Etusivu Jälkiruoka Silmänruokaa ja kevään odotusta!

Silmänruokaa ja kevään odotusta!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Keväisin, auringon tullessa esiin, tuoden valoa ikkunasta sisään, huomaan kodin tavitsevan kunnon suur-siivouksen sekä uudistusta. Meidän talosta ei löydy montaa koriste-esinettä tai ylimääräisiä mööpeleitä, koska meidän talo täyttyy muilla asioilla. Lasten lelut, iso perhe, koiran tassut, nauru, mekastus ja vauhti pitävät asunnon täyden tuntuisena, joten muut asiat jäävät jalkoihin. Minulla on muutamia rakkaita tavaroita sekä esineitä ja keväisin niitä uusia yleensä tulee, jos on tullakseen. Rakastan kaikkea kaunista ja tavara vähyydestä huolimatta olen intohimoinen sisustaja, sisäisesti! Tiedän, ajatukseni ovat ristiriitaiset ja vaaka kun olen, tasapainottelen kuin nuorallakävelijä tuulessa. Ostanko? En osta! Tarvitsenko? Keväisin minut valtaa kevät-kuume: Huonekalujen siirtely, verhojen sekä ikkunoiden pesu, uudet viherkasvit valtaavat kodin ja sitten ne muut…. uudet tekstiilit, muutama kippa sekä kuppi, pöytäliinat ja ja ja lista jatkuu! Pieni Sulo Vilènin syndroomakin tahtoo vallata mielen ”kun halvalla sai”! Nyt päätin ottaa itseäni niskaksta kiinni, ennen kuin tämä kevät-kuume valtaa minut täysin. Se nimittäin alkoi jo! Muutama viherkasvi löysi itsensä meidän hyllylle, keittiönpöytä sai uuden liinan Marimekosta. Teinille löysin muutaman edullisen kevätuutuuden Ikeasta, piristämään neidin huonetta. Kevät-kuumeeni oli siis alkanut ja tämä oli siitä minulle ensimmäinen merkki. Tänään päätin katsella ympärilleni ja miettiä tarvitseeko kotiin tuoda enää yhtään mitään? Otin kameran käteen ja aloin napsia kuvia ja arvatkaapa? Tavarat näyttivät linssin läpi ihan uusilta tuttavuuksilta. Kuvat toivat lääkettä kuumeeseeni ja päätin olla ostamatta taas hetkeen mitään. Tänään valmistetaan vain silmänruokaa ja siihen ei paljoa tarvita.

Silmänruokaa:


1 pitkä katse
2 syvää huokausta
100 positiivista ajatusta
2 hartian rentoa kohautusta
1 iloinen mieli
Sekoita kaikki keskenään ja nauti!

 Iloa kattaukseen, sukat makkaralla lasit, Marimekko.
Kakkuvuuat saivat kukasta ja kynttilöistä seuraa.
Linnun laulua ja kevään odottelua.

Teinin aarteet.
Yksi rakkaimpia tavaroita, isoisän äidin lamppu.

Palohälytin on kärpäsenä katossa ja sammakko odottaa saalista.

Kurkistus ikkunasta, valoa!
Varalusikat.

Minun uusi pöytäliina!

Lue myös nämä

6 kommentit

Nanne 4 maaliskuun, 2014 - 4:41 pm

Voi kuinka ihania kuvia!! :)
Siis onko tuon kärpäsen sisällä todellakin palovaroitin….? Enpä ole ennen tuollaista nähnytkään. Hauska keksintö jolla saa ruman varoittimen hyvin piiloon.
Ja ihanan retro tuo uusi pöytäliina. Sopii kyllä kevääseen kuin nenä päähän!!

Peggyn pieni punainen keittiö 4 maaliskuun, 2014 - 4:53 pm

Kiitos :) Piristi kummasti tämä kodin inventaari, mitä tarvin ja mitä haluan ;)
Muistelen että palohälytin on Paola Suhosen käsialaa :) Aika hauska ja se onkin saanut katosta kunnia paikan!
Päytäliina toi väriä ja iloa, valkoiseen maailmaan :D Tulisi se kevät jo, tänään satoi lunta!!

Anonyymi 5 maaliskuun, 2014 - 6:48 am

moikka!-minäkin halusin suhosen hälyttimen mutta ne loppuivat heti….enkä ole mistään enää niitä löytänyt.mä olen"hamsteri".ostan vaikka en tarttiskaan…mut jos kumminkin ja kun on tarjouksessakin tyylillä…..nyt istun ja kirjoittelen,aurinko häikäsee silmiin eikä ole rillejäkään päässä.olen kumminkin tyytyväinen kun ostin alesta"pimennys verhot"-vedän ne alas ku arska alkaa häiritsemään.

Peggyn pieni punainen keittiö 5 maaliskuun, 2014 - 7:59 am

Nyt kun mietin, en ole minäkään palohälytin-kärpäsiä missään enää nähnyt? Pimennys verhot ovat oivalliset, varsinkin kesällä, joka vuosi totean että tarvitsisin sellaiset makuuhuoneisiin ja vielä en ole hankkinut! Ehkä tänä vuonna. Ale-löydyt ovat parhaita :D

Tita 5 maaliskuun, 2014 - 8:10 am

Ihania kuvia ja esineitä! Siivousta kaipais meidänkin huusholli…

Peggyn pieni punainen keittiö 5 maaliskuun, 2014 - 8:30 am

Keväällä huomaan kauhukseni, vaikka kuinka siivoaa, auringonsäteet saa hiukkastanssin ympärilläni :) Tänään on yläkerran vuoro! Ei tule aika pitkäksi ;)

Kommentointi on suljettu.