Etusivu Lifestyle Kesän kaunein koru on the road
Kesän kaunein koru

Kesän kaunein koru on the road

by Peggy

Kaupallinen yhteistyö Kultajousi

” Kesän kaunein koru on the road ” toi matkailuauton renkaisiin vipinää, kun sain etsiä pitkin Suomea kesän kauneinta korua Kultajousi myymälöistä. Kultajousi myymälöitä löytyy Suomesta yli 80, joten kauan ei tarvinnut miettiä minne kurvata matkailuauto parkkiin. Ajatuksenani oli löytää rennon oloisia kesälomalle sopivia koruja, olinpa sitten kotona, mökillä tai tien päällä oleva karavaanari. Kultajousesta löytyy Suomen kattavin valikoima kelloja ja koruja, sormuksista riipuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Mitäköhän sitä valitsisi?

Näin reissun loppumetreillä voin todeta, että oli yllättävän vaikeaa löytää kesän kaunein koru, koska kaikkihan korut ovat kauniita. Jokaisella korulla on oma hetkensä ja itseään ei voi koskaan hemmotella liikaa. Eihän? Hyppää vielä matkaani mukaan ja lähdetään yhteiselle seikkailulle, sillä……

Huomenna 2.7. starttaa huikean säkenöivä arvonta Peggyn pieni punainen Instagram tilillä. Yksi onnekas teistä seuraajista voittaa itselleen omavalintaisen kesän kauneimman korun! Mikä alla olevista koruista on sinun suosikkisi? 

Laita Instagram tilini jo valmiiksi seurantaan, ettet jää arvonnasta paitsi! Nähdään siis huomenna Instagramin puolella.

 

Kesän kaunein koru

 

Kultajousi

Kesän kaunein koru on the road

On aika pakata kimpsut ja kampsut matkaan. Painaa kaasua ja suunnata Kultajousen myymälään…. Se on menoa nyt. Mitkä korut olivat valintani ja ennen kaikkea, mikä koru on sinun suosikkisi?

 

Kolme sulkaa korusetti

 

Kultajousi riipus

Kolme sulkaa korusetti

Aivan ensimmäisenä matkailuauton renkaat suuntasivat kutsuvan kauniiseen ja aina niin lämminhenkiseen Lempäälän Ideapark Kultajouseen. Kesäloman alkuun kaipasin yksinkertaista ja samalla jotain persoonallista korua, mitä on helppo yhdistellä eri vaatteiden kanssa.

Valintani oli korusetti, Kolme sulkaa riipus ja koukkukiinnityksellä olevat korvakorut. Korut ovat hopeaa, joissa yhdistyy hopea, rodinoitu hopea sekä ruusukulta. Monivärin ansiosta koruja on helppo yhdistellä eri kesätyylien kanssa. Korut sopii mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin. Minulle on myös erityisen tärkeää, että koru tuntuvat hyvältä ja monen viikon jälkeen voin todeta, että Kolme sulkaa korusetti on täydellinen kesän koruvalinta. Kepeät, kauniit ja aina valmiina uusiin seikkailuihin.

 

GHW naisten rannekello

 

Kultajousi Kellot

GHW naisten rannekello

Lempäälän myymälästä suunnattiin auto kohti Kuopion Kolmisoppi Kultajousi myymälään, jossa minua odotti aurinkoinen henkilökunta. Tällä kertaa koruvalinta oli helppo, koska kaipasin rannekelloa. Näin kesällä ajantaju helposti katoaa ja sen vuoksi kello on hyvä apu valoisien päivien rytmittämiseen.

Valintani oli kauniin siro, suorakulmainen GHW rannekello, jossa yhdistyy hopean ja ruusukullan sävyt. Pidän pyöreästä muodosta, mutta olen viime aikoina ihastunut myös uusiin muotoihin ja erityisesti suorakulmaiseen malliin, joka kellostakin löytyi.

Rannekkeen materiaaliksi kaipasin näin kesällä teräksistä, jota pieni kesäsade ei pelota. Valitsemassani teräsrannekkeisessa kellossa korostuu taulun valkoisen helmiäinen väri ja viisareita kiertää säihkyvä kivikehä. Kello on roiskesuojattu, joten tervetuloa Suomen kesä ja sen sää. Takuu koneistolle on jopa 4 vuotta sekä vuosi paristolle. Nyt kelpaa vilkuilla kelloon ja pysyä hieman paremmin ajassa.

 

GHW kello

Story of Love timanttisormus

 

Kultajousi vihkisormukset

Story of Love timanttisormus

20 vuotta sitten sanoin Walesin Tikrulle tahdon ja se oli yksi elämäni onnellisimmista päivistä. Löysin sielunkumppanin, jonka kanssa saan jatkaa yhä tänä päivänä. Kun vietimme 10 -vuotis hääpäivää Tirku vei minut Kultajouseen, jossa sain valita mieleisen timanttisormuksen itselleni. 20 -vuotis hääpäivän lähestyessä ajatukseni alkoivat liihottaa timantteihin, koska tiedätte varmasti, mitä sanotaan rakkaudesta ja timanteista. Nehän ovat ikuisia ♥

Tikru käänsi matkailuauton renkaat kohti Pohjanmaata ja niin suuntasimme yhdessä kohti Seinäjoki Ideapark Kultajousi myymälään. Myymälään astuessani koko tila tuntui säihkyvän ympärilläni henkilökunnasta lähtien. Leijuin jännityksestä ja onnesta. Silmiini osui toinen toistaan kauniimpia sormuksia. Upeita yhden timantin klassikoista näyttäviin rivisormuksiin. Olin kuin timanttisormusten paratiisissa. Story of Love sekä kotimaisen Princess-sarjan timanttisormukset kuiskivat nimeäni kutsuvasti.

Valintani oli lopulta 14 K keltakultainen smaragdihiottu Story of Love timanttisormus, jossa on 35 timanttia/ yht. 0,50ct. Timanttisormusta saa halutessaan myös palladiumvalkokultaisena ja kaikki Story of Love -timanttisormukset on suunniteltu niin, että niitä on helppo yhdistää toisiinsa ja toisen sormuksen kanssa rinnakkain. Timanttisormusten lisäksi mallistosta löytyy korvakoruja ja riipuksia.

♥Jokaisella korulla on tarina ja niin myös meidän rakkaudella ♥

 

Kauneimmat vihkisormukset

 

Hemmotteluvinkki!

Kultajousen ALE on täällä! Nyt kannattaa hyödyntää huikeat alennukset ja kesäextra. Kesäextra viikolla 27 on timanttikorut, joista saa – 25% hinnasta pois! Klikkaa itsesi nettiostoksille tai käy myymälässä.

 

 

Lue myös nämä

6 kommentit

Sari 1 heinäkuun, 2020 - 3:02 pm

Nyt on kyllä tulossa kesän säkenöivin arvonta, wau!!!

Arja Sandvik 2 heinäkuun, 2020 - 12:28 pm

Kauniita ovat

Kirsi Kallio 6 heinäkuun, 2020 - 3:05 am

Kyllä tuo sormus on ❤️

Eskola Meri-Helinä 6 heinäkuun, 2020 - 7:09 am

Sormus✔️✨✨✨

Taija Vasama 6 heinäkuun, 2020 - 8:03 am

Sormus ?

Leena Salinto 6 heinäkuun, 2020 - 9:18 am

Timanttisormus, wau…. niiiiiin haluaisin?

Jätä kommentti