Etusivu Jälkiruoka Blogirinki ”Aloha” kesäjuhlat ja kesän kuumin blogi!

Blogirinki ”Aloha” kesäjuhlat ja kesän kuumin blogi!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Vuoden odotetuimmat ja huikeat blogijuhlat vietettiin eilen, kun Blogiringin kesäjuhlat starttasi upeissa Aloha- tunnelmissa Studio Magiton tiloissa Helsingissä. Blogiringin järjestämissä juhlissa oli mukava tunnelma, hauskalla yhdessäololla maustettuna. Iltaan riitti myös yllätyksiä, kun kesän kuumin blogin äänestyksen voittajat, kunniamaininnan voittajat ja Dan sukker kakkumestari paljastettiin!

Tämän vuoden juhlissa oli hauska teema ”Aloha” ja se tietenkin tarkoitti aurinkoisen rentoa menoa läpi illan! Sateisian alkukesän vuoksi Aloha oli enemmän kuin tervetullut ja minä villiinnyin siinä määrin, että kotona vielä nauratti mitä aurinkolasit, kaislahame, korihattu, snorklausvälineet ja letkeä musiikki voi saada aikaan minussa! Huh, se näky ei ollut ehkä kaikista silmiä hivelevää näkyä, mutta ehkäpä niin hauska ja niin hauskaa!

Kesäjuhlissa tarjottiin hyvää ruokaa, juomaa, seuraa ja kuumaa tunnelmaa yön pimeille tunneille asti. Bloggaajia hemmoteltiin myös herkullisella kakkubuffetilla, johon seitsemän taidokasta bloggaajaa oli tuonut oman herkullisen luomuksensa. Me onnekkaat saimme maistaa ihan jokaista ja nimetä oman suosikimme. Eniten ääniä saanut kakku palkittiin kakkumestari-tittelillä, onnea Kakkukatri.

Kesän kuumin blogi
Kesän kuumin blogi äänestys oli käynnissä toukokuussa ja te lukijat valitsitte voittajan äänestäen. Kilpailussa oli kolme kategoriaa; lifestyle, leivonta ja ruoka, jossa Peggyn pieni punainen blogi kilpaili. Ääniä annettiin hurja määrä ja voittaja valittiin jokaisesta kategoriasta. Kesän kuumin blogit ovat; lifestyle- Karhunpoikani KoDa, leivonta- Kinuskikissa, ruoka- Chocochili. Paljon onnea!

Sitten jännittävä uutinen, minäkin saan olla tänä kesänä hieman HOT! Nimittäin Blogirinki antoi Peggyn pieni punainen-blogille kunniamaininnan! Iloisin, onnellisin ja yllättyvin mielin otin sen vastaan ja tässä kohtaa tuuletuksena kolme kuperkeikkaa hiukset hulmuten. Jipiii!!!! Onnea myös La Petite Princesse  ja Suklaapossu-blogille.

Kiitos Blogirinki tästä hienosta kunniasta ja kiitos te ihanat lukijat, tämä merkitsi minulle todella paljon! Palkinnoksi sain paljon hyvää mieltä, ihania kirjoja, juomaa, laukun mikä pitää juotavan kylmänä, jos alan säästölinjalle ja ihkun taulun kunniamaininnasta. Taulu pääsee ehdottomasti pienen punaisen keittiöni seinälle!

Blogirinki ja bloggaajat

Olen ylpeä, että saan kuulua tähän huippujengiin! Blogiringin tiimi, joka huolehtii meistä ja te kanssabloggaajat, kiitos! Yhteishenki, yhteistyöt, yksilöllisyys ja teidän tuki merkitsee paljon ja antaa inspiraatiota jokaiseen päivään.

Lue myös nämä

4 kommentit

Pia Ylén 15 kesäkuun, 2015 - 5:59 pm

Oi miten ihania tarjottavia! Ja onneksi olkoon tuosta kunniamaininnasta – sen olet todella ansainnut! Ihanaa juhannuksen odotusta! :)

Nimetön 16 kesäkuun, 2015 - 10:03 am

Ihanat oli ja kaukut upeita! Kiitos Pia :) Oikein mukavaa juhannuksen odotusta sinnekin! Tänään on niin kolea päivä, ettei uskoisi juhannuksen olevan pian ovella!

Herkkuhovi 16 kesäkuun, 2015 - 12:19 pm

Onnea kunniamaininnasta jonka taatusti olet ansainnut jos kuka! Oli kiva tavata jälleen, viimeistään ensi kemuissa jälleen.
Hyvää juhannuksen odotusta ja toivotaan että tämä tästä edes VÄHÄN lämpenisi..

Nimetön 16 kesäkuun, 2015 - 5:01 pm

Kiitos <3 Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa :) Toivottavasti nähdään pian! Oikein mukavaa juhannusviikkoa sinne ja aurinkoisia ajatuksia <3 P.s. Täällä +12 ja niin kylmä tuuli sateen saattelemana. Kesä tule jo!

Kommentointi on suljettu.