Etusivu Jälkiruoka Peggyn pieni punainen keittiö lomailee

Peggyn pieni punainen keittiö lomailee

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty
 

Täytin juuri pyöreitä ja sen kunniaksi järjestin läheisilleni 80-luvun teeman syntymäpäiväjuhlat! Alunperin olin suunnitellut vain karkaavani lomamatkalle, jolloin olisin unohtanut vanhenevani ja pääseväni helpolla :) Toisin kuitenkin kävi! Sain ihanat juhlat, jotka lähtivät hieman järjestelyiden kanssa lipeämään käsistäni hiekan lailla ;) Keksin nimittäin joka päivä uuden projektin itselleni, onneksi juhlat vihdoin tulivat! Muutoin juhlistani olisivat tulleet vuoden pirskeet tai siis otetaanpas uudelleen, nehän olivat vuoden pirskeet ;)

Loma tuntuukin nyt niin tervetulleelta piristykseltä ja pääsen viettämään rentouttavaa viikkoa Kreikkaan. Odotan viikkoa innolla, koska lomakohde on minulle aivan uusi tuttavuus, joten avoimin mielin mennään. Kuvien perusteella viihdyn siellä erinomaisesti, nimittäin huoneemme terassilta pääsee suoraan altaalle! Jottei loma mene pelkästään löhöilemällä, olemme suunnitelleet vuokraavamme auton, jolla pääsemme paikallisten keskuuteen ja näkemään kunnon Kreikkalaista kulttuuria ja elämää. Kreikkalainen ruoka tuo veden kielelle, jo pelkästään sitä ajatellessa, nam! Juustot, kasvikset, lammas, merenelävät ja ne jälkiruuat!

Meri, aurinko, hyvä ruoka ja oma perhe.
Loma täältä tullaan ja pieni punainen keittiöni, nähdään reilun viikon päästä uusien reseptien kera!

Lue myös nämä

4 kommentit

Iituntiltu 27 syyskuun, 2013 - 9:58 am

Ihanaa lomaa :)

Peggy 27 syyskuun, 2013 - 10:37 am

Kiitos :)
Lähdemme melkein koko perhe matkaan! Lämpöä on luvattu noin 29 astetta, joten pienemmätkin tarkenevat vielä pulikoida altaalla tai toiveissa olisi meri :) Relaa ollaa syöty, jotta ei käy vanhanaikaisesti ;)

Anne-64 27 syyskuun, 2013 - 11:36 am

Onnia onnia Peggy ja mahtavaa, rentouttavvaa lommaa koko poppoolle!!

Peggy 27 syyskuun, 2013 - 2:42 pm

Kiitos Anne :) Matkalaukku valmiina ja nyt kentälle tämän poppoon kanssa ;) Toivottavasti rentouttava loma odottaa :D

Kommentointi on suljettu.