Etusivu Jälkiruoka Ruokavuosi 2014 – kanaa Igorin tapaan pyörteissä

Ruokavuosi 2014 – kanaa Igorin tapaan pyörteissä

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Ruokavuosi 2014 – kanaa Igorin tapaan pyörteissä

Vuonna 2014 Peggyn pienessä keittiössä tehtiin paljon erilaisia ruokia ja leipomuksia laidasta laitaan. Arkiruoista juhlaruokiin, brittiruoasta kotoisiin makuihin. Yksi ruoka oli kuitenkin aivan ylitse muiden ja se oli Kanaa Igorin tapaan! Kanaa Igorin tapaan vieraili viime vuonna hurjan monessa kodissa ja monen herkuttelijan ruokalautasella. Kanaa Igorin tapaan valittiin myös Glorian Ruoka & Viini-lehdessä ykköseksi hauskimmat blogiruuat 2014 tittelillä! Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen!

Nyhtöpossu,  nyhtölammas ja kaikki nyhtöruoat jakoivat hopeasijan.  Dr. Pepper pulled pork eli nyhtöpossu ja tortillat  sekä nyhtölammas maistui monelle viikonloppuherkuttelijalle. Nyhtöruoan suosion ymmärtää, koska liha on ihanan suussa sulavaa. Lapsuuden ikävät lihakeittokokemuksetkin (purukumi) on muisto vain.

Kebab ja kebabkastike hätyytteli kärkijoukkoa, eikä ihme! Itsetehtyä kebabia ei voi vastustaa, mm…

Peggyn pienessä keittiössä syötiin myös paljon brittiruokaa turistiruoista Walesin perinneruokiin. Makuja Britanniasta olikin blogin yksi suosituimmista teemoista. Brittiruoka on hyvää ja suosittelenkin rohkeasti lähtemään makumatkalle Britanniaan, kokeilemaan jotain uutta!

Kotoisat suolaiset piirakat ja hieman erilaiset brittipiiraat pääsivät monen juhlapöytiin viime vuonna. Suosituin piirakka oli yllätys, yllätys broilerpiirakka Igorin tapaan!

Millainenhan on ruokavuosi 2015?

Tänä vuonna on ainakin luvassa helppoja arkiruokia, puhtaita sekä hyviä raaka-aineita ja paljon, paljon mielenkiintoisia brittiruokia. 2015 tehdään ruokaa rakkaudella ja pilke silmäkulmassa, joten kattilat esiin!

 

Lue myös nämä