Etusivu Lifestyle Keittokirja, haaveista totta
KEITTOKIRJA, HAAVEISTA TOTTA

Keittokirja, haaveista totta

by Peggy

On juhannusviikko ja olen yhtä hymyä. Iloitsen, nauran ja hyppelen riemusta. Pienen onnen kyynelkin taitaa vieriä poskelle, olen nimittäin saanut juuri tietää, että haaveistani tulee totta. Saan kirjoittaa keittokirjan! Sellaisen kirjan, joka on tehty suurella rakkaudella ja rakkaudesta ruokaan. Kesä menee kirjaa tehdessä ja myhäilen itsekseni. Moni luulee, että lomailen. Ehei, väärä luulo. Teen ruokaa kattilat ja pannut kuumina, vaikka ulkona ja sisällä on yli 30 asteen helle. Päätä huimaa ja siltikään lämpöaalto ei haittaa, olen niin tarmoa täynnä. Keittokirja, suuri pitkäaikainen haaveeni, täältä tullaan eikä meinata.

KEITTOKIRJA, HAAVEISTA TOTTA

Keittokirja, haaveista totta

En voi vieläkään uskoa, että haaveistani tuli totta. Ensi vuonna siis ilmestyy esikoiskirjani, jonka sivuilla on lähes 100 reseptiä. Toivon kirjani olevan inspiraatiota ihan jokaiselle ruokaa rakastavalle.

Kirjasta löytyy reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin, unohtamatta illanistujaisia ja rentoa yhdessäoloa saman pöydän ääressä. On klassikoita, kutkuttavia uusia makuyhdistelmiä ja kaikkea siltä väliltä. On kasviksia, kalaa, kastikkeita, lämpimäisiä…. Kerron kirjan nimen ja aiheen tuonnempana, kun julkaisupäivä lähenee. Nimittäin jotain muutakin hienoa on silloin luvassa.

 

Kirjan kirjoittaminen

Ihana perheeni Walesin tikru ja lapset ovat tsempanneet minua koko kesän ja syksyn kirja-projektissani. Aina välillä he ovat palauttaneet minut maan pinnalle, jos meno on alkanut näyttämään liian vauhdikkaalta. Ruokaa on tehty, maisteltu ja taas tehty. Kotiraati on ollut todella rehellinen, joten onnellisempi en voisi olla. Kirjan reseptit ovat hioutuneet ja oloni on alkanut vihdoin olemaan levollinen. Viimeksi eilen lähti iso pino materiaalia eteenpäin. Jännittää mielettömästi, enkä malttaisi jaksaa odottaa lopputulosta!

Siskoni ja äitini ovat olleet suuri apu kirjaa kirjoittaessani. Heiltä olen saanut rehellisen mielipiteen ja tsemppausta projektissa eteenpäin. Ilman hyvää ystävää kirjasta ei olisi myöskään tullut mitään, kiitos Sari kaikesta! Olet huippu!

Erityiskiitos teille lukijoille! Olette inspiraationi ja suuri ilo. On kunnia tehdä ruokaa kanssanne yhdessä!

Tänään pidän kesän jälkeen muutaman päivän lomaa ja lähden kotoa tuulettumaan. Nauttien ja olemalla vain rennosti, ilman työhommia. Viikonloppuna osallistutaan talkoisiin, haravoin lehtiä maasta, syön eväitä ja nautin syksystä.

Päivä kerrallaan ja kohti uusia haaveita.

-Peggy-

 

Lue myös nämä

16 kommentit

Suvi 18 lokakuun, 2018 - 2:39 am

Sulla on aivan mahtavia juttuja ja siksipä haluan ehdottaa sinulle jotai uutta kivaa ?käy tsekkaa sivut.www.kotigastromi.fi Meiltä löytyy oikeasti tuoreet ja maukkaimmat tuotteet myös allergikoille. Ota yhteyttä joko yv,puhelimitse 0469360248 tai sähköpostitse suuvi. Seppanen@gmail.com

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:04 pm

Kiitos Suvi ilahduttavasta kommentistasi :) Käyn sivuilla kurkkimassa ja viestitellään sen jälkeen. Ihanaa viikkoa! -Peggy-

Sari 18 lokakuun, 2018 - 8:20 am

Kiitos Peggy ❤️ On ollut ilo saada kulkea mukana tätä matkaa kanssasi.
Kiitos luottamuksesta ja kiitos ystävyydestäsi ❤️

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:06 pm

Kiitos sinulle Sari <3

Olen todella onnekas, että olet ystäväni. Ilman sinua, en olisi selvinnyt uusista haasteista nauraen, laulaen ja välillä...... you know :D

Annin Uunissa 18 lokakuun, 2018 - 8:43 am

Ihnaa Peggy! Nauti lomapäivistä <3

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:07 pm

Kiitos Anni <3 Lomapäivät meni talkoissa ja kotia siivoten, ihanan arkisissa asioissa. Senpä vuoksi tilasin miniloman, jossa meinaan oikeasti lomailla :D

Satu 18 lokakuun, 2018 - 8:43 am

Voi miten mahtava uutinen!!!! Nyt tiedän mitä taas odottaa..Se kirja on ihan pakko saada!!!!! Jihuuuuuu olen iham intopiukeena vuoksesi ❤️

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:09 pm

Ihana kuulla Satu <3 Kiitos kommentistasi, lämmitti mieltä toden teolla. Odotellaan yhdessä :)

Hanna-Kaisa/Viikonloppukokki 18 lokakuun, 2018 - 11:21 am

Hienoa Peggy, onnea! Jään odottamaan mitä tuleman pitää.

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:10 pm

Kiitos Hanna-Kaisa. Kun sen made saatiin lopulta pöytään, alkoi kirjan viimeiset sivut valmistua :D

Luomulaakson Maria 18 lokakuun, 2018 - 9:41 pm

Onpa mahtava uutinen! Onneksi olkoon! Nyt odotan vesikielellä ja sormet syyhyten, että pääsen kirjaasi lukemaan. Se ei voi olla mitään muuta kuin ihanan upea!

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:11 pm

Kiitos Maria <3 Ihana kuulla, nämä ruoat varmasti maistuvat teidänkin perheessä. Mukavaa syksyä teille!

Kati 19 lokakuun, 2018 - 8:50 am

Siis ihan mahtavaa ❤️❤️ mä jo niiiiin mielessäni ahmin siun kirjaa. Huippua!! Onnittelut ❤️

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:12 pm

Ihan kuulla Kati <3 Olen niin laittanut kirjaan koko sydämeni ja toivon sen välittyvän sivuilta. Helmikuussa viimeistään päästään yhdessä lukemaan sitä :)

Minka 22 lokakuun, 2018 - 10:02 pm

Voi miten hienoa! Onnea hurjasti! :)

Peggy 22 lokakuun, 2018 - 10:13 pm

Kiitos Minka :) Kyllä jännittää tämä odottelu.

Jätä kommentti