Etusivu Jälkiruoka Essu naulaan, blogiringin kesäkekkereille ja yksi pala pizzaa

Essu naulaan, blogiringin kesäkekkereille ja yksi pala pizzaa

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Perhoset liitelivät monestakin syystä mahassani lauantaina ja eikä turhaan. Sain nimittäin kutsun Blogiringin kesäkekkereille Helsinkiin ja aioin osallistua niihin. No, mitä sitten oikein jännitin? Neljän lapsen äitinä on talossa ollut aina vilinä ja vilske. Naurattaa tunnustaa teille kaikille, etten ole varmasti koskaan nukkunut yötäni yksin! Tämä tunnustus tuli siis aikuisen naisen elämästä. Nyt voidaan sitten todeta, että jo oli aikakin nukkua! Tiedetään, tiedetään! Varasin itselleni hotellin ja päätin nauttia yhdestä päivästä, ilman perhettäni. Nauttimisesta ei meinannut tulla ensin mitään, koska mielikuvitukseni teki kepposen ja ajatukset hotellin pitkää tyhjää käytävää kävellessäni toi mieleeni Hohto-elokuvan kauhupätkät. Rentoudu hyvä nainen ja ajattele kesäisiä, positiivisia ajatuksia. Huoneeseen päästyäni huokasin, selvisin junamatkasta, Helsingin vilinästä ja pitkästä käytävästä. Huoneeni oli kaunis sekä persoonallisia yksityiskohtia täynnä, syvä huokaus. Hemmottelin itseäni kylvyllä, lasillisella kuohuvaa ja kaunistauduin iltaa varten.

Minulla on vasta muutama kuukausi takana elämää blogirinkiläisenä ja kaikki on uutta sekä ihmeellistä. Kesäkekkereille osallistuminen oli minulle itsestäänselvyys, mutta jännitin astua monenkymmenen vieraan ihmisen joukkoon. Näin jälkeenpäin hymyilyttää  jännittämiseni, koska kekkereille mentäessä en ollut enää vieras. Tunnelma oli lämmin ja rento, kuin olisi tuntenut ihmiset jo entuudestaan. Meitä hemmoteltiin koko ilta hyvällä seuralla, ruualla sekä juomalla. Sain kesäkekkereiltä paljon uusia ajatuksia ja ideoita blogiini, joita jaan teidän kanssanne sitten tuonnempana. Mutta nyt…..

David Bowin laulunsanoja lainatakseni. Let’s dance put on your red shoes and dance the blues, joten eiköhän pistetä ne punaiset kengät jalkaan ja suunnataan yhdessä kesäkekkereille!

Kesäkekkereiden tunnelmaa voi aistia jo somisteissa. Ilmapallot, valot, kauniit kukkakoristeet, viirit ja lukuisat lepattavat kynttilät, toivottivat vieraan lämpimästi tervetulleeksi.

Ruokaa, juomaa ja iloista puheen sorinaa


Pöytä notkui virkistävästä kivennäisvedestä kuohuvaan, juures-ja merisuolasipseistä pizzaan. Olen syönyt Italiassa melkein täydellistä pizzaa, mutta nyt löytyi kova haastaja. Putte`s oli valmistanut aivan herkullista pizzaa kekkereille. Jos pitäisi suosikki valita, en osais! Chevre-aubergine pizzan maku oli suussa sulavaa. Vuohenjuusto, munakoiso, mozzarella ja rucola, mikä yhdistelmä, mmm…  Silence of the lambs eli uhrilampaat pizzassa oli taas kaikki ne maut mistä yleensä pidän. Karitsaa pohjois-afrikkalaisin maustein, jossa oli lisäksi mozzarellaa sekä tuoretta  rucolaa. Viimeisempänä mutta ei vähäisempänä klassikkopizza Margherita, pizza mikä jäi maistamatta. Suuntaamme kuitenkin uudelleen Helsinkiin kesällä koko perheen voimin, joten Margheritaa tulee varmasti vielä syötyä. Monta palaa sitten söin? Sanonta ”no, jos vielä yksi pala” kertoo paljon.

Juomakaan ei loppunut kesken, siitä pitivät Blogiringin ihanaiset huolen. Virkistävä, kylmä juoma maistui lämpimässä kesäillassa ja tiiviissä tunnelmassa hyvältä! Iloinen puheen sorina ja nauru täytti toimistotilan ja ilta jatkui myöhään yölle.

Poskipäät kipeänä hymystä, suolaiset herkut mahassani, muutama lasi ehkä liikaa kuohuvaa sekä tuliaiskassi kädessäni lähdin lopulta kipittämään yöllä takaisin hotellille. Toimiston seinällä oli pieni kortti, jossa luki GOOD FOOD & pretty things. Se ajatus tiivisti päiväni täydellisesti, kiitos rinkiläiset!

P.s. Sainko sitten nukuttua elämäni ensimmäisen yöni yksin? Sain, mutta nukuin hotellihuoneen kaikki valot päällä, eikä edes Jack tullut käymään, onneksi!

Täältä löydät herkullisen I love you pizzareseptini! Pala pizzaa, mmmm…..

Blogiringin uudet sivut, kaikki ihanat blogit ja pieni punainen keittiöni löytyy myös täältä!

Lue myös nämä

12 kommentit

Kirsi / Tekila 16 kesäkuun, 2014 - 9:09 am

Kiitos ihanasta seurasta :) Hymy tuli naamalle tätä tarinaa lukiessa :) Voin useampaan kohtaan samaistua!

Peggy 16 kesäkuun, 2014 - 10:28 am

Kiitos itsellesi hyvästä seurasta :) Hieman kateellisena katsoin sinun eväitä lähtiessäsi. Minä sain tyytyä aamulla hotellin aamupalaan, pizza oli kuitenkin mielessäni :D

Hannele 16 kesäkuun, 2014 - 9:20 am

Olisipa ollut mukava tavata! Harmi, että työreissu oli päällekkäin kemujen kanssa!

Peggy 16 kesäkuun, 2014 - 10:29 am

Niin olisi, mutta toivotaan että ensi kerralla menee aikataulut yksiin :) Oikein mukavaa kesää!

Terhi 16 kesäkuun, 2014 - 10:36 am

Oli tosi mukava vihdoin tavata ja pizza oli kyllä järettömän hyvää…ja skumppaa vähän liikaakin :D
Minä edelleen huokailen sinun hiusten perään, niin kade ;)

Peggy 16 kesäkuun, 2014 - 10:53 am

Voi, Terhi! Seurassasi oli ilo olla ja muutama kuohuva taisi olla minullakin liikaa, aamusta päätellen.

Lintsille meno sunnuntaina ei ollut järin houkuttelevaa, mutta siellä me oltiin kuitenkin iltaan asti, minä hiukset hulmuten yritin pysyä lasten peressä :D Huh!

Herkkuhovi 16 kesäkuun, 2014 - 2:32 pm

Ihanasti olet kirjoittanut kekkereistä! Oli tosi ihanaa nähdä, puhuttavaa olisi riittänyt vaikka kuin mutta harmi kun jouduin haihtumaan niin pian. Ensi kerralla jään koko illaksi..
Kiva että teidän lintsireissu onnistui ja sääkin suosi! :)

Peggy 16 kesäkuun, 2014 - 3:48 pm

Oli ihana nähdä, vaikkakin ei päästy puhumaan montaa sanaa. Seuraavia juhlia ja sinun seuraa odotellessa :) <3

Mimmu 16 kesäkuun, 2014 - 6:58 pm

Olipa ihana tavata sinua Peggy! Seuraavia juhlia odotellessa :)

Peggy 16 kesäkuun, 2014 - 7:57 pm

Kiitos Mimmu ihanasta illasta :) Otetaan pian uudelleen!

Jenni 19 kesäkuun, 2014 - 10:42 am

Kiitos kun tulit ja olipa kiva tutustua! Sait kyyneleet silmiini juhlissa :)

Jenni liemessä

Peggy 23 kesäkuun, 2014 - 7:04 am

Kiitos Jenni! Oli todella mukava nähdä ja jutella kanssasi.
Blogirinki on antanut minulle valtavasti, pienen ajan sisällä. On hienoa olla mukana!
Ensi kerralla, tuon naurun silmiisi :)

Peggy

Kommentointi on suljettu.