Etusivu Jälkiruoka Vuoden 2015 parhaat reseptit

Vuoden 2015 parhaat reseptit

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Uusi vuosi 2016 kolkuttelee jo innokkaasti oven takana, joten nyt on aika fiilistellä ja katsahtaa vuoden 2015 parhaita reseptejä. Tässä siis blogin eli teidän lukijoiden top 5 suosikkilista. Ilokseni huomasin, että siinä on myös kaikki omat suosikkini.

Blogissa oli selkeä TOP 1 voittaja jo toista vuotta peräkkäin ja se oli tietenkin…

TOP 1 

Kanaa Igorin tapaan eli tuttavallisemmin Igorin kana. Aivan huikeaa, että Igorin kana on valloittanut jo niin monen ruokailijan sydämen. Igorin kana on päässyt arkiruoasta, hääjuhlien ruokapöytiin, lehtien palstoille sekä jopa ravintoloiden ruokalistoille. Igorin kana on ehdottomasti ykkönen ja upeinta on, että tämä meille niin tärkeä rakkausruoka on alkanut elämään omaa elämäänsä.

TOP 2 

Paholaisen hillo Tämä helposti valmistuva tulisen makean suolainen hillo hurmaa maullaan ja se sopiikin monen ruoan lisukkeeksi. Paholaisen hilloa voi käyttää grilliherkkuihin, hodareihin, tortilloihin, hampurilaisiin, juustojen, kalan, kanan, lihan ja melkeinpä minkä ruoan kaveriksi vain. Paholaisen hillo on myös erinomainen tuliainen ja ruokalahja ystävälle.

TOP 3

Leijuvat ilmapallot pääsivät kolmanneksi listalle vaikka resepti oli kaikkea muuta kuin syötävää eli vain ja ainoastaan silmäruokaresepti. Leijuvat ilmapallot ilahduttivat monissa meidänkin juhlissa niin pieniä kuin suuria juhlijoita. Leijuvat ilmapallot muuttuivat teeman ja juhlijoiden mukaan helposti. Innolla odotamme taas seuraavia juhlia….

TOP 4

Lihapullat Peggyn tapaan pääsi myös listalle, jihuu! Lihapullat on minusta kotiruokaa parhaimmillaan ja lihapullien maku saa minussa aikaan aina niin kotoisan tunnelman. Kiitos äidin ja mummun, jotka osasivat lihapullien tekemisen taidon. Kun lihapullat saavat vielä special-kastike Igorin kanan vivahteista, ei voi olla muuta kuin hyvää ja niin syntyi suositut lihapullat Peggyn tapaan.

TOP 5


Butter chicken eli intialainen voikana kaikilla herkuilla oli todellinen yllättäjä. Butter chicken pääsee meidänkin ruokapöytään useasti viikonloppuisin, jolloin on enemmän aikaa ruoanlaittoon ja haluamme jotain erityisen hyvää. Butter chickenin alkuperäinen resepti löytyi Avaruusaseman-blogista, jossa on paljon herkullisia ruokia resepteineen. Kiitos sinne maistuvasta reseptistä.

Vuoden 2015 parhaat reseptit olivat siis Kanaa Igorin tapaan, paholaisen hillo, leijuvat ilmapallot, lihapullat Peggyn tapaan ja butter chicken eli intialainen voikana kaikilla herkuilla. Näillä eväin on mukava lähteä kohti uusia makuelämyksiä ja uutta vuotta 2016.

Löytyikö TOP 5 listalta yhtään sinun suosikkiasi?

Lue myös nämä

9 kommentit

katja 30 joulukuun, 2015 - 8:17 am

1,2 ja 4 tehty moneen kertaan ja monesti tulen vielä tekemään :) Kiitos ihanasta blogista, ainoa ruokablogi jota seuraan. Hyvää tulevaa vuotta teille <3

Nimetön 30 joulukuun, 2015 - 4:48 pm

Katja, kiitos sinulle! Kirjoituksesi lämmitti mieltä aivan valtavasti <3 Oikein ihanaa loppuvuotta ja onnea vuodelle 2016!

Kati Perälahti 30 joulukuun, 2015 - 8:26 am

Kiitos tästä vuodesta sinulle ♡ on aivan mahtavan ihanaa olla mukana ♡ tulevaa vuotta innolla odottaen :)
Hyvää uutta vuotta 2016 sinulle ja perheellesi ♡ tuokoon se tullessaan kaikkea ihanaa :)
-kati

Nimetön 30 joulukuun, 2015 - 4:50 pm

Kiitos Kati ja ihanaa, kun ilahdutat kommenteillasi! Ensi vuosi tu blogiin uutta ja jotain kevyttkin :) Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi <3

Kati Perälahti 30 joulukuun, 2015 - 7:57 pm

Kiitos ♡ kevyet jutut ovatkin tervetulleita. Kevyempi linja jatkuu taas täällä vuoden alusta ;) tavoitteita on ja toivottavasti se on kevyempi minä kun lapset painavat päähänsä yo-lakit kesäkuussa ♡

Annis 31 joulukuun, 2015 - 6:29 am

Ihania reseptejä ja vinkkejä jälleen kerran :) Itellä tuo makea puoli on aina kunnossa, mutta täältä on kiva hakea vinkkejä suolaiseen syömiseen! Herkullista Uutta Vuotta Peggy! :)

Nimetön 31 joulukuun, 2015 - 1:16 pm

Kiitos Anni! Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja paljon herkkuhetkiä <3

Veera R. 31 joulukuun, 2015 - 1:48 pm

Hyvää uutta vuotta Peggy!

Nimetön 1 tammikuun, 2016 - 1:06 pm

Kiitos Veera. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekkin!

Kommentointi on suljettu.