Etusivu Aamiaiset ja brunssit Äitienpäiväbrunssi

Äitienpäiväbrunssi

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Meidän perheen juhlaperinne äitienpäivänä on äitienpäiväbrunssi, jonka minä valmistelen lapsen tai lapsien kanssa. Riippuen kuka on milläkin tuulella ja kuka on kotona. Kaksi vanhempaa asustelee jo omillaan ja kaksi kotona olevaa ovat perineet minun vauhdikkaan luonteen, joten ymmärtänette varmasti. Neljän lapsen äitinä olen todennut, etten ole sängyssä aamuteetä odottelevaa tyyppiä. Valmistelut aloitetaan aamulla yhdessä puuhastellen ja lopulta siitä syntyy värikäs brunssi. Pöydässä istutaan kiireettömästi nauraen, laulaen, muistellen vanhoja hauskoja juttuja ja joskus kinastellaan mistä milloinkin. Brunssin jälkeen suuntaamme oman äitini luo ja illalla soitamme anopille Walesiin, vaikkakin siellä onkin äitienpäivä on jo aiemmin keväällä. Olemme kuitenkin todenneet, ettei tuplaonnittelut haittaa ketään. Äitienpäivää innolla odotellen.

Äitienpäiväbrunssi

Ps. Meidän äitienpäiväbrunssilla on joka vuosi hieman eri herkkuja, mutta muutama klassikko päätyy juhlapöytäämme aina. Olen koonnut alle ideoita ja reseptivinkkejä äitienpäivän aamiaiselle ja brunssille. Toivottavasti löydät sieltä inspiraatioita ja oman suosikkisi.

Löysin vanhan valokuvan kaapista, jossa pikku-Peggy noin 5-6 vuotiaana harjoittelee onnitteluserenadia äidille. Se sopi mielestäni teemaan ja sen myötä toivotan kaikille oikein hyvää tulevaa äitienpäivää.

Äitienpäiväbrunssi

♥ ideat ja reseptivinkit ♥

*Marinoidut kesäkurpitsaviipaleet

*Karamellisoidut punasipulit

*Välimeren pastasalaatti

*Lohi-perunasalaatti

*Lohi-parsapannu

*Annosmunakkaat

*Nopeat juustosarvet

*Värikäs kevätpiirakka

*Aasialaiset lihapullat

*Kanakebakot  ja nugetit (lasten mieleen)

*Hedelmiä ja marjoja

*Juustotarjotin

*Japanilaiset pannukakut

*Pataleipä ja täyteläinen labneh

*Kuuden raaka-aineen suklaakakku

Äitienpäiväbrunssi

Lempeän keväistä viikkoa, tuokoon se tullessaan aurinkoa ja hyvää mieltä.

-Peggy-

Peggyn pieni punainen keittiö on myös Instagramissa, toivottavasti nähdään sielläkin!

Lue myös nämä

Jätä kommentti