Etusivu Jälkiruoka Satulinna kekseistä ja ARVONTA

Satulinna kekseistä ja ARVONTA

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Vietimme pikku-prinsessamme syntymäpäiviä ja koska jokainen prinsessa haaveilee linnasta, ajattelin yllättää tytön. Marjat ja kukat on hänen lemppareitaan, mutta erityisesti keksit maistuvat meidän pienelle cookiemonsterille. Kun kuulin Blogiringiltä Mondelezin kampanjasta ”Rakenna kesän makein keksilinna” Olin niin innolla mukana ja otin leikkimielellä haasteen vastaan, koska tiesin keksilinnan olevan meidän perheessä menestys, olisipa se minkä näköinen tahansa. Taikasana kun kerran on ne keksit.

Pähkäilin hetken miten saisin tehtyä linnan helpolla ja nopeasti. Halusin myös, että lapset pystyy ottamaan linnasta keksejä helposti, ilman suuria romahdusvaurioita. Kauan ei tämän blondin nokka tuhissut ja ajatus oli silmieni edessä. Keksilinna valmistui yllättävän helposti ja kokoaminen näppärästi. Keksejä piti tietenkin maistella, jotta lopputulos olisi makoisin. Jipii, mikä projekti.


Pikkuprinsessa oli niin onnellinen nähdessään linnansa. Ensin alkuun neiti ei meinannut malttaa edes syödä keksilinnaa, mikä oli ihme! Siitä tiesin onnistuneeni syntymäpäiväyllätyksessä ja se oli ihan parasta. Koristelin linnan portin kukilla, marjoilla ja kekseillä. Laitoin myös linnan sisälle runsaasti marjoja sekä keksejä. Linna toimi siis samalla tarjoilualustana herkuille. Lapsien oli helppo syödä keksejä linnasta, koska jokainen seinäpalkki oli yksittäin rakennettu ja linna ei romahtanut käsille. Käytin mahdollisimman vähän kiinnitysaineita. Ladoin kaikki keksit, mitkä vaan mahdollista toisiinsa sellaisenaan. Seinät kiinnitin tuorejuustolla neutraalin maun vuoksi. Kun kakku syötiin samana päivänä ja ilman odottelua, tuorejuusto oli hyvä ratkaisu.

Katso videolta, miten helppoa keksilinnan valmistus on!


Satulinna kekseistä

36 kpl Marabou Choco Moment-suklaakeksejä (suklaatornit)
24 kpl belVita Breakfast-keksejä (seinät)
14 TUC-keksejä (seinän tuki)
200 g Philadelphia Orginal maustamaton tuorejuusto

Koristeet

4 tornin huippua,
1 prk nonpparelleja
1/2 kg tuoreita marjoja ja syötäviä kukkia
keksejä. Oreo, Domino, Marabou Choco Moment

Kiinnitys

200 g Philadelphia Orginal maustamaton tuorejuustolla

Täytä pursotinpussi ja leikkaa pussin suuhun pieni reikä. Pursota keksien reunat ja paina ne yhteen.

Seinät (8 kpl)

1 seinä = 3 belVita Breakfast-keksiä ja  kaksi TUC-keksiä

Jokaiseen seinään tulee kolme belVita Breakfast-keksiä päällekkäin sekä kaksi TUC-keksiä tukemaan seinän alaosaa. Kiinnitä jokainen keksi toisiinsa tuorejuustolla. Anna jähmettyä muutama minuutti. (Jos reunat ovat epätasaiset, voit rapsuttaa reunoja hentoisesti veitsellä suoremmaksi). Hahmottele linnan seinät tarjoilualustan päälle.

Tornit (4 kpl)

1 torni = 9 Marabou Choco Moment-suklaakeksejä
1 tornin huippu = nompparelleillä koristeltu kaartiotöttöröt

Lado suklaakeksit (9 kpl) sellaisenaan päällekkäin linnan kulmiin. Voitele kaartiotötterö tuorejuustolla ja pyöritä nonpparelleissa. Nosta huippu paikalleen.

Koristele ja lopuksi täytä keksilinna herkuilla!

Kesän makein keksilinnakisa ja arvonta!


Vielä ehtii mainiosti osallistumaan Kesän makein keksilinna-kisaan, jossa on aivan huippupalkinnot jaossa, esim. 5000€ matkalahjakortti! Inspistä ja niksejä keksilinnan tekoon löydät Blogiringin sivulta, jossa on bloggajien parhaat vinkit monen erilaisen linnan tekoon.

Arvonta

Minulla on ilo arpoa kaksi kertaa Peggyn pieni punaisen Facebookin puolella Mondelez-tuotepaketti, jonka arvo on n. 30 €. Tuotepaketti sisältää reilun määrän keksejä ja suklaata, NAM! Ensimmäisen arvonnan voitti Heli, onnea!

Mene siis FB puolelle, tykkää ja kommentoi ”MUKANA” keksilinnan julkaisua, näin osallistut herkulliseen arvontaan. Toiseen arvontaan voi osallistua 29.6 asti! 

Yhteistyössä Mondelez

Lue myös nämä

4 kommentit

Sari Sweet Food O`Mine 13 kesäkuun, 2016 - 7:38 am

Aivan ihana!

Nimetön 13 kesäkuun, 2016 - 6:48 pm

Kiitos Sari <3

Tuija 13 kesäkuun, 2016 - 5:54 pm

Tosi tosi kiva :D

Nimetön 13 kesäkuun, 2016 - 6:49 pm

Kiitos Tuija :) Tyttö oli niin innoissaan!

Kommentointi on suljettu.