannäköinen uudistus! :)

Nimetön 11 toukokuun, 2016 - 5:44 pm

Kiitos <3 :)

Kommentointi on suljettu.