Etusivu Jälkiruoka Koiruuksia!

Koiruuksia!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Siitä on nyt vuosi aikaa, kun talossamme viimeksi kuului tassuttelun ääniä. Päivittäin vielä kaipaan sitä iloa ja hännän heilutusta, mitä ihmisen paras ystävä tuo tullessaan.

Olisikohan nyt aika uudelle ystävälle? Perheemme elää jännittävää viikkoa, nimittäin meille tulee koira. Eikä mikä tahansa koira vaan koira, jolla on leijonan rohkeus, iloinen luonne, jääräpäisyyttä ja varsinainen laadunvalvoja ruuan suhteen eli täydellinen herkkusuu! Nämä sanat kuvastavat siis pientä tulevaa mopsi poikaamme!

Innostuin jopa niin paljon uudesta ystävästämme, että tein sokerimassasta hänelle näköispatsaan ;) Vähän niinkuin tervetuliaislahjaksi. Myönnettäköön että hän on tuhat kertaa kauniimpi kuin liiallisen innostuksen vallassa tehty räpellykseni :) Ajatus kuitenkin tulee sydämmestä! Kiitos vielä kasvattajalle tästä ihanasta ilopilleristä!

Mopsi:

Sokerimassaa
Pastaväriä
Värijauhetta
RakkauttaLue myös nämä

13 kommentit

Iituntiltu 28 heinäkuun, 2013 - 6:48 pm

<3 Oi, ihanaa! Mäkin välillä kaipaan koiraa, mutta tällä hetkellä ei sellaista ole mahdollista ottaa. Kissat saa riittää. Vieläkin kaipaan viimeisintä töpöhäntääni, Iitaa, joka lähti paremmille lenkkipoluille pian kahdeksan vuotta sitten. Iita oli mahtava mamma <3

Peggyn pieni punainen keittiö 28 heinäkuun, 2013 - 7:01 pm

<3

Peggyn pieni punainen keittiö 28 heinäkuun, 2013 - 7:01 pm

Olemme niin iloisa päätöksestämme, vuoden suruajan jälkeen. Kauniit muistot jäävät sydämmen sopukoihin <3 Eikö olekin outoa, vuodet kuluvat ja silti tuntuu että ne hetket olivat juuri?

Mopsi on rotuna meille uusi, mutta bullterrierin jäljeen piti saada tilalle toinen ruman kaunis rotu suurella sydämmellä ja se oli mopsi!:D

Iituntiltu 29 heinäkuun, 2013 - 8:05 pm

Mopsit on ihania :) Iita oli rottweiler ja jos joskus koira otetaan, niin se on kuulemma karkeakarvainen mäyräkoira. Mun mielipiteellä ei kuulemma siinä kohtaa ole väliä :) Mutta onhan ne mäykytkin ihania. Pieni koira ja iso luonne <3

Peggyn pieni punainen keittiö 30 heinäkuun, 2013 - 6:27 am

Meillä oli sileäkarvainen mäykky herra, kun olin pieni :)Ihana, pieni vippeltäjä, suurella luonteella. Samaisesta syystä meidän perhe päätyi nyt mopsiin! Paljon pienessä koossa ja suurella sydämmellä :)

Herkkuhovi 28 heinäkuun, 2013 - 6:55 pm

Voi ihanuus mikä koriste! Katsoin ensin pikkukuvasta että tässä on se Oikea koira :D
Oikein paljon onnea uudesta tulokkaasta!! <3

Peggyn pieni punainen keittiö 28 heinäkuun, 2013 - 7:04 pm

Voi, kiitos!

Poika on niin nopea jaloistaan, etten ehdi edes ikuistamaan kameralle :D Pitää fiilistettä sitten sokerikoiralla ja napsia kuvia siitä :)

Katja 29 heinäkuun, 2013 - 4:39 am

Hieno koriste!:) Ja kiva uutinen. Varmasti olette hyvin innoissanne uudesta tulokkaasta.:) Meillä taas jännätään ja pelätään alkaako yhteinen aika olla vähissä. Kohta soitan eläinlääkärille, kunhan klinikka aukeaa.:(

Peggyn pieni punainen keittiö 29 heinäkuun, 2013 - 4:55 am

Kiitos :)Mopsin ulkonäkö oli niin haasteellinen kaikkineen ryppyineen että naurussa oli piteleminen kun muistutti välillä jopa possua!

Toivottavasti saisitte vielä yhteistä lisäaikaa ystävänne kanssa <3
Vuosi sitten jouduimme hyvästelemään oman rakkaan koiramme, vieläkin koskee.

Anne-64 31 heinäkuun, 2013 - 3:55 am

Oooh, onnia teille uudesta perheenlisästä, ei parempaa ystävää voi olla!!! Ja koriste o kyllä iha huippuhieno!

Peggyn pieni punainen keittiö 31 heinäkuun, 2013 - 7:56 am

Kiitos Anne :)Muutama päivä vielä odottelua sekä jännitystä ja sitten saamme pienen pojan kotiin!

Ansku 1 elokuun, 2013 - 1:20 pm

Voi hellanlettas, kun toinen on söpö!

On noista rakeista paljon iloa ja ilman ei osais olla. Toisinaan vähän riesaakin, kun kaivaa koirankarvaa avaamattomasta margariinista ja ihmettelee, miten karvoja voi olla just rikotussa kananmunassa…

Peggyn pieni punainen keittiö 1 elokuun, 2013 - 1:59 pm

Voi, kiitos muistutuksesta ja hymystä :) Se on muuten mystistä miten niitä löytyy, joka paikasta. Innolla karvaisia-kokemuksia odotellessa!

Kommentointi on suljettu.