Etusivu Arkiruoka Suosikkireseptit vuonna 2020
Suosikkireseptit vuonna 2020

Suosikkireseptit vuonna 2020

by Peggy

Lukijoiden suosikkireseptit vuonna 2020 pitivät sisällään herkullisia arkiruokia, hurmaavia lisukkeita, viikonlopun hemmottelua ja erityisesti helppoja ohjeita jokaiseen ruokapöytään. Suosikkireseptien Top 10 joukkoon nousi Igorin kana, jota on katsottu reilusti yli 2 miljoonaa kertaa. Toiselle sijalle nousi kesäistä fiilistä tuova BBQ-ribsit uunissa, jotka valmistuvat helposti ilman esikeittämistä, grilliä ja mitä parasta. Niitä voi valmistaa ympäri vuoden säästä riippumatta. Kolmanneksi pääsi ihana paholaisen hillo, joka sopii lisukkeeksi melkein mille ruoalle vain.

Uusia suosikkereseptejä vuonna 2020 olivat alle puolen tunnin pippurikana, joka syntyi kuin vahingossa Walesin nummilla sekä jauhelihapihvit kermakastikkeessa. Eikä ihme, onhan se arkiruokien hyvä klassikko.

Top 10 reseptien seuraavat ruoat olivat melkein ritirinnan. Koko kalaruoka kategoria, lasten suosikkiruoat, perunasalaatti, uuniperuna ja kantarellikeitto.

Käsi sydämellä totean, että suosikkireseptit maistuvat meidän perheessäkin erityisen hyvin. Helppoa, hyvää ja mutkatonta ruoanlaittoa. Miten on, löydätkö listalta oman suosikkisi?

 

Suosikkireseptit vuonna 2020

Suosikkireseptit vuonna 2020

 

Lukijoiden TOP 10 suosikit 2020

 

 

 

  • Igorin kana

Täydellinen rakkausruoka, josta tuli yllättäen suosittu klassikko. Igorin kana on hurmannut jo monet ja sitä tarjotaan niin häissä kuin ravintoloiden ruokalistoilla.

 

Peggyn Igorin kana

 

  • BBQ -ribsit uunissa

BBQ-ribsit uunissa tuo kesäfiiliksen luoksesi. Ribsien valmistukseen et tarvitse grilliä tai esikeittämistä. Uuni hoitaa puolestasi melkein kaiken.

 

BBQ-ribsit

 

 

  • Paholaisen hillo

Kauniin punainen paholaisen hillo on maultaan tulisen makeaa. Se sopii melkein ruokaan kuin ruokaan lisukkeeksi.

 

Paholaisen hillo resepti

 

 

  • Pekoniparsa

Ihanan makuinen pekoniin kiedottu vihreä parsa on herkullinen pieni suupala, joka maistuu sellaisenaan tai dipattavana versiona erityisesti parsan sesonkikautena.

 

Pekoniparsa

 

 

  • Kananugetit

Kun maistat itse tehtyjä nugetteja, kaupan valmiit saavat jäädä hyllyille notkumaan.

 

Suosikkireseptit vuonna 2020

 

 

  • Täyteläinen pippurikana

Täyteläinen pippurikana syntyi Walesin nummilla, kun lautaselle piti saada vähistä raaka-aineista jotain hyvää syötävää perheelle ja anopille. Reseptistä onkin tullut yllättäen yksi lukijoidenkin suosikeista.

 

Suosikkireseptit vuonna 2020

 

 

  • Karamellisoidut punasipulit

Karamellisoidut punasipulit ovat valloittaneet maullaan jo monet lukijat, eikä ihme. Muutama raaka-aine ja muutama minuutti. Ihana lisuke sopii kalalle, burgereihin, salaatteihin….

 

 

Karamellisoidut punasipulit resepti

 

 

  • Mascarpone-mustikkapiirakka

Suussa sulava ja samettisen pehmeä piirakka on luottotarjottavani kahvipöytään. Täytettä on helppo vaihdella sesonkien mukaan mustikasta muihin marjoihin ja hedelmiin.

 

 

Mascarpone-mustikkapiirakka resepti

 

 

  • Mehevä pannupizza

Pizzaperjantain ehdoton suosikki mehevä pannupizza. Täytä lemppareillasi ja nauti!

 

 

Suosikkireseptit vuonna 2020

 

 

  • Jauhelihapihvit kermakastikkeessa

Klassikkojen klassikko maistuu koko perheelle ja muusin kera tottakai.

 

 

Jauhelihapihvit kermakastikkeessa

 

 

Seuraatko jo Peggyn pieni punainen keittiö-Instagramissa? Olisi mukava nähdä sielläkin!

Lue myös nämä

Jätä kommentti