Etusivu Viikonloppu Helpot grillihampurilaiset
Grilliburgerit

Helpot grillihampurilaiset

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty


Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoka ja Pirkka.

Mehukkaat grillihampurilaiset  ovat tämän kesän ehdoton grilliherkku, joita ei kannata jättää väliin! Grillihampurilaiset saa jo tuoksullaan veden kielelle ja kun haluaa herkutella nopeasti, ei muuta kuin mutkat suoriksi ja grilli lämpiämään. Kaupallisen yhteistyön tiimoilta K-ruoan kanssa päädyin loihtimaan Pirkka-tuotteista helpot grillihampurilaiset. Nappaa resepti talteen ja herkuttele. Vink, vink!

Helpot grillihampurilaiset

Grillihampurilaisten salaisuus on mehukkuus. Nämä burgerit saavat mehukkuuden Pirkka burgerpihvistä  ja Pirkka Trio maustelevitteestä, joka on ihan omiaan grilliburgereihin. Rasiassa on kolme eri levitettä, valkosipuli, tomaatti ja chili sekä peston makuiset rasvaseoslevitteet. Maut sopii erityisen hyvin gilliruoan kanssa ja leivälle.

Samalla grillillä samaan aikaan, tulee muutkin lisukkeet näppärästi valmiiksi. Grilliin sujahtaa viipaloitua grillijuustoa, kesäkurpistaa ja punasipulia. Tuore salaatti ja tomaatti antaa grillihampurilaiselle loppusilauksen ja freesiä rapeutta makuun.

Tärkeä vinkki grillatessa on, ettei painele lastalla grillattavaa lihaa tai kasviksia. Kun antaa kaiken kypsentyä omalla painollaan, mehukkuus pysyy grillattavan raaka-aineen sisällä eikä koostumus kuivahda.

Grillihampurilaiset

Tällä kertaa menin mutkat suoraksi hampurilaissämpylöiden kanssa. Lämpimänä päivänä ei tee mieli lämmittää kodissa uunia yhtään ylimääräistä minuuttia, kun muutenkin lämpöä piisaa. Ostin siis hampurilaissämpylät valmiina ja valitsin tällä kertaa grahamsämpylä-vaihtoehdon. Grahamsämpylät olivat kivaa vaihtelua perinteisiin hampurilaissämpylöihin. Sämpylät saa grillissä nopeasti vauhtiraidat ja lämmön pintaan, joten valmistuksessa ei mene kuin hujaus.

Grilliburger

Grilliburgerit sai sen verran peukutusta, että lapset tekivät jo uuden ruokatoiveen huomiselle, grillihampurilaisia! Huomenna viritellä grilliä uudelleen ja ehkäpä kokeilen uusia Pirkka suomalainen broilerin burgerpihvejä seuraavaksi. Ihanaa, kun on kesä! Nyt nautitaan täysin siemauksin Suomen suvesta ja syödään ulkona, satoi taikka paistoi.

Helpot grillihampurilaiset

Helpot grilliburgerit – resepti

4 hengelle

 

 

Lämmitä  grilli. Viipaloi veitsellä grillijuusto, pesty tomaatti, kesäkurpitsa ja sipuli.

Laita pihvit grilliin. Sen jälkeen juusto, kesäkurpitsa, sämpylät ja lopuksi sipuli.

Grillaa kaikki molemmin puolin kauniin sävyisiksi. Nosta tuotteet tarjoilualustalle.

Sipaise pihviin ja sämpylään mieleistäsi levitettä. Täytä hampurilainen ja nauti.

 

Grillburger

Lue myös nämä

12 kommentit

Hanna / Hannan soppa 1 heinäkuun, 2017 - 7:41 pm

Ihanat täytteet, ei ihan niin perinteiset. Kyllä maistuisi nyt yksi grillipurilainen!

Peggy 2 heinäkuun, 2017 - 10:15 am

Kiitos Hanna <3 Näin kesällä sitä innostuu enemmän kokeilemaan grillissä uusia makuja :)

Polkkapossu 3 heinäkuun, 2017 - 2:42 pm

Pakko kyllä sanoa, että oon aina hieman vieroksunut näitä valmiita burgerpihvejä, jotka eivät välttämättä näytä edes kovin herkullisilta. Vaikka mikseivät sitä olisi. Ja kai näilläkin pystyy muutaman minuutin valmistamisessa oikaisemaan. Kesäkurpitsa olikin hauska lisä hampparin väliin, no hitto miksei!

Peggy 4 heinäkuun, 2017 - 10:33 am

No niin minäkin olen ja yleensä teen melkein kaiken ruoan alusta saakka. Nyt kesäloman alkaessa olen päättänyt 4 lapsen kanssa antaa itselleni hieman enemmän aikaa ja kokeilla rohkeasti puolivalmistakin. Positiivisesti on yllättänyt muutamakin tuote, joten muutama minuutti säästetty ja ne tiskit :D Kesäkurpitsa sopi just eikä melkein hampurilaisenkin väliin, sanoisinko ja sanonkin, hiton hyvin!

Pia / Lyhyenä hetkenä 2 heinäkuun, 2017 - 10:24 pm

Tuohon kun vielä lisäisi aiolin ja pikkelöisi punasipulit, niin avot!

Peggy 3 heinäkuun, 2017 - 8:19 am

Pikkölöidyt ja karamellisoidut punasipulit on niin herkkua! Ailolit jäi nyt laittamatta, kun upotin hampparin Trio-levitteeseen :D

Minna - Ku ite tekee 2 heinäkuun, 2017 - 11:05 pm

Burgereita meilläkin tulee paisteltua silloin tällöin. Ne on siitä kiva ruoka, että jokainen voi koota vähän omanlaisensa burgerin. Ainakin meillä lapset tykkäävät kun saavat itse tehdä.

Peggy 3 heinäkuun, 2017 - 8:21 am

Meillä lapset tykkää myös omista hamppareista, kun silloin saa valita oman maun mukaan tai just sitä samaa täytettä mitä sisaruksilla on :D

Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogi 3 heinäkuun, 2017 - 8:38 am

Tuo triolevite on mulle ihan uusi juttu. Onko se siis maustettua margariinia vai jotain muuta maustettua levitepohjaa?

Hamppareille iiiiiso <3

Peggy 4 heinäkuun, 2017 - 10:35 am

Trio taitaa olla voipohjainen levite, jossa on mukana rypsiä. Grilliruokien päällä aika hyvä tuote ja riitti koko perheen hamppareihin.

Veera 3 heinäkuun, 2017 - 8:25 pm

Nuo täytteet <3! Ihana resepti ja kumpa pääsisi heti maistamaan tuota herkkua, haha!
https://veeramatilda.blogspot.fi/

Peggy 4 heinäkuun, 2017 - 10:35 am

Pidä kiirettä Veera, viimeisiä viedään :D

Jätä kommentti