Etusivu Grillaus Lohiburger
Lohiburger

Lohiburger

by Peggy

Kaupallinen yhteistyö Hätälä

Tällä kertaa grillissä valmistuu todella herkullinen ja mehukas lohiburger! Lohiburger hurmaa kesäisen raikkaalla maullaan ja mehevällä Hätälän valmistamalla NAUGHTY BRGR Loimulohipihvillä, jonka ovat kehittäneet yhdessä Hätälä ja itse burgereiden kunkku, Akseli Herlevi. Ja sen kyllä maistaa. Pihvi on just eikä melkein täydellinen. Paljon makua, tuhti koko, pysyy grillatessa hyvin kasassa ja kauniskin vielä.

Burger täytetään loimulohipihvin lisäksi mm. täyteläisen rapsakalla fenkolitsatsikilla, punasipulilla, rucolalla, tomaatilla ja chilimajoneesilla. Tällä setillä burgerista ei voi tulla muuta kuin täydellinen kesäherkku, jota haaveilee tekevänsä pian jo uudelleen. Joten eiköhän laitetan grilli kuumaksi, tässähän ehti tulla nälkä.

Lohiburger

NAUGHTY BRGR Loimulohipihvi

Hätälän valmistama maistuvan herkullinen NAUGHTY BRGR Loimulohipihvit löydät K-ruokakaupoista aina huhtikuusta lokakuulle, jolloin grillikausi on parhaimmillaan. Yhdessä pakkauksessa on kaksi 100 g loimulohipihviä, jotka on helppo lämmittää niin grillissä, uunissa tai pannulla tilanteen mukaan. Kivaa lisää ja extramakua pihvi saa sinapinsiemenistä, fenkolista ja kuminasta, joita on ripoteltu pihvin päälle, tuoden sille mielenkiintoisen vivahteen. NAUGHTY BRGR Loimulohipihvi on osa Burgerimies, Akseli Herlevin kehittämää NAUGHTY BRGR -tuotesarjaa, joten kokeilkaa ihmeessä.

Suosittelen kokeilemaan myös mainion makuisia Hätälän Loimutettu lohipihvi Loimu BRGR. Nämä mehukkaat lohipihvit ovat saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa ympäri vuoden. Kesä ja grillaus, ainahan se on mielessä.

Lohiburger
Lohiburger

Vinkki

Valmista ensin fenkolitsatsiki, näin se ehtii maustua jääkaapissa itsekseen juuri oikean makuiseksi. Sillä aikaa viipaloidaan kasvikset, grillataan loimulohipihvit ja annetaan lämpöä sämpylöille. Lopuksi täytetään koko ihanuus!

Lohiburger

4:lle

 1. Leikkaa tomaatti ja punasipuli viipaleiksi. Grillaa pihvit ja sämpylät lämpimäksi.
 2. Kokoa burger niin, että pohjalle tulee ensin fenkolitsatsiki, rucola ja pihvi. Lopuksi tomaatti, punasipuli ja chilimajoneesi.

Fenkolitsatsiki 

 • 100 g fenkolia
 • 10 cm kurkkua
 • 2 valkosipulinkynttä
 • 1 rkl sitruunan mehua
 • 1 dl kreikkalaista jogurttia
 • 1 rkl juoksevaa hunajaa
 • suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

 1. Puhdista ja raasta fenkoli. Raasta kurkku ja purista siitä mehut pois.
 2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä raaka-aineet ja anna maustua viileässä hetki.

Peggyn pieni punainen keittiö
Lohiburger

Jäikö nälkä? Kokeile myös savulohipizzaa grillissä!

Joko seuraat Peggyn pieni punainen keittiön menoa InstagramissaOlisi ihana nähdä sielläkin!

Lue myös nämä

Jätä kommentti