Etusivu Joulu Joulun sisustustrendit 2020
Joulun sisustustrendit 2020

Joulun sisustustrendit 2020

by Peggy

Joulu hiipii hiljalleen lähemmäksi ja moni miettii jo, millainen on joulun sisustustrendit 2020. Minulla on tulossa lehden joulukuvaukset ensi viikolla ja näin ollen koti on sommiteltu valmiiksi jouluasuun. Joulukoristeet ja tunnelma saa jäädä paikoilleen jouluun asti, koska miksipä ei. Rakastan joulua ja sen odotusta.

Olen surffaillut netissä ja fiilistellyt hyvissä ajoin etukäteen joulun sisustustrendejä. Silmäillyt niin ulkomaalaisten ja kotimaisten sisustus sivustojen antia. Tämän vuoden trendeissä näkyy monta uutta jouluväriä, kuten musta-valkoisuus, tumman vihreä ja safiirinsininen. Rustiikkinen maalaishenkisyys, boheemi ja toinen ääripää, hyvin ylellinen tunnelma tulevat voimakkaasti esille joulun tyyleissä. Kuoseina löytyy mm. ruutu, metsäneläimet ja vintage -tekstit. Nostalgiset kuusenkoristeet ja sädehtivät kuusenpallot säihkyvät riti rinnan kuusen oksilla. Kaikista näistä ihanista uutuuksista huolimatta olen päätynyt samaan kuin joka ikinen vuosi. Vanhat koristeet kierrätetään ja osa jätetään seuraavaa vuotta varten laatikkoon, jotta saan vaihtelua väreihin. Muutama uusi koriste pääsee kuusen oksille ja tänä vuonna ne ovat vihreät paperiset kuusenpallot.

 

Joulun sisustustrendit 2020

Joulun sisustustrendit 2020

 

Sisustustrendejen sijaan kotimme saa juuri omanlaisensa joulun ja kauneutta luonnonmateriaaleista. Seiniä, ikkunoita ja kattoa koristaa itse tehdyt kranssit. Pöytä katetaan kirpputorin aarteilla ja uusilla löydöillä. Sohva täyttyy löhötyynyistä. Rikkoutuvaa posliinia tai palavia kynttilöitä ei löydy ihan joka nurkasta, jotta lapset saa kirmata ilolla. Joulun mottoni sisustuksessa taitaa olla vähemmän on enemmän vai oliko more is more?

 

Joulukattaus

Kaunis joulukattaus

Joulukoti

Joulun koristeet

Joulunvietto

Vietämme joulua useimmiten kahden alakouluikäisen lapsen, kahden jo aikuisen lapsen sekä yhden lapsenlapsen kanssa. Seuraan liittyy toisinaan siskoni ja lapsien seuralaiset. Joulunviettoon tulee monta juhlijaa, joten sen vuoksi pyrin pitämään kaiken hyvin yksinkertaisena. Näin tilaa jää hengähtää ja hengittää. Tunnelma on rento.

 

Joulukuusi 2020

Joulukuusi trendit

Joulun sisustustrendit 2020 by Peggy

 

Tähän mennessä meikäläisen joulun sisustustrendit 2020 ovat:

  • Kattaus -vanhat ja uudet astiat yhdistettynä
  • Luonnonmateriaalit -kävyt, sammal, kuusen – ja männyn oksat
  • Itse tehdyt kranssit (piparkakkukranssi, lakukranssi, luonnonmateriaalit)
  • Persoonallisuus, tee joulusta juuri omanlaisesi
  • Kierrätä vanhaa

 

Joulukynttilät

 

Joko sinä olet suunnitellut joulua? Olisi mukava kuulla lisää ideoita ja ajatuksiasi.

Oikein ihanaa joulun odotusta!

-Peggy.

 

 

Pssstttt….. Seuraatko Peggyn pieni punainen keittiö-Instagramissa? Olisi mukava nähdä sielläkin!

Lue myös nämä

2 kommentit

Anja 7 marraskuun, 2020 - 6:29 pm

Kaunista <3

Peggy 21 joulukuun, 2020 - 9:34 am

Kiitos Anja ja hyvää joulun odotusta <4

Jätä kommentti