Etusivu Matkailu Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde
Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde

Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde on tullut tutuksi tänä kesänä. Varasimme alueelta kesäkuun alussa perheellemme ja asuntoautollemme yhden kuukauden paikan viime vuoden positiivisten kokemusten perusteella.

Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde

Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde lasten suosikki

Kuninkaanlähteen caravanalue tunnetaan lapsiperheiden suosikkina, eikä ihme. Tekemistä löytyy ihan kaiken ikäisille. Ulkoa löytyy mm. monipuolinen leikkikenttä, trampoliini, polkuautot, pienoisgolf, monitoimiareena, lukutupa, grillikota, laavu ja maauimala vesiliukumäkineen. Sisätiloissa lapset (nuortennurkkaus) voivat myös leikkiä, lukea, pelata biljardia tai ilmakiekkoa. Lapsiperheelle viihtyvyys tulee ykkösenä. Kun lapset viihtyy, viihtyy myös aikuiset.

Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde
Kuninkaanlähde trampoliinit
Polkuauto

Leirintäalue

SFC Kuninkaanlähde on mäntymetsän rakastajan unelma, nimittäin mäntyjä riittää ja käpyjen ropinaa. Mäntyjen ansiosta turvavälit naapuriin ovat useimmiten reilut ja mukavan väljät. Näin saa olla omissa oloissaan, jos niin haluaa.

Leirintäalueelle on 250 sähköpaikkaa ja tilaa 350 matkailuajoneuvolle. Alueelle pääsee myös isommalla kalustolla matkailijat ja busseille on oma paikkansa. Paikat sijaitsevat eri tasoilla, joten voit kysellä niitä oman mieltyksen mukaan. Aktiiviteettejen keskeltä ja läheltä uimalaa tai rauhallisemmilta alueilta, kuten yläkodan suunnalta.

Alue on siisti ja viihtyvyyteen on panostettu. Emme löytäneet kuukauden aikana moitteen sanaa mistään. Huoltorakennus, keittiö, kemssa, kierrätyspiste, ajokaivo ym. hyvin toimivat ja näppärästi käytettävissä.

Yhden kuukauden paikka SFC Kuninkaanlähde

Yhden kuukauden paikka oli meidän valinta, koska teimme koko sen ajan etätöitä asuntoautossa. Tarvitsimme rauhaisan leirintäpaikan ilman matkustelua tai isäntävelvoitetta. Saimme esittää toiveen paikasta ja meidän onneksemme juuri kyseinen alue oli vapaana.

Ennen paikan ottamista asensimme autoon sähkömittarin, koska se oli paikalle edellytys ja tuli myös lopuksi halvemmaksi meille. Paikan hinta oli 290 € + sähkö. Sähkölle hintaa tuli 30 päivän aikana vajaa 47 €. Uimalamaksu kuuluu Kuninkaanlähteellä leiriytyjälle samaan hintaan, kuin myös kaikki lasten aktiiviteetit. Pienoisgolf, maastopyörä, frisbeegolf ja muutama muu väline maksavat erikseen jokusen euron.

Miten aika kului?

Aika kului todella nopeasti. Jokaisella perheenjäsenellä oli omat suosikkinsa alueella. Tyttärestä tuli vesipeto, poika löysi monta skuuttaamisesta innostunutta kaveria, Tikru kävi pyörälenkeillä ja minä…. noh, grillasin kuin viimeistä kesäpäivää.

Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde

Leirintäalueen kioskilla käytiin melkein joka päivä ja siitä tuli nuoremmalle lapselle tärkeä juttu, kun sai muutaman kolikon ja valita jotain ikkunan takaa. Alueella vieraili myös kauppa-auto ja erilaisia ruokamyyjiä. Tulipahan iloisen nostalginen olo.

Leirintäalue SFC Kuninkaanlähde

Ainoa mihin meinasin välillä tuskastua kuukauden aikana oli……. ei, ei naapurit, ei lapset tai oma mies, vaan paarmat. Niitä lenteli paljon ja ne olivat innokkaina ihossa kiinni varsinkin uimalassa. Muuten kuukausi menikin mukavasti.

Perheen kanssa tultiiin juuri reissusta kotiin ja lapset kysyi, mennäänkö vielä tänä kesänä ”kunkulle” uudelleen? Kyllä, me viihdyttiin.

Mutta nyt pestään pyykit ja matka jatkuu kohti rannikkoa Pohjanmaalle ja siitä ylös joulupukin naapuriin.

Kurkista myös viime vuoden reissukesään.

Seuraatko jo  Peggyn pieni punainen keittiön menoa myös Instagramissa!

Lue myös nämä

Jätä kommentti