Etusivu Jälkiruoka Huikeat syntymäpäiväjuhlat 80-luvun teemalla!

Huikeat syntymäpäiväjuhlat 80-luvun teemalla!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty
Juhlien tunnelma oli sähköisen häikäisevää asennetta täynnä ;)
Tervetuloa 80-luvun syntymäpäiväjuhliini! Hyppää aikamatkalle!

Itse syntymäpäiväsankari eli minä. Hyacinth Bucketista kuoriutui Madonna ;)

Katson peiliin ja näen siellä huvittuneen näköisen 40-vuotiaan naisen, joka täytti juuri suuria tasalukuja! Ikä on vaan luku, joopa joo! Vielä yksi pyristely todellisuudesta ja paluu menneisyyteen, teinivuosieni seikkailuihin ja ”villi ja vapaa” tunnelmiin.

Olin nuorena pystytukkainen, täynnä asennetta oleva hulivili :) Ajattelin vielä silloin että valloitan koko maailman. Minusta tulisi naispuolinen Michael Jackson, elämä täynnä laulua, tanssia ja rahaa.  Musta ja fuksia sekä neonvihreä olivat lempivärejäni. Mustat tiukat pillihousut sai melkein vaseliinin avulla laittaa jalkaan, niin tiukat ne oli! Hiuslook vaihtui tiuhaa tahtia, kun istuin säännöllisesti hiusmallina kampaamoissa. Oli violetti raitaa, valkaistua hiusta, mustaa hiusta, toispuolista kiharaa, olin niin cool! Musiikki ja pojat olivat mielessä usein tai siis aina :D

Minä 40v. sitten.

Valokuvia vuosien varrelta.
Joko on tarpeeksi villiä? EI OLE!
Lisää irvistystä, tupeerausta ja asennetta!
Juhlat alkakoon!!!

Nämä muistot saivat minussa aikaan järjestää 80-luvun teemajuhlat teemaväreillä, mustaa, fuksiaa sekä timanttien loistetta! Sinellistä löytyi paljon teemaan sopivia materiaaleja: timanttiverkkoa, nauhaa, sävyihin sopivia kiiltäviä kartonkeja, joista askartelin kutsukortit ja tunnelmaan sopivia tauluja. Kutsukortit lähetin hyvissä ajoin, kuukautta ennen juhlia. Kutsuista kävi ilmi juhlien teema sekä tunnelma hyvin. Tein myös kutsuihin, Sinä ja minä riimiä mukaillen oman nuoruuden tarinani ja kerrattakoon teille muillekkin… psst, minä ja Nipa kävimme samalla parturi-kampaamo Lissulla :D

Kutsukortti lähdössä postiin.Oma sanoitus ja minun tarinani, Sinä ja minä laulusta.
Halusin päästä juhlissa hieman helpommalla ja valitsin ensimmäistä kertaa elämässäni kertakäyttöastiat. Nykyään saa hienoja sekä tyylikkäitä kertakäyttöastioita, värejä sekä malleja löytyy monenlaisia. Hinta kyllä kauhistutti, mutta kerrankos tässä juhlitaan. 40 vieraalle tilaamani ruokailusetti maksoi 120€! Settiin kuului lautaset, ruokailuvälineet, mukit, kuohuviinilasit ja servetit. Valitsin kertakäyttöastioiden väreiksi teeman mukaan kiiltävää mustaa sekä fuksiaa.Väriteema löytyi myös kertakäyttöastioissa sekä kynttiloistä.

Koristelin kotia itsetehdyillä tauluilla, kynttilöillä, rubikin kuutioilla, 80-luvun cd levyillä sekä kansilla, Suosikki lehden sivuilla, omilla lapsuuden ja 80-luvun kuvilla. Kodin lamppuihin vaihdoin himmeät värilamput.Illan ohjelma löytyi seinästä sekä 80-luvun muistoja.40 ihanaa ruusua oli yllätys mieheltäni. Ruusut pääsivät kunniapaikalle.80-luvun musiikki näkyi ja kuului!
Juhlat olivat kotonamme ja vieraita oli juuri sopivasti, hieman alle 40 juhlijaa :)  Vieraita hemmoteltiin 80-luvun kouluruualla, joka sai varmasti jokaiselle omia koulumuistoja ajatuksiin. Valitsin omia inhokkejani ja suosikkiruokiani 80-luvun kouluruuasta. Tein ruokakortit ja muunsin nimiä hieman, jotta 80-luvun hauskat muistot palaisivat kaikille mieleen :) Ruokalan kello kutsui juhlijat syömään, mutta kerrankin ei tarvinnut syödä kiireellä. Seuraava tunti oli peruutettu!Ruokalan kello kutsui juhlijat syömään!

Alkuun:

Nostettiin maljat. Helmeilevä Omenaviini sai kunnian aloittaa kanssamme juhlat, koska juoma on syntynyt kanssani samana vuonna 1973!

Cocktailtikut pääsivät maljan rinnalle, 80-luvulla kun ollaan.80-luvun kouluruoka:

Janssonin kiusaus/ Don Johnssonin kiusaus

Kepakot/ Pelle Hermannin käkättävät kepakot

Kasvispihvit/ Ritari Ässän kasvispihvit

Makaronisalaatti/ Michael Jacksonin makaronisalaatti
Ruokakortit.

Jälkiruoka:

Timanttinen kerrostäytekakku

Marenkia

Lakuja sekä Hopeatoffeeta

80-luvun teemaan tehty täytekakku sai koristeeksi timantteja ja kukkia.Pumpulisen kevyttä marenkia.

Snacksit iltaan:

Suolakaloja
Suolatikkuja
Juustonaksuja
Sipsejä

Ruokailun ja kahvittelun jälkeen vieraita viihdytti Tankki täyteen baari, yllätysesiintyjä, kilpailut sekä liukas tanssilattia

Tankki täyteen baarista sai hakea itselleen cocktail-koristeiden kera boolia, sinistä enkeliä. Vodkaa, olutta, lonkeroa, siideriä ja 80-luvun henkeen meneviä viinejä. Jaffaa, pepsiä ja kivennäisvettä saivat ne, jotka viuhahtivat Ritari Ässän tyyliin autolla kotiinsa juhlista. Reinikainen puhallutti vieraat ovella, ennen kuin matka sai jatkua ;)Sitten oli vuorossa showtime!!! Illan kruunasi yllätysesiintyjä, jonka sain ylipuhuttua juhliini.Talentistakin tuttu tanssija Mika Rontti, joka esiintyi nuoruuteni idolina eli Michael Jacksonina. Laservalot päälle, savua tupruttamaan jaThriller alkoi soimaan. Astuin tanssilattialle, vieraat olivat ihmeissään! Tanssahtelin alkuun pari Jackson-liikettä ja vieraiden kasvoilta osasi lukea, tämäkö oli se odotettu show? Itse sankari siis esiintyy… kunnes Michael tuli ja hääsi minut lattialta pois! Kappale vaihtui ja todellinen show alkoi. Mika teki sellaiset muuvit olohuoneemme lattialla että tuli sellainen tunne että itse popin kuningas, Michael olisi noussut haudastaan ja ollut vieraanamme. Tanssiesitys oli huippu ja esiintyjä vaihtoi esiintymisasua aina musiikin vaihtuessa, olin mykistynyt. Kiitos Mika!

Juhlan tunnelmaa ja esitystä nostatti hankkimani savukone ja laservalot sekä ihana 80-luvun musiikki, vieraiden hyvistä fiiliksistä puhumattakaan!  Tanssilattialla meno jatkui pitkälle yöhön asti!

Illan aikana sain huomata, että kyllä minusta vielä löytyy ripaus sitä nuoruuden hullua huumaa ja on aina löytynyt :) Naura, iloitse, ole avoin elämälle ja elä se täysillä! Kunpa muistaisin sen itse joka päivä! Kohti uutta lukua, kohti uusia seikkailuja…..Sain upeita lahjoja vierailtamme!
 Matkan, lahjakortteja, matkakassaan apuja, juotavaa, kaikkea ihanaa leivontaan sekä ruuanlaittoon,
 paidan, jossa oli teinivuosien kuva! Ja paljon, paljon muuta…


Haluan vielä kiittää vieraita tunnelmasta ja hienosta illasta, Mikaa upeasta esityksestä, Jyrkiä musiikista ja suuri kiitos rakkaalle perheelleni! Olette koko maailma minulle <3

Lue myös nämä

29 kommentit

Iituntiltu 23 syyskuun, 2013 - 11:24 am

Voi ihana, mitkä juhlat! Varmasti oli hauskaa :) Suuren suuri onnittelurutistus synttärisankarille <3

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 11:27 am

Kiitos :)

Ilta oli ihana <3 Kyllä kannatti sittenkin vanhentua ;)

Habanerokitchen 23 syyskuun, 2013 - 11:36 am

Voi jösses mikä postaus! Ei paha! Ymmärrän taas enemmän sanaa perfektionisti! Loistavaa! Onnea vielä!

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 11:40 am

Kiitos ja kiitos :D
Tämä juhlija on niin puhki että suuntaa pian viikon lomalle ;) Ehkäpä sitten osaan vain olla tai pistän hotellin keittiön uuteen uskoon :D Haluisikohan Kreikalaiset muistelle 80-lukua?

Herkkuhovi 23 syyskuun, 2013 - 12:54 pm

Mahtavat pirskeet! :D Kyllä on emäntä nähnyt todella paljon vaivaa, kyllä on vieraiden kelvannut!!

Oikein paljon onnea Sinulle!

(mutta miksi olen luullut että täytät 30v?? :D )

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 1:05 pm

Kiitos ja voih! Olisinpa täyttänyt 30v. uudelleen ;) Onneksi ikä on vaan luku :D Nimimerkillä; 20v. sisäisesti!

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 1:08 pm

P.s Kunhan opin joskus näitä valokuvia muokkaamaan, katoaa ne iän tuomat rypytkin ;)

Sanja A. 23 syyskuun, 2013 - 1:06 pm

Voi mitkä juhlat! Ja niin ihanasti valmistettu. Onnea!!!!!

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 1:10 pm

Oi, kiitos paljon Sanja :)

Annabella 23 syyskuun, 2013 - 1:12 pm

Voi jospa oisin saanut olla muukaanaaaa! Niin hauskan näköiset bileet ja olet kyllä nähnyt niin ihanan paljon vaivaa. Ihailtavaa heittäytymistä,respect!
Ja paljon onnea ikinuorelle!
xoxox

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 1:17 pm

Kiitos onnitteluista :)
Juhlia on ihana pitää, mutta vain muutaman kerran vuodessa isosti! Muutoin stressi-peikko syö minut :D Missä on se iän tuoma varmuus ;)
T. Ehkä sittenkin ikinuori :)

Kokkailija 23 syyskuun, 2013 - 1:55 pm

Ihanasti valmistellut juhlat, kivoja kuvia ja tunnelma on varmasti ollut mahtava, Onnittelut!!!

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 2:07 pm

Kiitos ja kiitoksia :)
Juhlat olivat suurenmoiset, kiitos siitä kuuluu vieraille!
Onneksi seuraaviin suuriin juhliin on vielä muutama vuosi aikaa, huh! Ehtii aloittaa hiljalleen suunnittelut ;)

Nanne 23 syyskuun, 2013 - 3:10 pm

Voi ihana mikä postaus!!! Yhdyn edellisten kommentteihin "oi jospa oisin saanut olla mukana"! :)
Oikein paljon onnea!!!!

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 5:04 pm

Kiitos Nenna :)
Viimeisistä syntymäpäiväjuhlistani oli liian kauan, joten korvasin ne kaikki kertaheitolla :D Ehkäpä 10 vuoden päästä uudelleen ;)

MR 23 syyskuun, 2013 - 6:18 pm

Kommenttini hukkui johonkin 80-luvulle ;) Kokeillaampa uudelleen…
Juhlista tuli aivan TÄYDELLISET!!! Postaustasi lukiessa pystyi hyvin kuvittelemaan sen tunnelman joka teillä siellä on ollut. Näit paljon vaivaa ja suunnittelit juhlia huolella, mutta se kannatti. Kuvat kruunasivat postauksen. Ja nuo tarjoilut, aivan mahtavia!!! ONNEA SANKARILLE!!! Ja yhdyn Herkkuhovin kommenttiin – minäkin kuvittelin, että täyttäisit 30!!! :)

Peggy 23 syyskuun, 2013 - 7:28 pm

Kiitos onnitteluista!!! Ja kylläpä minua nyt ilahdutetaan :)
30v. minä, I wish ;) Vanhin lapsistani on jo 22v. eli ei auta kun vaan vanhentua itsekkin! Juhlat onnistuivat aika mukavasti ja nyt odotan ansaittua lomaa ;)

Sari Paldánius 24 syyskuun, 2013 - 7:27 am

Vau mikä juttu – siis pirskeet ja myös postaus :) Tämäkin kalkkis pääsi oikein kunnolla 80-luvun fiiliksiin! Kiitos siitä, Peggy, ja Onneksi olkoon! Ja muista, ihminen on juuri niin vanha kuin kuvittelee olevansa (aamunaloitus esim. Frederikin "Oon kolmekymppisellä"…no joo, siinä taitaa olla jo liikaa 80-lukua…;)

Peggy 24 syyskuun, 2013 - 8:28 am

Kiitos :D

Pirskeet olivat ihana piristys arjen keskelle ja aikamatkalla sai nauraa, iloita ja muistella sydämen kyllyydestä hauskoja juttuja.
Voi, mitä muistoja ne saivatkaan aikaan!

Taidan ottaa tuon kappalen valikoimiini ;) ei yhtään hassumpi aamunaloitus ;)

Anne-64 4 lokakuun, 2013 - 4:39 pm

Oooh, aiva ihanat juhulat o ollu sulla, huippua ku noot jaksanu nähä vaivaa, oispa ollu mahetsua olla mukana!!! Ps. En käsitä, mitenkä mulla oli jääny välistä tämä postaus, nyt törmäsin vahingosa ku rupesin ettiin sitä sun sammakkosämpyräsehtiä, mutta parempi myöhää ku ei millonkaa :D :D

Peggy 7 lokakuun, 2013 - 6:54 am

Kiitos! Mitä elämä olisi ilman juhlia? Ei mitään, sanon minä ;)

Mukavat muistot saa aina hymyn kasvoille :) Vanheneminen ei niinkään :D

Katja 23 lokakuun, 2013 - 5:41 am

Myöhästyneet onnittelut! Mahtavan oloiset juhlat.:) Olet samaa vuosimallia kuin mieheni. Hän täyttää huomenna pyöreitä.;)

Peggy 23 lokakuun, 2013 - 6:03 am

Kiitos onnitteluista! :)
Miehesi on sitten oikein hyvää vuosimallia, parasta ;) Oikein mukavia juhlia sinnekkin!

Lystimäen emäntä 28 lokakuun, 2013 - 9:02 am

oi mitkä kemut! Ja niin kivasti koristeltu.. :)

Peggy 28 lokakuun, 2013 - 10:25 am

Oi, kiitos :) Sain mukavia muistoja pitkäksi aikaa…

Raita 21 tammikuun, 2014 - 5:12 pm

Siis aivan huikea postaus!! Aivan kuin olisi saanut vierailla juhlissasi! Ihan huippu! :) ♥

Peggyn pieni punainen keittiö 21 tammikuun, 2014 - 6:26 pm

Voi kiitos <3 <3 <3
Ihana kuulla että tunnelma näkyy muillekkin. Ajattelen päivää lämmöllä ja näin pakkasilla se lämmittää erityisesti :)

Anne 25 syyskuun, 2014 - 5:58 pm

Huhhuh mitkä bileet!! Voi omenaviini, vieläkö sitä valmistetaan?! :) Onnittelut vielä jälkikäteen :) :)

Peggy 26 syyskuun, 2014 - 7:09 am

Kiitos Anne! Kotibileet olivat kyllä varsin mieleenpainuvat ja tunnelma oli katossa :) Omppua valmistetaan vieläkin, ainoastaan etiketti on muuttunut. Kiikkustuolissa kelpaa muistella näiden juhlien jälkeen, niitä kultaisia nuoruusaikoja ;)

Kommentointi on suljettu.