Etusivu Jälkiruoka Pieni teehetki, suuria tunteita

Pieni teehetki, suuria tunteita

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Pieni teehetki hiljaisuudessa tai luonnon helmassa saa oloni onnelliseksi. Se hetki kun aurinko lämmittää kasvoja, kuulen lintujen laulun ja teen höyryävä tuoksu leijailee ympärillä. Se on arjen ihanaa elämää, hetki jolloin kiire saa väistyä onnen tieltä.

Elämä on nykypäivänä monille suorittamista ja kaikilla on kiire. On kiire harrastuksiin, kiire kauppaan, töissä on kiire, kotonakin tuntuu olevan kiire ja lomallakin kiire seuraa kintereillä. Pian huomaa ajan valuneen kiireen murheelliseen maailmaan.

Kiireen keskellä unohtaa hengähtää ja kuunnella itseään. Hyvästelin kiireen ja lupasin itselleni nauttia enemmän elämän pienistä asioista. Teehetki on yksi suurista asioista, joka saa hymyn kasvoilleni. Haluan jakaa sen hetken sinulle, joten unohda kiire!

Poimi ja valmista oma teehetkesi! Pieneen teehetkeen riittää jo yksikin raaka-aine ja se höyryävän tuoksuva tee.


Pieni teehetki

sävel linnunlaulua
kukan terälehtiä
ripaus tuulen henkäystä
oman maun mukaan aurinkoa
nuuhkaisu juuri leikatun nurmikon tuoksua
hetki perhosen siipien havinaa tai mehilaisen surinaa
kuppi kuumaa teetä
tilkka maitoa

Lue myös nämä

2 kommentit

Veera 9 kesäkuun, 2015 - 8:58 am

Tiiätkö, juuri siivoan mein parveketta (kiireessä ja hieman kiukkuraivolla), istutan kukkia ja yrttejä ja lasitkin pesen. Jotta pääsen iltapäivällä, jo tänään, istumaan uudelle sohvalle kaikessa rauhassa teekupposen kanssa!

Nimetön 9 kesäkuun, 2015 - 12:28 pm

Mietin just, et olenko mä ainoa kiireinen? Neljä lasta, koira ja tikru, niiden seurassa ei tuu aika pitkäksi ;) Teepannu kuumaksi vaan useammin :D

Kommentointi on suljettu.