Etusivu Jälkiruoka Rento vappumenu illanistujaisiin
Vappumenu

Rento vappumenu illanistujaisiin

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Juhlistimme perheen kanssa pikkuvappuja, johon kokosin herkkubuffetin jokaisen toivetta kuunnellen. Rento vappumenu illaistujaisiin koostui mm. kesän maukkaasta perunasalaatista (oma lempparini) , savulohisalaatista, pekoniparsasta, tortillavuoasta, possupiirakoista (Tikrun brittiherkku) ja tietenkin lasten lemppareista, nauravista nakeista. Makeita suupaloja ei tietenkään unohdettu ja itse tehdyt mehevät munkkirinkelit saivat kunniapaikan. Osan munkeista valmistin pieniksi palluroiksi, jotka pyörittelin sokerissa. Osasta tein perinteisiä munkkirinkeleitä, jotka dippasin sokerikuorrutteeseen ja koristelin strösseleillä. Pikkuvappujuhlat olivat vertaansa vailla ja pitää todeta, että pikkuvapusta otetaan meidän perheessä tästä lähtien perinnejuhla.

Vappumenu

Pikkuvappujuhlat

Nyt joku varmaan miettii mitkä ne on? No tuota, en oikein tiedä itsekkään, mutta vietetään sitä pikkujoulujakin talvella melkein maratonina, niin miksei pikkuvappujakin. Vappujuhla on mielestäni yksi parhaimmista juhlista. Kevät, värikkäät vappuhärpäkkeet, pieni hassuttelu, yhdessäolo, hyvä ruoka ja juoma, mikä olisikaan sen parempaa. Miksi siis vappua ei voisi juhlia monta kertaa? Niinpä juhlistan pikkuvaput alkaneeksi!

Munkki resepti

Katso miten saat tehtyä vappujuhliin leijuvat ilmapallot!

Vappupallo

Vappu

Vappuruoka

Jos pitäisi valita yksi salaatti , mitä saa elämässään maistella, se olisi ehdottomasti kesän maukas perunasalaatti. Teen sitä yleensä ison satsin ja kauhistelen, kuinka paljon sitä taas tuli tehtyä. Kun haarukoin viimeistä perunan palaa, myhäilen tyytyväisenä. Joka kerta kaikki vaan katoaa mystisesti. Niin hyvää se siis on!

Perunasalaatti resepti

Rento vappumenu illanistujaisiin

 

 

Vappumenu

Vappujuhla

Lue myös nämä

Jätä kommentti