Etusivu Jälkiruoka Aivan huikea yllätys, mun teehetki

Aivan huikea yllätys, mun teehetki

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Kaikki ketkä seuraavat minun Instagram-tiliäni, tietävät miten rakastan teetä. Teekuppi ja teehetki kuvia ilmestyy sinne melkeinpä päivittäin. Juon paljon teetä ja päiväni ei lähde kauniisti käyntiin, jos en saa kupposellista kuumaa teetä nenäni eteen. Tee piristää, virkistää, lohduttaa ja on vieläpä terveellistä. Jokaiselle hetkelle kuuluu se oma teelajinsa, jota juon fiiliksen mukaan. Kahvia en ole vielä oppinut tähän päivään mennessä juomaan, joten juon teetä senkin edestä.

Teekanne-tee järjesti Instagramissa kilpailun, jossa sai hastägätä oman #munteehetki kuvansa. Kilpailuun sai laittaa niin monta kuvaa kuin halusi, josta neljä suosittua lifestyle-instagrammaajaa valitsi sitten oman suosikkinsa eli voittajan. Voittajan palkinto oli matka Dusseldorfiin, Saksaan tutustumaan Teekanne teen tehtaille ja siinä samalla saa virksitävän miniloma itselleen. Palkintoreissuun pääsee neljä voittajaa sekä heidän mukaan lähtee voittajien valitsijat veryberrylottie, carolinavd, anniskk ja teppotirkkonen.

Teen juojajana innostuin kilpailusta niin, että kuvia tuli hastagattyä voitto silmissä monta! Itseäkin vielä naurattaa, kun mietin, kehtaanko enää laittaa kuvan kuvaa. Joka päivä oli muka parempi #munteehetki, joka piti ikuistaa. Rehellisyyden nimissä, en voinut kuvitellakkaan voittavani. Kun katselin muiden hienoja kuvia omat hetkeni tuntuivat vaatimattomilta. Siitäkin huolimatta laitoin teehetkiäni kilpailuun ja toivoin sormet ristissä.

Sitten se tapahtui!!! Sain viestin Teekannelta, olin voittanut #munteehetki-kilpailussa. Vau, mikä huikea yllätys! Instagrammaaja ja Lottie`s life- blogia kirjoittava Lottie, oli valinnut voittajakuvani. Kuvan, jonka nimesin; unelmia ja haaveita. Arvatkaapa olenko onnen kukkuloilla. Minä siis minä pääsen teetehtaalle ja minilomalle! Jännittää ihan hirveästi ja odotan matkaa innolla. Helmikuussa tämä rouva pakkaa matkalaukkunsa ja lähtee teetä juomaan. Olen matkustellut paljon elämäni aikana, mutta vain kerran aiemmin yksin, ilman perhettä tai sukulaisia. Apua, ehkä nyt on jo aikakin, terveisin keski-ikäinen! Onneksi minulla tulee olemaan varmasti hyvää matkaseuraa mukana, joten aivan huikeaa.

Ps. Ylin kuva oli SE kuva, jolla voitto tuli kotiin ja nämä muut ovat niitä, kehtaanko vielä lähettää-kuvia.

Teekanne

Teekanne on Saksalainen teeyhtiö, joka on valmistanut teetä jo vuodesta 1882 saakka. Teevalikoimiin kuuluu korkealaatuisia vihreitä, mustia sekä valkoisia teesekoituksia sekä aromaattisia yrtti- ja hedelmäteejuomia.

Lue myös nämä

20 kommentit

Tiia K 16 tammikuun, 2016 - 9:38 am

Ihanaa ihanaa ja onneksi olkoon ja jee ihana Lottie. <3 Pääsette mahtavalle reissulla ja kuvasi on todella upea. Osallistuin itsekin yhdellä kuvalla, mutta kuten olet varmaan huomannut, kahvikuvat taasen on meikäläisen juttu. Kyllä meni voitto niin hyvään osoitteeseen. <3

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:47 pm

Kiitos Tiia <3 Olen miettinyt, josko vihdoin opettelisin juomaan kahvia minäkin, mutta tee kuppi vie aina voiton :D Olen todella iloinen tästä palkinnosta ja mikä ihana matkaseuralainen <3

Elisa Lpp 16 tammikuun, 2016 - 10:20 am

Mahtavaa <3

Ihanaa reissua!

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:48 pm

Eikö, ihan villasukat pyörii jaloissa innostuksesta. Vielä pitää vajaa kuukausi odotella, mutta sitten laitan koko teetehtaan uuteen uskoon ;)

Anonyymi 16 tammikuun, 2016 - 10:29 am

Onnea ja hyvää matkaa! T . Kirsi

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:50 pm

Kiitos Kirsi. Jännittää lähteä matkaan, mutta perhoset mahassa vaan eteenpäin :)

Herkkuhovi 16 tammikuun, 2016 - 10:50 am

Ihana voitto, nauti matkastasi! Kuva on kyllä aivan täydellinen. :)

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:51 pm

Kiitos Johanna <3 On aivan mahtavaa lähteä ja kun vielä tykkään ihan aidosti teestä, tämä on onnenpotku!

Niia 16 tammikuun, 2016 - 1:57 pm

Onneksi olkoon ja mukavaa matkaa !!

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:52 pm

Oi, kiitos Niia! Vielä muutama viikko ja tämä keski-ikäinen seikkailee Saksan teetehtailla :)

Kakkumonsteri 16 tammikuun, 2016 - 2:56 pm

Jee! Onnea! :)

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:52 pm

Kiitos ja jee , jee ja jee :)

Satu /Talossano23 16 tammikuun, 2016 - 3:29 pm

No kyllä tuollaisella kuvalla pitääkin voitto irrota. Ihana heijastua <3
Rentouttavaa reissua <3

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:54 pm

Kiitos <3 Kerrankin minua onnisti :) Teekupissa oleva heijastus on meidän pihapuut. Kyllä jänskättää…..

Hellan ja viinilasin välissä -blogi 16 tammikuun, 2016 - 3:44 pm

Mahtavaa, onnittelut ja ihanalla kuvalla voitit!

Nimetön 16 tammikuun, 2016 - 3:56 pm

Kiitos! Oli tosi yllätys saada viesti, hieraisin kaksi kertaa silmiäni, kun en meinannut uskoa todeksi. Mukava breikki tulossa kotiäipälle :D

Celebration Treats 4U 17 tammikuun, 2016 - 11:55 am

Wau, paljon onnea :)! Ja ihanaa reissunodotusta sekä tulevaa reissua. Minä olen myös vannoutunut teenjuoja, kahvista en perusta. Minulla menee aina kaikki kilpailut ohi, en koskaan huomaa tsekkailla, mitä olis tyrkyllä. Pitäis ehkä skarpata ;).

Nimetön 17 tammikuun, 2016 - 5:23 pm

Kiitos :) Minäkin olen aika huono osallistumaan kilpailuihin, mutta onneksi nyt kerrankin osallistuin. Skarppaa ihmeessä, yllätys voi odottaa jo nurkan takana :D

Rouva Sana 18 tammikuun, 2016 - 7:13 am

Sinä ihana <3. Onnea <3!!

Nimetön 18 tammikuun, 2016 - 7:17 am

Kiitos<3 Kyllä tätä rouvaa hieman jännittää, helmikuuta odotellessa :)

Kommentointi on suljettu.