Etusivu Koti ja kattaus Pääsiäisen kattaus, pupuliinan taitteluohje-video

Pääsiäisen kattaus, pupuliinan taitteluohje-video

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Söpöt pupuliinat ilahduttavat pääsiäispöydässä hauskalla ulkonäöllään. Pupuliinoihin et tarvitse muuta kuin isoja servettejä, mustan tussin ja näppärät sormet. Pupuliinat sopivat erinomaisesti aamiaspöytää koristamaan kuin lasten iloksi ruokapöytäänkin. Ilahduta pupuliinoilla pääsiäpöydässä!

Olin tekemässä pupuliinoja, kun perheen taapero halusi osallistua myös puuhaan ja hänen mottonsa oli, mitä ryppyisempi liina sen parempi, Hih, katso ylimmät kuvat! Tämä on hauskaa yhteistä puuhaa myös lapsien kanssa ja lapset voi piirtää vaikka omat pupunsa.

Täältä löydät pupuliinan taitteluohje-videoni!

 

 

 

 

 

 

 

 

Taita servetin kulmat limittäin taakse, niin servetti pysyy hyvin kiinni. Muista mitä suurempi servetti, sen helpompi pupuliinaa on tehdä!

MAUKASTA PÄÄSIÄISTÄ!

Lue myös nämä

6 kommentit

Kati Perälahti 24 maaliskuun, 2015 - 9:10 am

Onpa kiva idea :) ja video :) mukavaa pääsiäisaikaa sinullekkin :)

Peggy 24 maaliskuun, 2015 - 11:33 am

Kiitos Kati! <3 Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinullekin :)

Kati Perälahti 27 maaliskuun, 2015 - 6:26 am

Kiitos :) pikkuhiljaa alkaa lensut helpottaa. Kauan tätä on kestänytkin :/ mutta lomallahan on ollut hyvä potea ;) jospa sitä pääsiäiseksi olisi täysin tervehtynyt ja pääsisi leipomaan oikein kunnolla…silloin viettää myös tämä noita-akka juhlapäivää ;)

Nimetön 27 maaliskuun, 2015 - 8:03 am

Meillä oli myös niin sitkeä flunssa, kesti kolme viikkoa ja kiersi kaikilla. Toivottavasti saat voimasi takaisin ja pääset pääsiäisen viettoon :) Harmi, että lomasi meni pilalle :(

Kakkumonsteri 25 maaliskuun, 2015 - 7:43 pm

Tosi kiva idea! :)

Nimetön 26 maaliskuun, 2015 - 10:17 am

Opin pupun vuosia sitten, bongasin sen jostain lehdestä. Joka vuosi mietin miten ne nyt tehtiin ja nyt päätin laittaa ohjeet blogiin muistiin :D

Kommentointi on suljettu.