Etusivu Jälkiruoka Rapujuhlat

Rapujuhlat

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty
Elokuun viimeisenä lauantaina pääsimme nauttimaan hyvästä seurasta, kauniista miljööstä ja tunnelmallisesta illasta, kun saimme kutsun rapujuhliin. Itseäni vähän jännitti miten selviydyn illasta kunnialla, koska nämä olivat elämäni ensimmäiset rapujuhlani. Jännitys oli turhaa ja iloinen nauru sekä oudon hauskat juomalaulut siivittivät juhlijoita iltamyöhään asti. Lisää hauskuutta iltaani toi se, etten ole koskaan ennen syönyt rapuja, niin että ne pitäisi itse myös kuoria :) Isäntäväki oli ottanut kaikki vieraat hienosti huomioon ja pöydästä löytyi niin juomalaulujen sanat kuin ohjeet rapujen nautiskeluun, meille kokemattomille ensikertalaisille. Rapujuhlien alkuruokana oli paahtoleipä, täyteläisen samettinen kanttarellikeitto, emännän salaisella reseptillä tehty. Näsijärvestä pyydetyt ravut notkuivat pöydässä ja olivat niin mehukkaita että lautasellani oli lopulta aika suuri kasa rapuja :D Ilta oli suuremmoinen! Lämmin kiitos isäntäväelle hienoista rapujuhlista!
Suosittelen ehdottomasti rapujuhlia kaiklle :D Elokuun pimenevät illat, rapujen kanssa askartelu kynttilöiden lepattaessa, laulun ja naurun säestämänä! Oi, ihana elokuu!
Oikein hyvää syksyn alkua kaikille lukijoille ja tässä vielä muutama kuva mieleenpainuvista juhlista.

Rapujuhlien kaunis kattaus!

Herkullinen kanttarellikeitto.

Upeat viinirypäleköynnökset kiipeilivät terassin seinustoilla. Jälkiruoka suoraan sormien ulottuvilla :)Lue myös nämä

4 kommentit

Katja 3 syyskuun, 2013 - 2:27 pm

Oi, jospa oisin saanut olla mukana…;D Ihania kuvia rapujuhlista. Meillä on ravut vielä tältä vuodelta hankkimatta ja syömättä. Täytyisi pistää töpinäksi.:)

Peggy 4 syyskuun, 2013 - 1:56 pm

Katja; Ravut, laulu ja juoma, mikä ilta :D Ainoa lohdutus minkä voin paljastaa ja sanoa, säästyit seuraavan päivän päänsäryltä, kun et ollut mukana ;)

Ehkä minäkin ensi vuonna innostun ja järjestän kutsut itse :D
Mukavia rapujuhlia sinulle <3

Annabella 7 syyskuun, 2013 - 4:06 pm

Ravuista tulee pää kipeeksi ;) vai snapseista? Ens viikonloppuna rapujuhliin!

Peggy 8 syyskuun, 2013 - 7:14 am

Valmistaudu huippu iltaan ja seuraavaan aamuun ;)Innolla juttua niistä odotellen :D

Kommentointi on suljettu.