Etusivu Jälkiruoka On aika kiittää ja sanoa hyvästit kesälle…

On aika kiittää ja sanoa hyvästit kesälle…

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Kiitos te kaikki ihanaiset lukijat tästä yhteisestä kesästä! Sateesta ja jopa räntäkuuroista huolimatta Peggyn kesäkeittiö ei lannistunut ja ruokaa kokkailtiin sekä kierrettiin hiukan muaailmaa. Nyt on aika kiittää ja sanoa hyvästit kesälle 2015 Peggyn kesäkeittiön osalta.

Mitä syksy sitten tuo tullessaan? Kurkkaa videolta tervehdykseni ja syksyn tulevia paljastuksia! Lupaan ainakin, että paljon maukkaita helppoja reseptejä ja pientä kivaa on luvassa. Syksyllä voit bongata minut myös Mtv3 Kädettömät kokit ohjelmasta! IIIIKKK, kyllä oli jännät paikat tällä kotiäidillä, mutta siitä sitten tuonnempana lisää.


P.s. Olisi hieno kuulla mitkä jutut sinua kiinnostavat eniten. Reseptit, teemajuhlat, muut kirjoitukseni vai kaikki siltä väliltä?


Lue myös nämä

9 kommentit

Kati 17 elokuun, 2015 - 7:50 am

Tykkään ihan kaikesta ja olen jouluihminen, odotan mitä tulossa on :D P.s. Koska se ohjelma tulee?

Nimetön 17 elokuun, 2015 - 1:23 pm

Olen niin joulu-fani, että sormet jo hyppii uusille ideoille :D En ole ihan varma vielä, koska jakso tulee. Onfoan siitä fb sivuillani :)

Kati Perälahti 17 elokuun, 2015 - 8:53 am

Ihan kaikki on parasta :) ihanaa alkavaa syksyä ja kuulolla ollaan ;) <3
-kati

Nimetön 17 elokuun, 2015 - 1:24 pm

Kiitos Kati. On mukava tietää, kiinnostaako reseptien lisäksi muut höpinäni teitä :) Oikein ihanaa aurinkoista viikkoa ja kuullaan!

Kati Perälahti 17 elokuun, 2015 - 8:53 am

Ihan kaikki on parasta :) ihanaa alkavaa syksyä ja kuulolla ollaan ;) <3
-kati

Sari 17 elokuun, 2015 - 7:26 pm

Niin, voi että..sinne se kesä meni ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. En malta odottaa mitä sinulla on hihassa syksyä varten! Enkä varsinkaan jaksa odottaa että pääsen näkemään sinut tv:ssä. Jännää, jännää !!

Nimetön 18 elokuun, 2015 - 9:08 am

Tuntui ihan, että kesä lipui ohi huomaamattani! Nyt kun alkoi muutamat lämpimät päivät, olemme koko poppoo flunssassa, pöh! Minua jännää ihan hurjasti ja toivottavasti sen jälkeen minulla on vielä ystäviä ;)

Maria Luomulaaksosta 19 elokuun, 2015 - 3:41 pm

Kaikki kiinnostaa. Ilolla luen kaiken, mitä tänne naputtelet. :) Yleensä isomman kasan kerralla, kun en aina ehdi tuoreeltaan postausta lukemaan. Aurinkoista viikkoa! :)

Nimetön 20 elokuun, 2015 - 8:58 am

Ihana viesti! Alussa kirjoitin paljon muuta, sitten pelkkiä reseptejä ja nykyään omia juttuja sekä höpinöitä on alkanut tulemaan paaaljon enemmän :D Seura kun on niin hyvää <3 Oikein aurinkoista viikkoa sinnekkin ja viikonloppuja!

Kommentointi on suljettu.