Etusivu Jälkiruoka Ihanaista vappua!

Ihanaista vappua!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Oikein ihanaista vappua ja toukokuun ensimmäistä päivää! Täällä nautittiin juuri herkullinen aamiainen ja nyt suunnataan nenät kohden vapputoria. En muista, koska viimeksi olisin ollut vapputorilla, joten pitäähän se taas kokea pitkästä aikaa. Vappupalloja, metrilakua, valkoisia ja ei niin valkoisia lakkeja, juhlivia ihmisiä ja tungosta ainakin on luvassa, jos muista oikein.  Ensi vuonna sitten taas mietitään jäämmekä kotiin torin sijasta.

Piknikille ei vielä uskaltauduttu menemään, lämpimämpiä päiviä odotellessa. Orvokkeja rohkenin säästä huolimatta hankkimaan leikkimökin edustalle ja hyvin ne on tuntunut siellä viihtyvän. Pieni leikkimökki sai koristeeksi ilmapalloja ja viirin näin vapun kunniaksi.  Mökissä on lämmin tunnelma ja ensimmäinen mökkipiknik on jo siellä syöty, vaikka satoi räntää :D

Ai niin! Tein eilen Sulo Vilènin tapaan löydön, hattarakoneen! Kun halvalla sai, pakkohan sellainen oli kotiin kiikuttaa tai no, raahata! Valmistauduin hattaran tekoon mestarin ottein ja lopputulos oli jotain muuta. Ei ollutkaan niin helppoa pyöritellä tikkua, kuin luulisi ja tekemäni hattarat olivat niin pieniä, että lapsia nauratti.

Torin jälkeen olisi tarkoitus käydä syömään vappupöydän antimia ja pöytä onkin valmiina katettu, ruoat esilaitettuna kylmässä ja simat odottelemassa. Tälläisiä vapputunnelmia täällä, millaisia sinulla?

Lue myös nämä

2 kommentit

Sari 1 toukokuun, 2015 - 12:48 pm

Onpa teillä iloinen vapputunnelma. Meillä valmistaudutaan Suomi-USA otteluun �� ja siinähän se loppu päivä hurahtaakin �� Hauskaa vappua!

Nimetön 2 toukokuun, 2015 - 3:23 pm

Kiitos Sari! Juuri kun toivuin Suomen ottelusta, tänään on jalkapallo-ilta, plääh! :D Tunnelmani on siis poissa. Oikein mukavaa viikonloppua.

Kommentointi on suljettu.