Etusivu Jälkiruoka Pääsiäisen kattausideat kanamunasta

Pääsiäisen kattausideat kanamunasta

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

 

 

Pääsiäisenä tulee tehtyä paljon ruokia, joihin käyttää kananmunaa. Kaikkia kananmunan kuoria ei kannatakkaan heittää pois, koska niistä saa helpolla kauniita ja hauskoja koristeita pääsiäisen juhlapöytään. Kananmunan kuoret voi nimittäin koristella rai-tai ohraruoholla, pienillä narsisseilla, yrteillä, kukilla, höyhenillä, mitä mieleen nyt tuleekin. Pieni ripaus multaa munankuoren pohjalle, mieleinen koriste munankuoren sisään ja kaunis pöytökoriste on valmis! Veikeän ja hauskan näköisiä, eikös?

Ai, mistäkö keksin idean? Ihmeellisestä Pinterest-maailmasta, josta en tiennyt vielä hetki sitten mitään, vaikka tilini on roikkunut siellä kauan toimeettomana. Kiitos ihana Veera, kun olet sivistänyt ja auttanut minua Pinterest maailmassa, nyt on taas uusia ideoita tämänkin blondin päässä! Näin siis siellä kuvan, missä oli kananmuna rairuohoistutus ja siitä se ajatus lähti! Pinterest on kyllä aivan huikean idearikas paikka, joka pursuaa upeita vinkkejä kakkujen koristelusta talonrakennusprojekteihin ja kaikkea siltä väliltä.

Olen niin toivoton tapaus kaiken teknisten juttujen ja jopa bloggaamisen kanssa. Istun usein koneen äärellä huuli pyöreänä harmaita hiuksia kasvattaen, kun en ymmärrä jotain nippelitietoa. Onneksi on tietovelho Veera R. joka auttaa pulmien kanssa. Ilman Veeraa ja hänen bloggaajan parhaat työkalut-postituslistaa olisin ollut hukassa. Jos tarvit apua tai vinkkejä bloggaamiseen, tilaa ihmeessä uutiskirje. Saat noin kerran viikossa bloggaamiseen ja sosiaaliseen mediaan liittyviä meilejä. Vinkkejä ei voi olla koskaan liikaa. Käy ihmeeessä myös tutustumassa meikäläisen uuteen Pintrest-seinääni, eikö ole hieno? Veera on laittanut senkin uuteen uskoon.

 

 

 

Kaikkea ei sentään istutettu munankuoriin. Jokavuotinen vanha perinne ruohot kakkuvuoassa ei ole unohdettu tänäkään vuonna. Tällä kertaa tein ohraruokokranssin ja koristelin koko komeuden pääsiäismunilla. Tässä mallissa ei ole väliä, vaikka ruoho kasvaisi ylipitkäksi, se on jopa suotavaa. Ihanaista pääsiäisen aikaa ja nyt on aika viimeistään laittaa sormet multaan!

 

Lue myös nämä

12 kommentit

Sari Sweet Food O`Mine 19 maaliskuun, 2016 - 11:30 am

Ihania istutuksia! Sä jaksat puuhata <3

Nimetön 20 maaliskuun, 2016 - 6:26 pm

Kiitos Sari <3 Mä yritän olla perheen händimäni, mutta mies vie aina musta voiton :D

Sarin kotona 19 maaliskuun, 2016 - 11:47 am

Hienoja kuvia ja kivoja ideoita!

Nimetön 20 maaliskuun, 2016 - 6:28 pm

Kiitos Sari. Olen niin juhla-hullu, että silloin ajatukset rönsyää ja kivoja juttujakin tulee tehtyä puolivahingossa. Ihanaista pääsiäisen aikaa :)

Satu /Talossano23 19 maaliskuun, 2016 - 3:11 pm

Voi miten hauskoja <3

Nimetön 20 maaliskuun, 2016 - 6:29 pm

Kiitos Satu <3 Mä muuten vieläkin mietin sitä sun tekemää piirakkaa, oliko huippuhyvää? Tai turha varmaan edes kysyä!

Nanna 19 maaliskuun, 2016 - 6:08 pm

Aivan upeita ideoita taas, Peggy!

Nimetön 20 maaliskuun, 2016 - 6:30 pm

Kiitos Nanna. Ihanaa kun tulee pääsiäinen, saa levätä muutaman päivän ja pääsee yhtenä päivänä ihan valmiiseen pöytään. Mukavaa pääsiäisviikkoa sinne!

Satu /Talossano23 21 maaliskuun, 2016 - 7:19 pm

oih mietitkö, ihanko tosi? hups..ihan punastun…juu kylä oli, tosin tuunasin reseptiä…kirjoitin tänään jo postauksen melkein valmiiksi ja jokupäivä julkaisenkin ;)

Nimetön 22 maaliskuun, 2016 - 1:25 pm

:)

inspirations 21 maaliskuun, 2016 - 6:35 pm

Onpa ihania ideoita! Olen vasta tänään (liian myöhään!) istuttamassa ruohoja ja otankin tästä kivat vinkit, kiitos!

Nimetön 22 maaliskuun, 2016 - 1:25 pm

Onneksi aurinko paistaa, ne kasvaa silmissä ;) Ihanaista pääsiäistä.

Kommentointi on suljettu.