Etusivu Ruokalista Viikon ruokalista syystunnelmissa

Viikon ruokalista syystunnelmissa

by Peggy

Viikon ruokalista syystunnelmissa – koostuu tällä kertaa ihanan lämmittävistä ja lempeän mausteisista ruuista, joista löytyy paljon makua. Ihanaa syksyn ensimmäistä viikkoa ♥

Seuraatko jo Peggyn pieni punainen keittiö-Instagramissa? Olisi mukava nähdä sielläkin!

-Peggy-

 

Viikon ruokalista syystunnelmissa

 

Makkara-papupata

Tuhti makkara-papupata on herkullinen sateisten päivien lämmittäjä, joka valmistuu nopeasti arjen ruokapöytään. Tomaattipohjainen pataruoka saa hyvää makua monesta eri makkaralajikkeesta.

Talven pataruoka

 

 

Paahdettu kasvissosekeitto 

Paahdettuun kasvissosekeittoon voi laittaa melkeinpä mitä kasviksia vain, oman maun mukaan. Siihen on helppo myös piilottaa kaikki pienet jääkaapin jämät.

Paahdettu kasvissosekeitto

 

 

Pasta-pekonisalaatti

Ruokaisa ja maukas pasta-pekonisalaatti saa makua mm. maissista, omenasta, tomaatista ja kevätsipulista. Salaatille tehdään kyytipojaksi mausteinen creme fraiche -kastike.

Pekoni-pastasalaatti

 

 

Helppo savulohikiusaus

Kiusaukset ovat mainioita apuja arkeen. Tämä hyvän makuinen savulohikiusaus syntyy vaivattomasti kaupan apuja käyttäen. Raaka-aineeksi tarvitaan vain peruna-sipuliseospussi, pieni pala savulohta, fetaa, kermaa, raastettua sitruunan kuorta ja ruohosipulia. Ainekset sekoitetaan ja sitten vain koko komeus uuniin.

Viikon ruokalista syystunnelmissa

 

 

Retroburger

Perjantaina ollaan burgertunnelmissa ja silloin hypätään aikamatkalle 80-luvulle. Tässä burgerissa ei tarvitse miettiä, kuuluuko ananas annokseen!

Viikon ruokalista syystunnelmissa

 

 

Välimeren kanakasvispelti

Yhden pellin taktiikalla tehdyt ruoat maistuvat myös viikonloppuisin. Värikylläisen kaunis Välimeren kana-kasvispelti valmistuu mm. tuoreista kasviksista ja yrteistä

Viikon ruokalista syystunnelmissa

 

 

Italialaiset lihapullat

 

Sunnuntaina kutsutaan koko perhe saman pöydän ääreen,  nauttien kodin lämmöstä ja hyvästä seurasta. Tätä ruokaa kannattaa tehdä kerralla enemmän ja säästää muutama lihapulla seuraavaankin päivään.

Italialaiset lihapullat

 

Jälkkäribonus

Jälläribonuksena on tällä kertaa herkku, joka tuo minulle lapsuuden syksyt mieleen. Uuniomenat ja vaniljakastike, helppo ja ihana klassikko.

Uuniomenat ja vaniljakastike

Lue myös nämä

Jätä kommentti