Etusivu Lifestyle Peggyn pieni punainen keittiö 5 vuotta
Crudité

Peggyn pieni punainen keittiö 5 vuotta

by Peggy

Tänään tulee tasan viisi vuotta, kun tempauduin täysin tietämättömänä tähän uskomattomaan blogimaailmaan. Ennen sitä, en ollut koskaan lukenut yhden yhtään blogia, en edes tiennyt mikä blogi on. Monen sattuman summana, aloitin kirjoittamisen ja kuvien räpsimisen meidän arjesta. Niiden oli tarkoitus tavoittaa ystävät ja sukulaiset, erityisesti Walesissa asuvat isovanhemmat. Kirjoitin siinä uskossa, että vain ne ihmiset näkevät julkaisuni, kenelle osoite on annettu. Muistan vieläkin, kun kuukaudessa blogia oli lukenut 28 ihmistä, miten ilahduinkaan. Eräänä päivänä lukema nousi satoihin ihmisiin ja olin varma, että koneeseeni oli iskenyt virus! Soitin hätääntyneenä tukihenkilölleni ja kerroin ongelman. Hän naurahti ja kertoi, mitä blogi tarkoittaa. Ensi järkytykseltä selvittyäni ja monen kuvan poiston jälkeen ajattelin asiaa uudelleen ja naurahdin itsekin. Päätin jatkaa blogin kirjoittamista, mutta hieman eri tyylillä ja niin blogistani tuli ruokablogi.

Crudité

Suuri blogiseikkailu, haasteita ja hauskuutta

Siitä se sitten lähti, suuri blogiseikkailu ruoanlaitosta rakastavalle suurperheen kotiäidille. Blogin kirjoittamisesta on tullut minulle vuosien saatossa tärkeä reseptikirja, joka elää omaa elämäänsä ja kaiken tämän olen saanut jakaa kanssanne. Olen onnekas, sillä olen saanut teistä lukijoista blogiystäviä, kenen kanssa jakaa kokemukset, ideat, onnistumiset ja epäonnistumiset. Kaunis kiitos teille kaikille, yhteisestä ruoanlaiton ilosta.

Intohimoni ruoanlaittoon on pysynyt, lempiruokani Igorin kana (terkkuja Igorille) on jäänyt sydämiin ja nälkä paino on kasvanut syödessä. Olen haastanut itseäni ruoanlaitossa, uusien makujen ja kokeilevan keittiön hauskoissa sattumuksissa. Välillä olen tuntenut itseni liian tylsäksi ruoanlaittajaksi, koska reseptit ovat suurimmaksi osaksi arkista kotiruokaa. Se on kuitenkin meidän perheen rehellistä ruokaelämää, joten mitä sitä kaunistelemaan. Ruokatottumukset ovat kuitenkin hieman muuttuneet ajassa. Resepteistä löytyy nykyään enemmän kasviksia ja enemmän kalaa.

Ruoanlaiton ohella valokuvaamisesta on tullut mieleinen harrastus ja samalla haaste, jota yritän oppia joka päivä enemmän. Herkullisen ruoan vangitseminen valokuvalle ei ole minulle aina helppoa, mutta pienin askelin eteenpäin. Mikä parasta, nykyään ruokani jo tunnistaa valokuvasta. Alkuaikojen kuvista joudun itsekin arvaamaan, mitä lautasella on.

Varsiparsakaali

Bloggaaminen on mahdollistanut minulle paljon uusia mahdollisuuksia. Yksi tärkeä askel blogimatkallani oli päästä Blogirinki Median tiimiin. Blogiringissä tapasin ensimmäisen ruokablogiesikuvani Liemessä Jennin, sain sieltä monta ystävää, tukea, oppia ja ensikosketuksen sisältömarkkinointiin. Sen jälkeen moni asia muuttui hyvään suuntaan ja tulevaisuus näytti ruokatäyteiseltä.

Olen ollut aina todella huono käymään kutsuilla, kekkereissä tai blogitapahtumissa, mutta muutaman kerran on tullut yllätettyä itsensäkin. Esimerkiksi silloin, kun kilpailin Kari Aihisen rinnalla ihanaa ystävääni Veeraa ja Vappu Pimiää vastaan MTV3 Kädettömät kokit– ohjelmassa. Pitäessäni ammattiopistossa kursseja tai esiintyessäni tapahtumassa itse.

Mukava yllätys oli vajaa vuosi sitten, kun blogini sijoittui Suomen suosituimmaksi ruokablogiksi huhtikuussa, 2017 Cision. Olen saanut myös monta mieleistä yhteistyökumppania esim. Hätälä Oy, jonka kanssa olen tehnyt herkullisen inspiroivia reseptejä viime vuodesta lähtien. Vajaa 3 vuoden ajan toimin K-ruoka ruokabloggaajana, vuoden Indieplacen tiimissä ja nykyään olen itsenäinen ruokabloggaaja.

Kiinalaista ruokaa

Kaksi vuotta sitten rakkaasta harrastuksesta tuli minulle työ, yksityisyrittäjäna ja ruokavaikuttajana. Aluksi jännitin, miten selviän yrittäjänä, muutunko ihmisenä, äitinä, ruoanlaittajana tai blogin kirjoittajana. Mietin myös miten ehdin pyörittämään omaa yritysta ja olla kotiäitinä samaan aikaan, kun Walesin Tikrunkin työ vie usein ulkomaille. Onneksi tuli murehdittua turhaan, sillä asiat ovat lutviutuneet suht hyvin kokonaisuutena, vaikka ajankäyttöä olen joutunut harjoittelemaan useasti. Ruokablogi veisi nimittäin 24/7 ihan helposti, jos rajoja ei asettaisi itselle.

Olenko muuttunut ihmisenä? Enpä taida, koska en osaa olla mitään muuta kuin oma itseni. Peggy, lady in the house ja pienen punaisen keittiön emäntä, joka tykkää helposti valmistuvasta arkiruoasta ja viikonlopun spessuista teemajuhlista kauniiden kattausten kera.

Ruokabloggaajan kokopäivätyö

Olen saanut monta viesti teiltä lukijoilta, jossa toivotaan tietoa työpäiväni sisällöstä. Työpäiväni ovat aina erilaisia ja teen töitä melkeinpä aina viikon jokaisena päivänä. Pähkinänkuoressa päivä sisältää asioita ruoanlaitosta valokuvaamiseen, reseptiikan suunnittelusta reseptiikan ja videoiden tekoon. Paljon paperi- ja tietokonehommia, puhelinpalavereita, tapaamisia, edustamista, tapahtumia, somettamista, aivojen raksuttamista aamusta iltaan, järkyttävän paljon tiskaamista, keittiön siivousta ja herkuttelua.

Kaikki reseptit ja videot ei päädy omaan blogiini. Teen paljon reseptiikkaa asiakkaille, joista voi inspiroitua lehdissä, kaupoissa jaettavissa reseptivihkosissa, nettisivuilla ja reseptivideoilla. Asiakkaille tehdyille resepteillä mahdollistan yritykseni olemassaolon ja saan voita leivän päälle.

Työpäiväni

Kerron teille nyt eilisestä työpäivästäni, johon kuului yksi nopea ja helppo resepti blogiin.

 

8.00- Vein lapset kouluun ja päiväkotiin. Sieltä tullessani nappasin teekupin koneeni eteen. Tarkistin sähköpostit ja sosiaalisen median. Vastaan viesteihin ja nappaan lyhyen videon Instagram storyyn. Teen kaksi tarjousta asiakkaalle.

10.00- Reseptiikan suunnittelua ja kirjoittamista. Valitsen astiat, tekstiilit ja stailaan kuvauspaikan tulevaan kuvaan varten.

11.00- Itse ruoanvalmistus ja reseptin lopullinen kirjaaminen. Ruoan asettelu astioihin ja viimeistely.

*Aikatauluun vaikuttaa paljon ruoanvalmistuksessa käytetty aika. Esimerkiksi pataruoan valmistus vie monta tuntia eli muutama kuva otetaan alussa raaka-aineista ja loput kuvat vasta tuntien päästä, kun pataruoka on valmis. Lisävalaistusta ja stailaamista joutuu miettimään luonnonvalon ja kellonajan mukaan, joka vie hieman enemmän aikaa ja tuo haastetta.

12.15- Valokuvaaminen, joka joskus menee soljuvasti ja joskus todella tuskahiki otsalla, kun ei saa vangittua juuri oikeanlaista tunnelmaa. Tavaroiden takaisin laitto kaappeihin.

12.45- Yritän pikaisesti raivata keittiötä tiskeistä, että päästään lapsien kanssa syömään.

13.00- Lapsien haku koulusta ja päiväkodista. Syömme ja vietämme aikaa, kunnes Tikru tulee töistä.

16.00- Asiakkaan kanssa pikainen puhelinpalaveri ja samalla varmistus, viikonloppu menee töitä tehden.

17.00- Tikrun tullessa kotiin, aloitan valokuvien esikatselun ja valikoin parhaat otokset. Kuvakäsittelen valitut kuvat ja tallennan ne valmiiksi blogiin. Kurkkaan vielä somet uudelleen.

18.00- Lähden kauppaan ostamaan seuraavan päivän reseptiin käytettävät raaka-aineet.

19.00- Lasten iltapala ja iltapuuhat.

20.00- Kirjoitan blogitekstin valmiiksi ja käyn päässäni vielä kaiken tulevan läpi uutta päivää varten.

21.00 Venyvä ja joustava työpäivä pulkassa tai noh, vielä yksi Instagram story- klippi ja se on siinä.

Lukijoiden kysymykset

 

Olen saanut teiltä lukijoilta aivan ihania kysymyksiä, johon nyt vastailen.

 

  • Koska innostuit kokkaamisesta ja mikä on mieluisin raaka-aine josta laitat ruokaa? Luotatko omaan näppituntumaan vai oletko reseptien tiukka tulkitsija? Jos saisit matkustaa ajassa taaksepäin vaikka 1900 luvun alkuun ja siihen makumaailmaan niin mikä se olisi?

-Innostuin 18 vuotiaana ja peruna on mieluisin raaka-aine. Edullinen, josta saa mausteilla eri variaatioita helposti. Luotan näppituntumaan ja meinaan usein unohtaa kirjoittaa resepteihin tarkat määrät. Jos matkustaisin ajassa, haluaisin viettää päivän isoisoäidin ruokapöydässä ja nähdä miten niinkin pienillä määrillä selvittiin arjessa.

 

  • Olitko jo pienenä tyttönä kiinnostunut kuinka innokkaasti kokkailuista? Vai minkä ikäisenä sait ”innostus piikin” kokkailuun?

-Innostuin 18 vuotiaana, ensimmäisen lapseni syntymän jälkeen, kun oli ns. pakko. Siitä asti olen pitänyt ruoanlaitosta paljon.

 

  • Joutuvatko perheesi Samariini kuurilla olemaan useasti, kun ihania kokkauksiasi syövät

-Ei joudu, mutta minä itse olen saanut muutaman kerran pahan ruokamyrkytuksen. Kerran katkaravuista ja kerran vanhasta lihasta. Minä olen se ns. koekaniini ja perhe nauttii kermat kakun päältä.

 

  • Miten miehesi kotimaa vaikuttaa kokkailuusi vai vaikuttaako se?

-Walesin tikrun kotimaa vaikuttaa paljon, varsinkin juhlapyhinä. Walesilaiset perinneherkut, omnon.

 

  • Mikä innosti sinua pitämään ihanaa blogiasi?

-Rakkaus ruokaan ja te kaikki ihanat lukijat!!! <3

 

  • Mistä saat inspiraatiot kaikkiin ihaniin resepteihin

-Ruoakaupan tarjouksista, sesongin raaka-aineista ja teistä, ihanista lukijoista!

 

Valkosuklaa-vadelmamuffinit resepti

Kiitoksen paikka

Kiitos te ihanat lukijat. Mun rakas perhe, Tikru, lapset ja tytär, joka on blogiapunani. Äiti, joka inspiroi minua vuodesta toiseen ja systeri, joka jaksaa tsempata ja oikolukea mun hassut tarinat. Kiitos yhteistyökumppaneille inspiroivista yhteistöistä. Kiitos ystävät, että ootte olemassa. Kiitos blogikaverit, erityisesti Sari ja Veera. Kiitos Timo, kun kannustit jatkamaan, show must go on. Kiitos Igor, herkullisesta reseptistä! Hymyilyttää hieman tämä minun kiitospuhe, mutta oikeasti olen niin kiitollinen ja nöyränä tästä kaikesta. Elämä ruokabloggaajana antaa minulle paljon.

 

Arvonta

Synttäreiden iloksi arvon tuotteita, joita olen ostanut teitä ihania lukijoita ajatellen. Palkintoina on Illallis tarinoita- kirja, essu (mikä minullakin on yllä olevassa kuvassa), keittiöpyyhkeitä, pöytätabletit, muffinivuokia, sokeriruusuja, kahviliinoja, ostoslista- vihkonen, tiskirättä ja patalappuja. Palkinnoista teen muutaman pikkupaketin ja lähetän voittajille.

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi kommenttilaatikkoon. Tietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Arvontaan voit osallistua 7.2.2018 saakka. Onnea arvontaan!

Lue myös nämä

69 kommentit

Veera Valta 31 tammikuun, 2018 - 8:21 am

Valtaveera@gmail.com
Mukana arvonnassa. ihana blogi

Heli 31 tammikuun, 2018 - 8:38 am

Kiitos näistä vuosista, olet antanut paljon kokeilemisen arvoisia reseptejä ja inspiraatiota arkiruokailuun :)

Outi Metso 31 tammikuun, 2018 - 8:53 am

Onnea!

Maritta Salmelus 31 tammikuun, 2018 - 9:12 am

Hieno blogi ja todella hyviä ruokareseptejä??

Sari 31 tammikuun, 2018 - 9:22 am

Paljon onnea Peggy ja blogi! On ollut ihana löytää sinut ja saada sinusta hyvä ystävä. Olet ihana valopilkku niin ihmisenä, samoin myös blogisi <3

Pauliina 31 tammikuun, 2018 - 9:23 am

Uusia kokkailukokemuksia odotellen.
Onnea blogille. Lepposaa kewään odotusta.

Helena Svensk 31 tammikuun, 2018 - 9:26 am

Onnittelut! Ja tsemppiä jatkoon!

Pirjo Westphal 31 tammikuun, 2018 - 9:39 am

Paljon Onnea ?! Pidän ohjeistasi ??

Anne Forstén 31 tammikuun, 2018 - 9:45 am

Onneksi olkoon Peggy! Blogisi antoi minulle inspistä oman blogini aloittamiseen. Ölen ikävä kyllä laiska kommentoimaan postauksia! I’m working on it!

Sanna Nurmi 31 tammikuun, 2018 - 10:04 am

Ihana, huväntuulinen blogi ☺

Viikonlopppukokki 31 tammikuun, 2018 - 11:13 am

Onnea 5-vuotiaalle! Blogiasi on ilo lukea. Osallistun arvontaan.

Liisa Siirtola 31 tammikuun, 2018 - 11:22 am

Pirtsakka ”emäntä” ja positiivinen blogi :)

Hannu Räty 31 tammikuun, 2018 - 11:32 am

Onnea Peggylle ja Blogille ) mukana arvonnassa

Katja 31 tammikuun, 2018 - 12:01 pm

Täältä on monta ihanaa ruokaa löydetty mm igorin kana ❤️ Tänään on kokeilussa juhlava lohipata
Edelleen ainoo ruoka blogi mitä luen

Mira 31 tammikuun, 2018 - 12:25 pm

Blogisi on kyllä aivan huikea inspiraation lähde keittiössä! Kiitos, että jaksat kirjoittaa blogia vuodesta toiseen ja onnea jo pitkästä blogitaipaleesta! :)

Minka 31 tammikuun, 2018 - 1:03 pm

Hurjasti onnea 5-vuotiaalle blogille! :)

Leena K 31 tammikuun, 2018 - 2:09 pm

Kiitos todella hyvästä blogista. Ilolla seurannut jo vuosia ? Igor on muuten parasta ?

Nanna 31 tammikuun, 2018 - 2:29 pm

Onnea ihana Peggy! Olet tehnyt viidessä vuodessa huiman uran lähtötilanteesta tähän päivään. Sinussa on sitä tervettä hulluutta ja heittäytymistä, jota löytyy kaikilta luovilta tyypeiltä. I don’t know how you do it! Just don’t stop!

Lilli 31 tammikuun, 2018 - 2:33 pm

Onneksi olkoon Blogin 5v johdosta. Olen seurannut sinua Instassa ja sitä kautta blogiin jo hyvän aikaa. Kiitos hyvistä resepteistä ja muusta mukavasta mitä jaat meidän kanssamme. Hyvää jatkoa?

Jael 31 tammikuun, 2018 - 2:45 pm

Paljin onnea 5-vuotiaalle blogillesi, ja sinulle.Jotenkuten tuntui että olet ollut täällä blohistaniassa kauemminkin kuin 5 vuotta???

Merja 31 tammikuun, 2018 - 4:04 pm

Onnittelut ihanalle ja inspiroivalle emännälle! Mukana arvonnassa ;)

Kati 31 tammikuun, 2018 - 5:47 pm

Voi Peggy. Ihana on olla mukana ja seurata sinun makoisia reseptejäsi ja toteuttaa myöskin niitä. Ja isot onnittelut virtuaalihalauksen kera viisi vuotiaalle blogillesi. Huippua! Jatka samaan malliin ❤️ ja tuo Igor..se se vasta on parhautta..meidän perheen suosikkia. Lupasin tehdä tyttärelle sitä kun talvilomalla menen visiitille Helsinkiin ❤️
-Kati

Kati 16 helmikuun, 2018 - 2:46 pm

Kiitos Peggy ❤️?

Sinikka 31 tammikuun, 2018 - 5:48 pm

Onnea 5-vuotiaan blogin johdosta!

Piia Raisiola 31 tammikuun, 2018 - 5:50 pm

Heittäytyminen blogimaailmaan on kannattanut, paljon onnea! Vinkkejä ja reseptejä olen minäkin saanut monet ?

Ida H. 31 tammikuun, 2018 - 6:05 pm

Kiitos kivasta blogista, kauniista kuvista ja maukkaista resepteistä ?

Heli Malmi 31 tammikuun, 2018 - 6:20 pm

Onnittelut!

malmiheli@gmail.com

Satu 31 tammikuun, 2018 - 7:15 pm

Onnea vielä tätkin kautta <3
Kuvasi ovat nykyään herkullisia, välillä voisin nuolla näyttöruutua ;D Itsekin harrastekuvaajana tiedän tunteen, kun haluaa oppia ja myös tunteen kun onnistuu.
Blogiasi on mukava lukea ja niistä saa kivasti vinkkejä mitähän kokkais.
Ja sinun pirteytesi on tarttuvaa, kiitos <3
Jatka samaan malliin!

Terhi 31 tammikuun, 2018 - 7:32 pm

Ihana sinä <3….on ollut ihana tavata ja nähdä miten olet luonut upean uran ruoan parissa. Keep on going!

Anne Leinonen 31 tammikuun, 2018 - 7:46 pm

Hei ihana tyttäreni ja onnea. On todella kiva, että kotiruoka silloin sinun lapsuusvuosista on jatkunut ja kehittynyt blokiisi!
Terveisin åiti

Katja Salin 31 tammikuun, 2018 - 8:18 pm

Paljon onnea Peggy & punainen keittiö =) Olen seurannut blogiasi nyt n. 3v. & paljon on löytynyt ihania ohjeita.Osa on kokeiltu & osa on vieläkin kokeilematta, mutta koskaan ei ole tullut pettymystä.Paljon, paljon vuosia lisää <3

Miia Pihlajaviita 31 tammikuun, 2018 - 9:02 pm

Kiitos ja nam ?

Eve 31 tammikuun, 2018 - 9:54 pm

Ihanan oloinen blogi, tulin vasta kurkkimaan mutta eipä taida jäädä kertaan ensimmäiseen ? Onnittelut viis vee taipaleesta!
eveliina.lannisto@gmail.com

Katri 31 tammikuun, 2018 - 10:37 pm

Paljon onnea ja kaikkea hyvää sekä kaunista jatkossakin <3.
Kiitos ihanista ohjeista ja niin kotoisasta blogista :).

Eve 31 tammikuun, 2018 - 11:08 pm

Onnea ja kiitos mukavista ohjeista!
Mukana arvonnassa ?

Oona 1 helmikuun, 2018 - 12:09 am

Onnea! Ja kiitos pirteästä ja monipuolisesta blogista :) mukana arvonnassa!

Kaura 1 helmikuun, 2018 - 12:39 am

Onnea blogisynttärinä. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle =) Kivaa lukea postauksiasi.

Annin Uunissa 1 helmikuun, 2018 - 9:17 am

Paljon onnea Peggy! Aina ihana lukea kun joku muukin on aloittanut blogin tietämättä mikä blogi on tai lukematta yhtään blogia ennen sitä :D Nyt tuntuu siltä, että miten se on ollut mahdollista? Kaikkea hyvää tuleville vuosille, teet upeaa työtä! :)

Laura 1 helmikuun, 2018 - 10:00 am

Onnea, mukana arvonnassa.

Jenny 1 helmikuun, 2018 - 11:31 am

Ihania! Mukana ^_^ jennymaria_94@hotmail.com

Tuula V 1 helmikuun, 2018 - 5:25 pm

Onnea 5-vuotiaalle!

Elvi Hokkanen 1 helmikuun, 2018 - 5:34 pm

Paljon onnea

Arja 1 helmikuun, 2018 - 6:02 pm

Paljon onnea! Mukana arvonnassa :)

Tuula 1 helmikuun, 2018 - 6:09 pm

Paljon onnea!

kiia parviainen 1 helmikuun, 2018 - 6:10 pm

Onnea ensimmäisestä 5 vuodesta. Toivottavasti olet ilahduttamassa ja inspiroimassa meitä vielä useita vuosia. On ilo lukea blogiasi ja saada ideoita, usko pois ei ole aina helppoa keksiä mitä tänään syötäisiin :)

Sipa berg 1 helmikuun, 2018 - 6:14 pm

Onnea 5-vuotiaalle?

Christian Holopainen 1 helmikuun, 2018 - 9:09 pm

Niin ihana blogi ja niin ihania reseptejä! Tykkään!

Rita Kokko 1 helmikuun, 2018 - 9:52 pm

Olet luottoreseptieni luoja, kiitos niistä ja 5 ensimmäisestä vuodesta ❤?

Tarja Turunen 1 helmikuun, 2018 - 9:59 pm

Kiitokset kaikista resepteistä ja kommenteista vuosien varrella, Kaikkea ihanaa tulevaan!

Terhi Näppä 1 helmikuun, 2018 - 10:02 pm

Kiitos ihanan inspiroivasta blogistasi ja aivan mahtavan paljon onnea! <3

Paula 2 helmikuun, 2018 - 9:56 am

Kiva postaus. Onnea merkkipäivästä!

Tuija 2 helmikuun, 2018 - 5:30 pm

Paljon Onnea!

Tanja 2 helmikuun, 2018 - 10:04 pm

Onnea kovasti. Ihana blogi ja tosi mielenkiintoinen postaus.

JennaO 3 helmikuun, 2018 - 11:14 am

Kiitos ihanasta blogistasi! Olen löytänyt monta ihanaa reseptiä ja tämä on nykyään miehinikin suosikit listalla kokkailua varten :)

Sari 3 helmikuun, 2018 - 4:19 pm

Ihana blogi! :)

Teija 4 helmikuun, 2018 - 8:59 am

Paljon Onnea!
Kiva aina vierailla blogissasi.

Airiina 4 helmikuun, 2018 - 8:15 pm

Paljon onnea! Kivaa luettavaa oli taas sinun työpäivästäsi. Osallistun arvontaan.

Henna 4 helmikuun, 2018 - 8:17 pm

Onnittelut 5 vuotiaalle blogillesi, olet upea ruokablogin tekijä.

Petri 4 helmikuun, 2018 - 8:18 pm

Onnea ja menestystä eteenkin päin, savustusohjeet olisivat tarpeellisia minulle.

Kristina Haaki 5 helmikuun, 2018 - 9:16 am

Ihana blogi, hyviä ideoita ☺

Päivi R 5 helmikuun, 2018 - 10:37 pm

Ihana blogi! Positiivinen ja houkuttelevat reseptit!

Katariina Kaarre 6 helmikuun, 2018 - 7:01 am

Nautin aina blogisi lukemisesta, olet ihanan aito. Lisäksi saan hyviä ideoita omiin kokkailuihin, kiitos!

titti / tittin elämää 6 helmikuun, 2018 - 8:07 am

Käyn usein kurkkaamassa uusia ruokaohjeita inspiraatioksi :)

Jaana 6 helmikuun, 2018 - 9:51 am

Kiitos blogista ja onnea – Igorin kanaa on kokkailtu ja hyväksi havaittu!

Anu K 6 helmikuun, 2018 - 1:26 pm

Kiitos monista mukavista ohjeista. Erityisesti Igorin kana on vakiintunut meillä käyttöön ja saanut vähän nihkeästi kanaruokiin suhtautuvan miehenkin pitämään kanasta! :)

Marja 6 helmikuun, 2018 - 5:30 pm

Onnea ja menestystä tuleville vuosille!

Salli 7 helmikuun, 2018 - 9:12 am

Onnea ja ihania ohjeita on ollut.

Marika 7 helmikuun, 2018 - 12:46 pm

Onnea ja paljon kivoja reseptejä blogissasi! :) Meidän perheen ehdoton arkiherkku on Igorin kana, nam, nam, nam! :D

Jätä kommentti