Etusivu Koti ja kattaus Kuplivaa iloa ja keittokirja

Kuplivaa iloa ja keittokirja

by Peggy

Alkuvuosi on ollut sanoin kuvaamaton. Tammikuun viimeisinä päivinä minulta ilmestyi kauan odotettu esikoiskirja Parhaat kalareseptit, jota kirjoitin suurella rakkaudella ja intohimolla yli puoli vuotta ja joka ikinen päivä tunteja.  Ilokseni olen huomannut, että kirja on löytänyt tiensä jo monen lukijan keittiöön, saaden paljon positiivista palautetta. Nöyrä kiitos kaikista viesteistänne, palautteesta ja siitä, että olette jakaneet kanssani kaiken tämän. Fiilikset ja jännittävät hetket.

Helmikuussa meno jatkui yhä jännittävissä tunnelmissa, kun minulta ilmestyi Muurlan kanssa yhteistyössä tehty tuotesarja Muikut by Peggy Thomas. Olen aina arvostanut kotimaista käsityötä ja tuotteita. Oli upea päästä tälläiseen projektiin, jossa kaikki tämä yhdistyi sekä kuvaamani muikkukuva. Tuotteisiin kuuluu tarjotin ja tarjoilu-/leikkuulauta. Tuotteet sopii jokaiseen kotiin, kestää kulutusta ja arjen vauhdikasta elämää. Vinkkivitosena muuten, että tuotteet ovat mieleisiä tuliaisia vaikka mökille, äidille, valmistujaisjuhliin, ym.

Maaliskuussa Minna Luoma julkaisi inspiroivan Bloggaajan käsikirjan, joka on bloggaajan opas tähän ihmeelliseen blogimaailmaan. Pääsin kertomaan kirjan sivuille oman blogitarinani ja minne se on minut kuljettanut, viiden upean kolleegan kanssa. Bloggaajan käsikirja sopii aloitteleville bloggaajille, jo hetken bloganneille tai niille, jotka vielä haaveilevat ja odottavat oikeaa hetkeä, uskallusta. Kirjan avulla ja rohkeudella voi saada upeita asioita aikaan.

Huhtikuu toi tullessaan blogiasu uudistuksen, josta saan kiittää ja kumartaa huippulahjakasta blogiasuosaaja Veeraa. Nyt blogissa käyminen niin minulle kuin teille lukijoillekin on selkeämpää ja helpompaa. Reseptit löytyvät käden käänteessä. Eikö olekin hienoa?

Paljon on siis mahtunut muutamaan kuukauteen. Kaiken näiden upeiden juttujen lisäksi on eletty ihan tavallista perhe-elämää, yrittäjän kiireistä arkea, joka ovat puolestaan tuonut uusia uusia jännittäviä asioita työsaralle. Ensimmäinen pitkään salassa pitämäni salaisuus paljastettakoon nyt….

Peggyn pieni punainen keittiö, keittokirja

Kuplivaa iloa ja keittokirja

 

Olen hyvin iloinen kun voin kertoa teille, että tänä vuonna minulta ilmestyy Parhaat kalareseptit kirjan lisäksi toinenkin kirja, jota olen tehnyt joulukuusta alkaen. Muutama tarkkasilmäinen lukija on huomannut asian ja oli ihana kuulla, että tätä kirjaa odotetaan jo nyt. Alkusyksystä ilmestyy uusi keittokirja, jonka tekeminen on ollut oikeasti yhtä juhlaa. Te kaikki seuraajani tiedätte, miten rakastan juhlia ja niiden järjestämistä. Niin pieniä pirsitysjuhlia omalle perheelle arkeen kuin suuria kekkereitä isommalle joukolle. Niinpä tuleva keittokirja on Juhlaruokakirja.

 

Punainen sitrussima ja porkkanankakkudonitsit

Juhlaruokakirja

* Esittelyteksti

Juhlat tuo arjen keskelle ihania hetkiä, hyvää ruokaa ja juomaa. Oma mottoni juhlien järjestelyissä on: helpolla hyvää, hymyssä suin ja vähän hullutellen. Sama punainen lanka löytyy Juhlaruokakirjan jokaiselta sivulta. Juhlaruokakirja pitää sisällään yli 100 helppoa ja herkullista reseptiä makeasta suolaiseen, unohtamatta juhlajuomia sekä kauniita kattauksia vinkkeineen. Resepteissä otetaan huomioon myös sesongin raaka-aineet vuodenaikojen mukaan.

Juhlaruokakirja on ruokavaikuttaja Peggy Thomaksen toinen teos. Hänen bloginsa, Peggyn pieni punainen keittiö, on yksi Suomen suosituimmista ruokablogeista. Aiemmin ilmestynyt Parhaat Kalareseptit (2019).

• Moderni joulu + joulun ruokalahjat • Uusivuosi • Ystäväpäivän illanistujaiset • Laskiaisriehan eväsretki • Pääsiäinen • Lastenjuhlat • Vappu • Valmistujaisjuhlat • Kello viiden teehetki • Juhannus • Kesäpiknik • Grillijuhlat • Rapujuhlat • Saunajuhlat • Sadonkorjuun syysjuhlat • Halloweenjuhlat • Itsenäisyyspäivän cocktailjuhlat

Vappupallo

Voin jo hieman vinkata, että juhlien joukossa on paljon hauskoja teemajuhlia ja uusia vinkkejä kattauksiin. Paljon hyvää ruokaa laidasta laitaan ja ihania mocktaileita sekä drinkkejä. Juhlaruokakirja on rennon juhlijan kirja, jossa juhlien järjestäjäkin saa nauttia vieraiden kanssa, eikä viettää aikaansa vain keittiössä.

Kesäkattaus 2018

Syksyllä sitten juhlitaan isosti ja toivottavasti olette silloinkin menossa mukana. Tiedä vaikka pitäisimme jotkut yhteiset syysjuhlat teidän lukijoiden kanssa. Sitä ennen kuitenkin juhlitaan monet ihanat kevätjuhlat ja kesäjuhlat. Skool elämälle ja juhlille.

♥ Peggy ♥

Lue myös nämä

14 kommentit

Sari 24 huhtikuun, 2019 - 11:30 am

Skål Peggy ❤️
Menossa aina vahvasti mukana!

Peggy 26 huhtikuun, 2019 - 9:25 am

Saan olla niin onnellinen, että olet menossa mukana ja on ollut taas kerran yhteinen taival <3 Kiitos ystävä.

Rouva Sana 24 huhtikuun, 2019 - 11:34 am

Sinä ihana Peggy <3! Olet varsinainen kone. Tuskin ovat suomut ehtineet laskeutua perkaamistasi kaloista kompostiin Kalakirjan laatimisen jälkeen, kun uusi kirja on jo tekeillä. Mahtia Peggy! Muista, että juhlakirja, jos joku, vaatii ilmestyttyään kunnon juhlat ;)…

Ja lämmin kiitos, että kaikilta kiireiltäsi olit mukana myös Bloggaajan käsikirjan synnyttämisessä oman haastattelusi ja tarinasi kertomisen osalta. Olet oiva esimerkki siitä, kuinka määrätietoisella ja tavoitteellisella tekemisellä saa blogin kautta lähes ihmeitä aikaan. Mihin kaikkeen blogi ammatillisesti sinuakin vielä kuljettaa…?

Aurinkoa ja rutkasti tsemppiä kirjarutistuksesi kanssa <3!

Peggy 26 huhtikuun, 2019 - 9:30 am

Kiitos ja oikeastaan tuplakiitos, kun sain olla jakamassa omaa tarinaani myös Bloggaajan käsikirjan sivuilla. en olisi totisesti uskonut silloin muutamia vuosia sitten, minne elämä kuljettaa <3

Oikein ihanaa kirja kevättä ja kesää sinullekin <3

Sari/Saaranlautasella 24 huhtikuun, 2019 - 11:36 am

Ihan mielettömän upeeta! Helppoja, mutta juhlavia reseptejä kaivataan aina. Ja mikä parasta, ohjeita ja vinkkejä kattauksiin, olen myyty.
Vautsi vau, hyvä Peggy <3 <3 <3.
Tuskin maltan odottaa….

Peggy 26 huhtikuun, 2019 - 9:31 am

Kiitos Sari <3

Olen itsekin niin innoissani. Kirjaan tulee paljon ja kaikkea, mikä tarkoittaa minulle ja perheelle juhlan täyteisiä päiviä ja paljon. Ihanaa :)

Hanna-Kaisa/Viikonloppukokki 24 huhtikuun, 2019 - 11:40 am

Hienoa Peggy, onnea! Minä kyllä aavistelinkin jotain tällaista.

Peggy 26 huhtikuun, 2019 - 9:32 am

Oho :) Taidat tuntea minut paremmin kuin luulen ja tällä kertaa madetta ei metsästetä :D Tosin ehkä jotain muuta!

Rita Kokko 24 huhtikuun, 2019 - 1:12 pm

Peggy ??
Aavistelinkin jo jotain, mutta, seuraavaksi odottaisin sinulta kirjaa, jossa kerrot, mitä kaikkea saakaan mahtumaan 24 tuntiin.
Tämäkin kirja löytynee pian keittiöstäni, ihan siitä kalakirjasi kyljestä.
Toivon sinulle paljon voimia ja intoa jakaa meille innokkaille.
Pst. Muikkareita odotellessa.

Peggy 26 huhtikuun, 2019 - 9:34 am

Et arvaa, miten kommenttisi sai minut niin hyvälle tuulelle. Nyt tarvitsisisin sinun apua ja kirjoita sinä se vinkkikirja minulle, nimittäin loppuu tunnit päivästä :D Voimia vielä riittää, koska rakastan kaikkea tätä <3

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua Rita :)

Nanna 24 huhtikuun, 2019 - 3:12 pm

Oot sä maharotoon ! ❤️☺️

Peggy 26 huhtikuun, 2019 - 9:35 am

Niin sinäkin ja ihanat vielä päälle <3 :)

Kati 24 huhtikuun, 2019 - 10:12 pm

Siis wau. Ihan superia ❤️ On taas mitä odotella ❤️ Aurinkoista kesän odotusta ??
-Kati

Peggy 26 huhtikuun, 2019 - 9:36 am

Aivan superia kuulla <3 Kiitos Kati <3

Aurinkoista viikonloppua sinnepäin Suomea :)

Jätä kommentti