Etusivu Jälkiruoka Vloggaus, haasteet ja minä

Vloggaus, haasteet ja minä

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Kädet hikoilee, sydän pamppaa, kieli takeltelee ja hieman hysteerinen nauru raikaa! Se on uusin haasteeni minulle ja se sana on vloggaus, videoiden tekeminen! Mietin kauan onko minusta siihen ja miksi ihmeessä edes rupeaisin videoita tekemään! Inhoan jo valokuvissa olemista ja niissäkin kasvoni vääntyy aina yrvistyksen oloiseen hymyyn, vaikka kuinka koitan sanoa sanaa ”muikku”!

Videoiden tekemine oli minulle uusi haaste, jota halusin kuitenkin kokeilla. Paljastaa itsensä sellaisena kuin olen (jännityksestä huolimatta) kaikille ihmisille You Tube sekä blogimaailmaan! Se ei ollut totisesti helppoa ja kävin sisäistä kamppailua. Kritiikki ja ulkonäköpaineet saivat keski-ikäiselle kurvikkaalle naiselle tuskahien pintaan. Jännitti ihan hurjasti mitä sinä ajattelet, kun näet kasvoni, olemukseni  ja kuulet ääneni. Olenko pettymys, naurunaihe vai hei, tuohan on juuri sellainen Peggy kuin odotinkin!

Ensimmäiset videoni ovat niin kamalia, etten voi edes katsoa niitä! Viimeisimpiä uskallan jo kurkkia silloin tällöin, varmistaakseni, olenko se minä? Yhä vieläkin pääni ei aina tule kuvaan tai kuvanlaatu on mitä on, mutta eteenpäin mennään uutta oppien ja pilke silmäkulmassa.

Luonteeltani olen positiivinen ja jopa hieman jekkumaakari, joten…… Nyt uskaltauduin heittäytymään videossani ja tein sinua varten elämäni ensimmäisen esittelyvideon! Toivoisin kommenttiasi piditkö, kiinnostaako, inspiroiko videoni? Voit myös tykätä ja peukuttaa videoitani sekä heittäytyä villiksi (niinkuin minä) ja tilata kanavani You Tubesta!

Peggy

Lue myös nämä

10 kommentit

Kati Perälahti 3 heinäkuun, 2015 - 8:51 am

Ihan huippuesittely <3 olet juuri sellainen kun olen olettanut sinun olevankin ;) jarka vaan rohkeasti ja kyllä…uskaltaudu rohkeasti vaan itsekkin videoitasi katsomaan…olet Nainen isolla N:llä ja sinun keittiösi on kotoinen ja siellä on mukava vierailla. (Olen tainnut jo sanoakkin tuon muutamaan otteeseen mutta tosiasia mikä ei muutu ;) )
Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi <3
-kati
Ps. Minun keittiössä tuoksuu nyt tuore raparperipiirakka…taas ;)

Nimetön 5 heinäkuun, 2015 - 7:39 am

Kiitos Kati ja ihana kun tsemppaat minua aina <3 Keittiöni iloitsee sinun seurasta :)

Ansku Gen 3 heinäkuun, 2015 - 2:34 pm

Ihana ja huisin rohkea! En ikinä uskaltais ite kameran eteen.

Nimetön 5 heinäkuun, 2015 - 7:43 am

Kiitos Ansku :) Minulla on aina niin kamala ramppikuume ja inhoan kameraa. Ajatukset vilisee päässä videoita tehdessä, ettei meinaa tulla mitään ja sitten jotenkin ihmeessä onnistun saamaan videon aikaiseksi :D

inspirations 3 heinäkuun, 2015 - 5:29 pm

Tosi hauska, luova ja persoonallinen videoesittely! Tekee mieli katsoa lisää ja muutkin videosi on kivasti tuotettu… toivottavasti saamme nähdä niitä vielä paljon lisää.

Nimetön 5 heinäkuun, 2015 - 7:46 am

Videoiden tekeminen on hauskaa ja samalla niin haasteellista voittaa oma pelko, että ehkä siinä piileekin se koukku. Kiitos kauniista sanoistasi! P.s. Sinun videosi ovat hienoja!

Anonyymi 3 heinäkuun, 2015 - 6:38 pm

Hauska esittelyvideo, hienoa että uskalsit alkaa vloggaamaan persoonasi on ihana videollakin :)
Jatkoa odotellessa hyvää kesää Peggyn punaiseen keittiöön!
Terveisin: Mimis

Nimetön 5 heinäkuun, 2015 - 7:55 am

Kiitos Mimis! Itsensä haastaminen, pelon voittaminen ja ihanat kommentit saa jatkamaan yrittämistä ja ehkä lisää on luvassa :) Oikein auringon täyteistä kesää!

Peggy

Veera 4 heinäkuun, 2015 - 6:23 pm

Mä rakastan esittelyvideoo! Oon kattonut jo vaikka kuinka monta kertaa. :)

Nimetön 5 heinäkuun, 2015 - 8:00 am

Jeeeeeeeeee! Ihanaa, että rakastat! Koska mä olin niin monta kertaa poistamassa sen julkaistuani. Ajattelin, että se on ihan mauton vaikka on mun olonen ja ihan pimee :D Kommentit tsemppas jättämään!

Kommentointi on suljettu.