Etusivu Arkiruoka Lukijoiden TOP 10 reseptit

Lukijoiden TOP 10 reseptit

by Peggy

Lukijoiden TOP 10 reseptit ovat nyt listattuna ja sieltä löytyy monta uutta yllättäjää ja ruokasuosikkia vuodelle 2019. Igorin kana on vuodesta toiseen Peggyn pieni punaisen keittiö -blogin suosituin resepti, kuten viimekin vuonna. Igorin kanan lisäksi lukijoiden listalta löytyy monta omaa suosikkiani, kuten BBQ-ribsit uunissa, joita voi herkutella ympäri vuoden. Itse tehdyt kananugetit, jonka jälkeen kaupan nugetit ei enää maistu niin hyviltä. Listalta löytyi myös monta yllätystä, kuten paahdettu kurpitsakeitto, mehevä pannupizza, lasten suosikkiruoat, pekoniparsa ja omenainen marja-aroniahillo. Unohtamatta jo klassikoiksi tulleita karamellisoituja punasipuleitapaholaisen hilloa ja lihapullavuokaa, joka pääsi kuin bonuksena listan hännille roikkumaan.

 

 

Listaa katsellessani huomaa, että arki- ja kotiruoka maistuvat yhä. Niin liha-kuin kasvisruoat. Käsi kädessä arkiruoan kanssa menevät viikonlopun helpot ja nopeat herkut. Lisukkeita listalla on myös yllättävän paljon. Löytyikö listalta yhtään sinun suosikkiasi?

Oma ruokavuosi 2019 muuttui siinä määrin, että kalaa ja kasviksia tuli syötyä entistä enemmän. Perunarakkaus säilyi ja brittiruokaa löytyi ruokapöydästä tasaisin väliajoin. Juhlaruokakirjaa tehdessä, tuli myös herkuteltua hitusen enemmän ja innostuin erilaisista juomista. Porsaan lihaa ja punaista lihaa vähensin huomattavasti ja ehkä myös broilerin syöntiä, edellisiin vuosiin verrattuna.

Tämä vuosi tuo varmasti tullessaan paljon perus arkiruokaa, ihania viikonlopun herkkuja, leipomuksia ja brittiruokaa. Maaliskuussa heittäydytään myös uusille fiiliksille kolmannen kirjani myötä, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Tahdon erityisesti kiittää teitä kaikkia lukijoita ♥ Kiitos, kun olette menossa mukana. Kommenttinne, kysymykset, vertaistuki, kokemusten jakaminen ja uudet inspiraatiot ovat suuri elämän suola ja joka päivän ilon aihe. Rakkaus ruokaan ja yhdessä sen tekemiseen on ihanaa!

Oikein herkullista ja hyvää uutta vuotta 2020!

-Peggy-

 

 

Lukijoiden TOP 10 reseptit

  1. Igorin kana 

Peggyn Igorin kana

 

 

2. BBQ-ribsit uunissa

Cola ribs

 

3. Kananugetit

kananugetit

 

4. Paholaisen hillo

Paholaisen hillo resepti

 

5. Pekoniparsa

 

Pekoniparsa

 

6. Karamellisoidut punasipulit

 

7. Paahdettu kurpitsakeitto

Paahdettu kurpitsakeitto - resepti

 

8. Omenainen marja-aroniahillo

 

 

9. Lasten suosikkiruoat

Lasten suosikkiruoat

 

10. Mehevä pannupizza

Mehevä pannupizza

 

Ja lopuksi vielä ihanan menevä lihapullavuoka, joka löytyi listalta 11.

 

Joko seuraat? ♥ Peggyn pieni punainen keittiö Instagramissa ♥ Olisi ilo nähdä myös siellä.

Lue myös nämä

Jätä kommentti