Etusivu Jälkiruoka Sisusta pienellä rahalla/helpot tee se itse-sisustusvinkit syksyyn

Sisusta pienellä rahalla/helpot tee se itse-sisustusvinkit syksyyn

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Paljon ihania syysuutuuksia on tullut taas kauppojen hyllyille, mutta sisustaa voi myös pienellä rahalla, kierrättäen ja itse tehden. Kun päästää mielikuvituksen valloilleen, silloin saa juuri omanlaistaan ja persoonallista kädenjälkeä kotiinsa. Vanhat piirakkavuoat, kakkuvuoat, paistinpannut ja monet muut tavarat saa pienillä muutoksilla upeiksi katseenvangitsijoiksi kotiinsa. Rakastan sisustamista ja näpertelemistä, vaikka en olekkaan aina niin näppäräsormi! Sen takia helpot tee se itse-asiat ovat minun juttuni.

Piristä syyskotia uusilla tee se itse-ihanuuksilla. Tässä vinkkivideoni pienellä rahalla sisustamiseen. Sopisiko jokin näistä sinun kotiisi?


HUOM! MUISTA JÄTTÄÄ KUNNON TURVAVÄLI TUIKUILLE NIITÄ POLTTAESSA (OHJEIDEN MUKAINEN), ETTEI SYNNY ALLASPALO!  PELKKÄNÄ KORISTEENA VOIT TÄYTTÄÄ KOKO PIIRAKKAVUOAN.
Syksy 2015 sisustus


Kävin kiertelemässä sisustusalan kaupoissa ja kyselemässä mikä nyt on IN.

Syksyn sisustusvärit ja materiaaliat henkivät 70-lukua sekä retrohenkeä. Harmaan eri sävyt, sekä hempeät värit yhdistettynä tekevät kauniin kontrastin. Myös retron sininen ja melkeinpä sinapinkeltainen hiipii salakavalasti sisustukseen. Materiaaleina sametti, villa ja pellava tuo kotiin lämpöä. Hopeat metalliesineet sekä erityisesti kupariset esineet ovat todella IN. Kuvioprintit ja painatukset jatkavat suosiotaan sekä kivi ja marmori. Koti saa nyt olla nyt huoleton eikä turhan sliipattu, joten JEE! Sopii minulle ja varmaan myös sinulle?!


Lue myös nämä

16 kommentit

Veera 31 elokuun, 2015 - 8:26 am

I-H-A-N-A video!

Nimetön 31 elokuun, 2015 - 10:06 am

K-I-I-T-O-S <3 :)

Miia 31 elokuun, 2015 - 8:44 am

Tosi kiva video :)

Nimetön 31 elokuun, 2015 - 10:12 am

Kiitos. Oli kiva tehdä taas pitkästä aikaa video, kun sai pälpättää mieluisista asioistaan :)

Tiina Kulmala 31 elokuun, 2015 - 10:13 am

Erityiskiitos, kun varoitit tuikkujen liian tiiviistä/isosta määrästä!

Nimetön 31 elokuun, 2015 - 10:18 am

Pelästyin niin paljon, kun huomasin valokuvavirheeni. Onneksi, joku ystävällisesti huomautti, eikä suurempaa harmia sattunut. Tulipalo saa niin nopeasti suurta vahinkoa aikaiseksi, että tulella ei ole leikkiminen. Mukavaa syksyä sinulle Tiina!

Maria Luomulaaksosta 31 elokuun, 2015 - 12:11 pm

Pääsinpäs kurkkimaan videon! En saanut sitä tabletilla toimimaan, mutta nyt pöytäkoneella pyörähti käyntiin hienosti. :) Oli mukava ja taidanpa soveltaa ainakin paria vinkkiä täällä meillä. Kiitos. :)

Nimetön 31 elokuun, 2015 - 1:43 pm

Taisi videon rouvaa jännittää ensin ja sen takia mietti näkyäkkö vai ei :D Kiitos <3

Maria Luomulaaksosta 1 syyskuun, 2015 - 10:57 am

LOL! Kyllä saa jännittääkin. Itse en saisi ikinä tehtyä yhtää videota. Rakastan kirjoittamista, mutta vihaan esiintymistä. Minut on tarkoitettu vain sille kameran toiselle puolelle – oli kyse sitten liikkuvasta tai ei liikkuvasta kuvasta. :)

Nimetön 1 syyskuun, 2015 - 11:11 am

Itse mietin mitä pelottavaa siinä kamerassa on, vaikka se on vain musta pieni laatikko ;) En tiedä minne puolelle minut on tarkoitettu ja sen takia varmaan pyörin joka puolella, vaikka mahassa juokseekin maantiekiitäjiä jännityksestä :D

Maria Luomulaaksosta 1 syyskuun, 2015 - 11:56 am

Sinun videosi on niin hyvä, että hyvin käyt kameran kummalle puolelle tahansa. Pieni jännitys kuuluu vain asiaan. :)

Jael 31 elokuun, 2015 - 3:20 pm

Ihana video Peggy ja kivat vinkit:)

Nimetön 31 elokuun, 2015 - 6:05 pm

Voi, miten mukava kuulla :) Videoiden tekeminen kun jännittää minua vieläkin, koskahan tehdään puhuva kameramalli? Silloin olisi paljon hauskempaa :D

Kati Perälahti 31 elokuun, 2015 - 3:51 pm

Kivoja vinkkejä :) ja huppu video taasen ♡

Kati Perälahti 31 elokuun, 2015 - 3:52 pm

Siis huippu ;)

Nimetön 31 elokuun, 2015 - 6:06 pm

Taisi olla huppufiilis minulla :D huippuun on vielä matkaa……. Kiitos Kati!

Kommentointi on suljettu.