Etusivu Jälkiruoka Herkkuja Mestarikokki-Lasten keittokirjasta
Ralliauto - hotdogit

Herkkuja Mestarikokki-Lasten keittokirjasta

by Peggy

Perheen pikkukokit olivat innoissaan kun postilaatikossa odotti värikäs ja täynnä herkun oloisia ruokia oleva Mestarikokki-Lasten keittokirja. Täytyy myöntää, ettei lapset olleet ainoita, jotka iloitsivat kirjasta. Kirjaa selatessamme löysimme monen monta reseptiä, joita tullaan tekemään lasten kanssa yhdessä. Karvaiset nakit, lentävä Jaakoppi, suklaa-banaanitikkarit, ralliauto-hotdogit ja kyllä, ne kakkapökälekuppikakkutkin pisti jo valmiiksi suut hymyyn.

Ralliauto - hotdogit

Meidän lapset ovat päässeet puuhaamaan keittiössä jo pienestä pitäen. Pullataikinasta tehdyt nisu-ukot ja piparkakut ovat pysyneet suosikkina kaikki nämä vuodet. Nyt pojan vanhetessa ruoanlaitto on alkanut kiinnostamaan niin paljon, että taidan päästä pian valmiiseen pöytään. Monesti sanotaan ettei ruoalla saa leikkiä, mutta mielestäni ruokaa laittaessa saa. Mikä sen hauskempaa kuin syödä silloin tällöin sydämen tai hirviön mallista voileipää. Pienillä asioilla saa arkeen taikahippuja ja hyvää mieltä. Sama ajatus löytyy mielestäni Mestarikokki-kirjasta.

Mestarikokki lasten keittokirja

Mestarikokki-Lasten keittokirja

Kauniin värikäs ja tyylillä tehty Mestarikokko keittokirja on ilo silmälle. Sweet Food O’Mine-blogista tutut Sari ja Patrik Spåran tekemässä kirjassa tuodaan esille ruoanlaiton ilo lasten kanssa. Jokaiselle löytyy paikkansa keittiössä, lasten taitojen mukaan. Yhdessä tehty ruoka myös maistuu paremmalta. Rohkeasti lapset mukaan keittiöön ja me aikuiset, heitetään ne stressin rippeet naulakkoon ennen käsien pesua. Yhdessä tekemisen ilo on paras ilo.

Kirjasta löytyy lasten lempiruokia, välipaloja, jälkiruokia, leivonnaisia ja lastenjuhliin monia vinkkejä resepteineen. Mestarikokki kirjassa reseptit ovat kaiken kaikkiaan helppoja ja sieltä löytyy monen ikäiselle varmasti ne omat suosikkinsa. Sarin ja Patrikin 3-vuotias poika on testannut reseptit ja ollut aktiivisesti kirjan teossa mukana, joten Mestarikokki ei voi olla muuta kuin herkullisia ruokia täynnä!

Minun mestarikokkini valitsivat kirjan sivuilta suklaa-banaanitikkarit ja ralliauto-hotdogit, jotka valmistimme yhdessä. Keittiössä kävi kuhina, suklaa roiskui ja tiskiä syntyi, mutta hauskaa oli!

Suklaa-banaanitikkarit

Suklaa-banaanitikkarit

Mestarikokki Lasten keittokirja

 

Suklaa-banaanitikkari

Lastenjuhlat ja helpot tarjoilut

Itse tehdyt hot dog-sämpylät ovat huisin hyviä. Löydät ne täältä, klik… hot dog-sämpylät!

Mestarikokki ralliauto-hodaritRalliauto - hodarit

Kiitos Sari ja Patrik ilahduttavasta lasten keittokirjasta! Kirja saatu arvostelukappaleena.

Lue myös nämä

2 kommentit

Sari 11 heinäkuun, 2017 - 10:46 am

Kiitos Peggy ja lapset, kauniista postauksesta.
Ihana nähdä pikkukokit mukana touhussa ja erinomaiset valinnat teitte ensimmäisiksi kokkailuiksi :)

Peggy 11 heinäkuun, 2017 - 10:50 am

Kiitos teille, upea ja kauniin inspiroiva kirja! Lapset selailevat kirjan sivuja ja minusta tuntuu, että meillä on monta hauskaa ruokakokeilua edessä :)

Jätä kommentti