Etusivu Jälkiruoka Pääsiäismunat testissä, katso vinkit!

Pääsiäismunat testissä, katso vinkit!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

 

Pääsiäinen on suklaamunien parasta aikaa. Kauppaan mentäessä pienet herkut ihan vilisee silmissä, kun valinnan varaa on kymmenittäin. Valinnan vaikeus meinaa iskeä samantien, kun suklaamunien ulkonäkö, hinta ja suklaa vaihtelee suuresti. On vaaleaa ja tummaa suklaata, pieniä, suuria, supersuuria ja kaikkea siltä väliltä. Hintaero on myös huikea! Parhaimmillaan saat pääsiäismunan 50 sentillä ja kalliimmillaan joudut pääsiäismunasta maksamaan yli 20 euroa.

Meidän raati (pupu ja kissa) testasi pääsiäismunat. Pupu ja kissa sai itse valita kaupasta mieleisensä suklaamunat ja ne valittiin pelkän ulkonäön mukaan. Parhaan pääsiäismunan tittelin sain taas suklaamuna, joka maistui hyvältä ja sisälsi hauskimman yllätyksen. Testiin pääsi, Rähinä, Marvel, Kinder, tyttöjen Kinder, Kinder Maxi, Rölli, Frozen, Hello Kitty ja muutama muu, jotka jäi aukaisematta suklaa överien vuoksi. Mikä sitten on se paras muna?

Testin jälkeen voin vain todeta, ettei määrä korvaa laatua pääsiäismunissakaan. AUTS! Arvatkaapa kuka astui jo ensimmäisen yllätyksen päälle. Joko siellä on ostettu pääsiäismunat pikkuvirpojille?

Kurkkaa vinkkivideo pääsiäisen suklaamunista!

Lue myös nämä

4 kommentit

Tiia K 16 maaliskuun, 2016 - 10:10 am

Lidlin hasselpähkinänougat täytteiset munat suosikkeja eikä Mignon munan voittanutta ole. Star Wars munia olen ostanut tyttärelle parit ja aivan ala-arvoista roskaa sisällä, kallis muna ja ihan pöhkö lelu.

Kivaa päivää Peggy <3

Nimetön 16 maaliskuun, 2016 - 11:49 am

Mignon on minunkin makuun ja ihan tyhjät pahvimunat :D Lapsien riemu ja pääsiäisen odotus on ihana katsella, mutta muutama muna saa riittää täst lähin.

Kaunista kevätpäivää! <3

Sari Sweet Food O`Mine 16 maaliskuun, 2016 - 1:44 pm

Oi kun olisin päässyt testiryhmään ;)

Nimetön 16 maaliskuun, 2016 - 4:05 pm

Tämä taisi olla hauskin testiryhmä, missä olen koskaan ollut :D Suosittelen.

Kommentointi on suljettu.