Etusivu Pääsiäinen Herkullista pääsiäistä ja muista tähyillä kuuta!

Herkullista pääsiäistä ja muista tähyillä kuuta!

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Tänään sidon huivin rennosti kaulan alle, otan luudan käteen ja suhautan itseni pääsiäinen viettoon. Kyöpelinvuorella en kuitenkaan pääsiäistäni vietä, vaan ihan kotoisissa tunnelmissa perheen kanssa rentoutuen ja ilman kiirettä tai niin kiireettömästi kuin suurperheessä nyt voi pyhänsä viettää pienten pupujen juoksennellessa ympäriinsä.

Pitkäperjantai aloitetaan brunssin merkeissä ja pääsiäisenä pöydästämme löytyy ainakin karitsan karetta, maukkaita valkosipuliperunoitalammasburgereita, appelsiiniriisiä, aprikoosi-valkosuklaapiirakkaa ja mangopuuroa. Pöydän kattaus saa olla värikäs ja lapsien iloksi pupuliinat taitellaan jokaisen lautasen viereen.

 

 

 

 

 

 

Muutama suklaamunakin tulee varmasti hamstrattua kotiin ja ne jos mitkä kuuluu ehdottomasti pääsiäisen perinteisiin. Mikä sinänsä on hauskaa, koska yleensä suklaamunien maku ei ole kovin hyvää. Suklaamunien pienet yllätykset löytyvät monesti omasta kantäpäästä tai koiran suusta pienten sanojen saattelemalla ja kyllä! Niitä pitää ostaa, mielellään tusina. Järjestän joka vuosi pääsiäispupun aarteenetsinnän, perinne on ollut meillä jo toistakymmentä vuotta ja yhä se saa hyville mielin itse kartanpiirtäjän kuin aarteenetsijänkin.

Toivotan pienen videotervehdyksen välityksellä sinulle nyt oikein hyvää pääsiäistä. Herkuttele, rentoudu ja muista tähyillä kuuta!!! Tiedä vaikka näkisit siellä minut luutani, teekannun ja hellavahti Onnin seurassa vilkuttaen sinulle!

 

Lue myös nämä

2 kommentit

Anne - Liian hyvää 2 huhtikuun, 2015 - 7:30 am

Oikein hyvää pääsiäistä <3

Nimetön 3 huhtikuun, 2015 - 8:19 am

Oikein ihanaa pääsiäistä teillekin :)

Kommentointi on suljettu.